Molekularna biologinja in imunologinja, profesorica Dolores Cahill, je v šokantnem videu natančno razložila, zakaj lahko ljudje umrejo po prejetju cepiva za covid-19 in zakaj lahko smrt nastopi še mesece po prejetem cepivu, česar pa seveda ne bodo povezali s cepljenjem.

V pripetem videu se naslanja na znanstveni članek, objavljen v publikaciji Plos One, z naslovom “Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus”. Injicirano cepivo vsebuje genetski zapis za konične proteine virusa (spike protein) – mRNA, ki lahko vstopi v prejemnikove celice. Celice preberejo genetski zapis in same proizvedejo konični protein, ki je nato izražen v prejemnikovih celicah. Ko celice umrejo, pa je ta konični protein izpostavljen imunskemu sistemu.

Telo se na to odzove z imunskim odzivom, vključno s proizvodnjo protiteles. Ta proces se začne v dveh do treh tednih. Če kasneje cepljena oseba pride v stik s SARS-CoV-2, imunski sistem že prepozna virus in ga napade: protitelesa in T celice delujejo skupaj in uničijo virus, preprečijo njegov vstop v gostiteljeve celice ter uničijo okužene celice, in s tem pomagajo pri zaščiti proti COVID-19.

Problem pa nastane, ko je prejemnik kasneje izpostavljen kateremu izmed naravno prisotnih virusov iz skupine koronavirusov. Če se npr. osebo cepi v decembru in bo v npr. februarju, marcu ali aprilu krožil kak drug virus iz skupine koronavirusov, morda samo prehlad (op.: koronavirusi so skupina prehladnih virusov), lahko ta zelo močno zboli. To je pokazala zgoraj omenjena študija na živalih, ko so živali močno zbolele, nekatere pa celo umrle. Študijo so tako zaključili z izjavo, da je potrebna velika previdnost pri uporabi te vrste cepiva na ljudeh.

Pride do citokinske nevihte

Gre za pojav citokinske nevihte, zato vsa ta desetletja niso odobrili nobenega cepiva za koronaviruse. Kajti mRNA še vedno povzroča izražanje koničnega proteina virusa, in ko le-ta pride v stik z drugim naravnim koronavirusom, pride do močnega imunskega odziva in ljudje lahko zelo hitro in močno zbolijo. To se lahko zgodi tudi po več mesecih ali celo letih.

To so opazili tudi po nekaterih drugih respiratornih cepivih: večina otrok, ki so jih cepili proti RSV, je utrpelo izjemno hude infekcije, ki so terjale hospitalizacije; 2 otroka (od 35) pa sta umrla. Iz tega so zaključili, da je bila bolezen močno poslabšana zaradi predhodnega cepljenja. Zato se morajo ljudje zavedati, da so s tem, ko so cepljeni z mRNA cepivi, veliko bolj ogroženi in to do konca življenja.

Ko bodo ljudje zaradi naslednjih koronavirusov umirati, bo to potrebno skrbno spremljati in ugotavljati vzroke, saj bodo veliko bolj podvrženi resnim komplikacijam in stranskim učinkom zaradi cepiva. Prav tako bo zato povečano število smrti, ki jih bodo pripisali COVID-19 ali COVID-21.

Kaj je citokinska nevihta?

To je zelo znan pojav, ki sledi cepljenjem. Ko mRNA cepivo injiciramo v telo, s tem zaobidemo vse naravne imunske odzive telesa, ki bi naravni okužbi lahko preprečili vstop v telo. Tako mRNA zaide direktno v telo in uporabi celica, da izrazi človeške proteine. Virus je nenadoma v telesu, imunski sistem ga opazi kot nekaj, kar ne bi smelo biti v njem, in sproži imunski odziv.

A problem nastane, ker patogen ne vstopi v telo po naravni poti, da se telo lahko znebi delcev virusa, to pa je počasen proces. Ker pa je injiciran, je to mRNA cepivo tako smrtonosno zato, ker vstopi v naše gene in se začne izražati in stimulirati imunski sistem in ne da se ga več znebiti, ker je vir virusnih proteinov, saj ste postali gensko spremenjen organizem in vaše telo izraža virusne proteine. Vaš imunski sistem se jih skuša počasi znebiti in proizvaja protitelesa, a to nikoli več ne bo možno, saj so ti proteini sedaj del vas. Ste gensko spremenjeni organizem, vaše telo bo neprestano proizvajalo virusne proteine in hkrati lastne človeške.

Zato ko boste po naravni poti prišli v stik s koronavirusom, bo virus vstopil preko vaših dihalnih poti. Če bi bili še normalni in zdravi (torej necepljeni), bi se jih preko imunskega sistema znebil, tako pa bosta virus ali dva, ki jih boste vdihnili, sprožila imunski odziv, proizvodnjo protiteles, kar se sicer zgodi v obdobju dveh tednov. A sedaj bo telo zaradi predhodnega cepljenja zaznalo, da je ta virus v vsaki celici telesa; protitelesa bodo začela napadati lastne celice in organe. Ljudje bodo tako padali v septične šoke in sledile bodo odpovedi organov. To se bo zgodilo v roku 3 do 5 dni in v kolikor ne bodo dobili vitamina C v roku 7 do 10 dni, bodo ljudje umirali.

V obdukciji lahko ugotovijo, ali je nekdo umrl zaradi citokinske nevihte kot posledice cepljenja ali bolezni. V prvem primeru bodo prisotne tudi odpovedi organov, zato bo nujno treba delati obdukcije cepljenih za covid ali gripo, da se ugotovi dejanski vzrok smrti.

Preberite še ostale objave glede koronavirusa:

Preberite še ostale objave v zvezi s cepivi in cepljenji:

2 KOMENTARJI

  1. Zanimivo, glede na to, da referenčni članek ne omenja nič od tega. In vi se mate za legitimno organizacijo. Vsaj najemte stenografa, ki zna prav prepisat članek, ne pa pravljičarja…

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj