Na kar t. i. ‘teoretiki zarot’ opozarjajo že desetletja, sploh pa zadnje leto, se je (ponovno) izkazalo za resnično: namreč da bolezni širijo in ohranjajo cepljeni. To je potrdila in dokazala tudi najnovejša študija ameriškega CDC, v kateri so ugotovili, da je bilo kar 74 odstotkov ‘okuženih’ v novem ‘izbruhu’ covida polno cepljenih. Štirje so končali v bolnišnici, umrl pa ni nihče.

Podatki, ki so jih objavili v ameriški agenciji Morbidity and Mortality Weekly Report, so pokazali tudi, da cepljeni, ki se okužijo, nosijo toliko ‘virusa’ v svojih nosovih kot necepljeni.

“To odkritje je zaskrbljujoče in je bilo ključno odkritje, ki je vodilo k priporočilu, naj tudi cepljeni nosijo maske,” je povedala direktorica CDC, dr. Rochelle Walensky. “Priporočilo glede nošenja mask je bilo obnovljeno, da bi zagotovili, da ne bi cepljeni nevede prenesli virus na druge, vključno necepljene.”

Podobno je tudi v drugih državah po svetu, npr. Izraelu in na Islandiji, kjer so cepili več kot 85 % prebivalstva z dvema odmerkoma in imajo od cepljenja dalje strm porast novih primerov.

Medtem, ko se t. i. ‘delta sev’, ki po poročanjih neodvisnih strokovnjakov skorajda ni drugačen od preteklih različic in gre zgolj za obliko nahoda, širi med populacijo, naj bi nekateri cepljeni v sebi nosili še več tega virusa kot so mislili prej in ga lahko prenašajo na druge. ‘Strašljivi’ delta sev naj bi bil namreč le bolj nalezljiv kot pretekle različice, a prav nič nevaren. Njegove značilnosti so kašljanje, glavobol, boleče grlo, lahko tudi vročina in bolečine v telesu. Če vam vse to zveni znano, imate prav – gre za prehlad oz. nahod.

Čeprav je že več študij jasno pokazalo, da cepiva ne delujejo, imajo pa lahko izjemno hude stranske učinke (celo smrt), oblasti vztrajajo, da so visoko učinkovita ter stremijo k popolni precepljenosti.

Preberite še ostale objave o Covid-19:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj