… v laboratoriju in namenoma izpuščen; ali pa vsaj dvomi v njegov naravni nastanek in naključno širitev iz neke tržnice.

Med njimi je tudi norveški znanstvenik, raziskovalec Birger Sørensen, ki trdi, da novi koronavirus SARS-CoV-2 ni nastal naravno. Trditve tega britansko-norveškega znanstvenika so objalvjene v povzetku raziskave, objavljene v znanstveni publikaciji Quarterly Review of Biophysics, z njimi pa se strinja tudi kar nekaj drugih znanstvenikov.

Študija, ki sta jo izvedla Sørensen in britanski profesor Angus Dalgleish kaže, da je jasno razvidno, da beljakovina koronavirusa vsebuje sekvence, za katere je očitno, da so umetno vstavljene.

Dokaz o tem, da ni naraven, potrjuje tudi to, da se ni sposoben mutirati, saj od odkritja dalje ni niti enkrat mutiral. To pomeni, da je bil od začetka ustvarjen in prilagojen prav za človeka. Študija nadaljuje in razloži, da je bil to razlog za razvoj Biovacc-19, cepiva za COVID-19, ki je zdaj v predkliničnem razvoju.

Lastnosti, ki jih še nikoli niso našli v naravi

Sørensen je povedal, da ima virus značilnosti, ki so povsem drugačne od SARSa, ter da takih še niso odkrili v naravi. Dodal je, da sta Kitajska in ZDA dolga leta sodelovali pri raziskovanju koronavirusa. Sørensen trdi, da obe državi sodelujeta v študijah, v katerih se patogenost in prenosljivost potencialnih patogenov pospeši, da bi se jih lahko bolje razumelo.

Da je virus umetno ustvarjen, vedo že od začetka

Da je bil virus ustvarjen umetno v naprednem laboratoriju v Wuhanu, je javna skrivnost že od začetka ‘epidemije’. Po besedah Sørensena naj bi kitajski znanstveniki najprej izpustili sekvence nenaravnega izvora.

Nekdanji agent zunanje obveščevalne službe Združenega kraljestva potrjuje trditve

Sir Richard Dearlove, ki je bil od leta 1999 do 2004 vodja zunanje obveščevalne službe Združenega kraljestva, je v intervjuju povedal, da se je ‘pandemija’, ki je paralizirala svet, verjetno začela v laboratoriju. Meni, da je virus morda pobegnil iz laboratorija med eksperimentiranjem s koronavirusi netopirja.

PREBERITE TUDI: Test za korona virus nezanesljiv: polovica je lažno pozitivnih (+ nekaj prikrivanih dejstev)

2 KOMENTARJI

    • Da bodo imeli razlog za uničenje Kitajske. Gre se za skorumpirane izdajalce v laboratoriju, ki se nahaja v Wuhanu. Shi Zhengli in Ralph Baric dokazano znata narediti takšno stvar. Fauci in Trump imata zgolj podel načrt za uničenje Kitajske. Kitajska je ujeta v Tukididovo past.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj