Priznali so vse: od tega, da neželene posledice dejansko obstajajo; da imajo ljudje zelo, zelo hude stranske učinke in da tudi umrejo. Povedali so tudi, da je primerov posledic cepljenja veliko več, kot jih priznavajo uradne ustanove, ter da so cepljeni s posledicami puščeni na cedilu, ker je to tabu tema in jih zdravniki in razne uradne inštitucije preprosto ignorirajo.

To sicer potrjujejo tudi nešteti zapisi poškodovanih po cepljenju za Covid, kjer obupani z zelo hudimi posledicami iščejo pomoč; tudi v Sloveniji, predvsem po Fb skupinah.

Kljub temu še vedno vztrajajo o ‘manjši’ skupini ljudi, ki trpijo za posledicami cepljenja.

Približen prevod TV prispevka:

Vera, učiteljica, že mesece trpi zaradi posledic cepljenja. Po koži ima izpuščaje, bule, omrtvičenje rok ter zelo močne motnje srčnega utripa. To traja ure in ure, tedne. Dvakrat je bila v bolnici, posvetovala se je s številnimi zdravniki, vendar zdravniki vzroka ne poznajo. Strah jo je. Že pet mesecev je nesposobna opravljati svoj poklic. Diagnoza: zapleti po cepljenju.

Pisala je tudi inštitutu Paul Ehrlich, vendar jih neželeni učinki ne zanimajo.

Da ni osamljena, je spoznala, ko se je priključila skupinam na internetu. Tisoči žrtev iščejo pomoč in si izmenjujejo mnenja in informacije.

Stefanie pravi, da je veliko ljudi, ki so zaradi cepljenja zelo bolni. Apelira na odgovorne, da se zavzamejo in ukrepajo ter jim pomagajo.

Pri njej so nastopile težave po tretjem odmerku. Tudi ona ima probleme s srcem, občasno mora uporabiti invalidski voziček. Tudi med snemanjem se je počutila zelo šibko in se je morala občasno uleči.

Pred cepljenjem je bila popolnoma zdrava, pripravljala se je celo na maraton. Pred tem se je dala celo zdravniško pregledati, tako da ima dokaz, da je bila pred cepljenjem popolnoma zdrava. Sedaj pa žal ne more niti normalno hoditi. Tudi njo so usmerjali od ene klinike do druge. Zdravniki niso našli vzroka, da bi ji lahko pomagali.

Ker so simptomi zelo podobni tistim, ki jih imajo long covid pacienti, si je dala pregledati kri. In res so našli t.i. auto protitelesa, ki napadejo lastno tkivo.

Marion Binder, ki vodi raziskovalni laboratorij v Berlinu, je ta protitelesa dokazala pri 300 pacientih, ki so bili cepljeni. Na tej podlagi je obvestila pristojne organe vključno z ministrom za zdravje Karla Lauterbacha. Nihče ji ni odgovoril. Nihče se ne briga za te bolnike. Pravi, da se ji kaj takšnega v življenju še ni zgodilo.

Zakaj se o težkih posledicah zaradi cepljenja ne spregovori javno?

Za spremljanje stranskih učinkov je odgovoren Paul Ehrlich inštitut (PEI). ARD jim je pisal, njihov odgovor se je glasil, da v povezavi s cepljenjem niso zaznali kakršnihkoli tveganj oziroma večjega števila takšnih primerov.

Dr. Erik Freiesleben pravi, da njegovi kolegi stranske učinke cepljenja jemljejo preveč zlahka. Njegova ordinacija je polna pacientov, ki trpijo za posledicami cepljena. Tudi on je prijavil primere na PEI, vendar odgovora ni prejel. Ne zdi se mu prav, da se posledic ne jemlje resno.

Vse, kar je v zvezi s cepljenjem, je emocionalno preobteženo, tako, da si nihče ne upa izpostaviti česarkoli, kar bi se lahko obravnavalo kot šibkost ali problem in bi ga zaradi tega uvrstili v določeno kategorijo. Pravi, da je Nemčija dežela, kjer so odločilni znanstveni dokazi in ne verovanja za ali proti cepljenju.

Da je veliko neprijavljenih primerov posledic cepljenja, je v študiji dokazal prof. Matthes iz univerzitetne klinike Charité v Berlinu. V njegovem inštitutu so sami naredili raziskavo med tistimi, ki trpijo za posledicami cepljenja in prišli do ugotovitve, da PEI razpolaga z nepopolnimi podatki stranskih učinkov po cepljenju.

V Nemčiji je očitno prisoten velik problem, saj se tudi tisti primeri, ki so zabeleženi kot neželeni učinki po cepljenju, borijo za priznanje in odškodnino.

Tako je tudi pri Amandi. Februarja ji je umrl sin, verjetno zaradi cepljenja. S cepivom Johnson&Johnson se je cepil avgusta 2021, čez 10 dni  se je med igranjem namiznega tenisa zgrudil. Možganska kap zaradi strdkov. Več tednov je bil v komi.

Ker so vedeli, da gre za dolgoročne posledice, so pri pristojnem uradu zaprosili za pomoč, ki so jo zavrnili, ker se odškodnina po cepljenju prizna šele po 6 mesecih (če sploh). Obrnili so se na odvetnika.

Odvetnik Joachim Cäsar Preller zastopa veliko ljudi, ki trpijo za posledicami cepljenja. Pravi, da je trenutna praksa državnih organov do poškodovancev popolnoma neodgovorna. Veliko administracije, dolgi časi obravnave, izredno visoka stopnja zavrnitev. Tako rekoč so vse prošnje zavrnjene.

Glede na to, da se vedno znova se poziva k cepljenju in celo izvaja pritisk, se je potrebno posvetiti tudi tistim, ki se borijo s posledicami.

Tudi Vera meni, da so jo pustili na cedilu. Še vedno čaka na terapijo, očiščenje krvi bi ji lahko pomagalo, vendar lahko stane tudi 15.000 EUR. Njena prošnja za finančno pomoči je bila zavrnjena.

PREBERITE TUDI:

1 komentar

  1. Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio brzi zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam gospođica Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao sam kupiti kuću. Pokušao sam potražiti zajam od različitih kreditnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nije išlo, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako bi Bog htio, upoznali su me s privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 90,000 eura i danas imam vlastitu kuću i vlasnik sam tvrtke i trenutno mi je dobro, ako morate ići na tvrtka za osiguranje zajma. bez kolaterala, bez provjere kreditne sposobnosti, samo 3% kamatna stopa i supotpisnik s boljim planovima i rasporedom otplate, kontaktirajte Davidson Albert Loan (davidsonalbertloan@gmail.com). On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretna i odlučila sam dati ljudima više informacija o njemu i želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte. davidsonalbertloan@gmail.com
    {WhatsApp: +38761545894}

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj