Pfizerjevo “cepivo” za Covid naj bi še to zimo vbrizgali celo dojenčkom, starim le 6 mesecev, če se bo farmacevtskemu gigantu, ki se lahko “pohvali” s plačili najvišjih odškodnin v zgodovini za zavajanje, laganje in podkupovanje, posrečil načrt.

Že “cepljenje” odraslih z gensko terapijo, ki v resnici sploh ni cepivo, zaradi izjemno hudih in pogostih stranskih učinkov, vzbuja čedalje več odpora pri ljudeh; sedaj pa se lotevajo celo otrok in dojenčkov. Najpogostejši stranski učinki so krvni strdki, ki vodijo v možgansko kap in smrt. Najverjetneje je tudi, da povzroča neplodnost; kar 85 odstotkov nosečnic pa je po prejemu cepiva splavilo.

Spodnja tabela prikazuje majhen delček prijavljenih stranskih učinkov po “cepljenju”, pri čemer celo strokovnjaki poudarjajo, da se realno prijavi le kak odstotek stranskih učinkov: smrtne žrtve; življenjsko ogroženi; daljše bivanje v bolnici; poškodovan; resni stranski učinki ter vsi primeri neželenih učinkov skupaj.

Tudi sicer je ta genska terapija, ki so jo poimenovali “cepivo”, da bi zaobšli določene varovalke pri uradnih inštitucijah, za mlade in otroke ne le povsem neprimerna, temveč tudi nepotrebna. Otroci so namreč povsem neogroženi, saj jih Covid-19, ki je pravzaprav oblika prehlada oz. gripe, ogroža celo manj kot sezonska gripa.

Frank D’Amelio, finančnik pri Pfizerju, je na konferenci povedal, da bodo predlog za cepljenje dojenčkov in majhnih otrok vložili novembra letos, poroča Financial Times.

“Pričakujemo, da bomo do takrat imeli podatke za otroke, stare med 6 mesecev in 5 let, ki bi jih lahko predložili na FDA,” je D’Amelio povedal na konferenci Morgan Stanley Global Healthcare. Za 5 do 11-letnike pa imajo namen vložiti predlog že oktobra.

Povedal je še, da bodo otrokom dajali nižje odmerke kot odraslim.

Preberite še ostale objave o Covid-19:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj