Zdravniki in drugi strokovnjaki opozrajajo na nevarnost sterilizacije in prenosa okužbe

Po več kot enem letu soočanja z dejanskim stanjem ‘pandemije’ zdravniki z integriteto opozarjajo, da v resnici ni nobene pandemije niti epidemije ter da je Covid-19 biološki eksperiment brez primere ter velik napad na človeštvo oz. največji zločin proti človeštvu v zgodovini. Po mnenju mnogih strokovnjakov naj bi šlo za nič manj kot genocid.

Po družbenih omrežjih kroži že na tisoče tragičnih zgodb in pričevanj o reakcijah po cepljenju za Covid-19, od katerih so mnoge zbrane tudi na centrih za poročanje o stranskih učinkih po cepivih, kot je npr., ameriški VAERS. Med drugim naj bi cepiva močno vplivala na reproduktivne organe in reprodukcijsko sposobnost žensk in povzročila vsesplošno sterilizacijo prebivalstva.

A če bi bili po cepljenju sterilizirani le cepljeni, ki so se brez premisleka in raziskovanja podvrgli temu genskemu biološkemu eksperimentu, še ne bi bil problem – največjo težavo predstavlja dejstvo, da naj bi po svarilih strokovnjakov postale neplodne tudi necepljene ženske, ki so bile v kakršnemkoli stiku s cepljenimi.

Številni zdravniki in drugi strokovnjaki oz. insiderji, med drugim tudi dr. Michael Yeadonprof. Dolores Cahill in Geert Vanden Bossche, svarijo, da bodo cepljeni lahko uničili tudi zdravje necepljenih. In dejansko je čedalje več pričanj necepljenih oseb, ki so bili v stiku s cepljenimi za Covid-19, torej eksperimentalno gensko terapijo, kako so dobili simptome Covida-19, med drugim krvne strdke, krvavenje, spontani splav, izpuščaje na koži in podobno.

Ko so analizirali dalje, je dr. Christiane Northrop razložila, da je prenos okužb preko cepiva precej drugačen kot od Covid injekcije, saj le-ta v resnici ni cepivo, temveč eksperimentalna genska terapija. To potrjujejo tudi sami dokumenti Pfizerja, kjer je navedeno, da se dejansko zgodi prenos vsebine injekcije za Covid-19 tako preko inhaliranja kot tudi kožnega kontakta. Neplodnost zaradi tovrstnega prenosa je tako zelo verjetna, svarijo strokovnjaki, in podjetju Pfizer tudi dobro poznana. Še več – trdijo celo, da je to njihov cilj – načrtna sterilizacija človeštva s pomočjo biokemičnega oz. biološkega orožja.

V spodnjem videu si lahko ogledate zbirko mnenj neodvisnih strokovnjakov o ‘cepivu’ za Covid-19.

Preberite še ostale objave o Covid-19:

1 komentar

  1. 😀 😀 Ni besed za te vaše kretenizme, resno. In če že pisarite neverjetne neumnost, potem vsaj imejte jajca in stojte za njimi ter ne uporabljajte pogojnika (“naj bi”). Kaj zdaj, naj bi ali je? Ah, škoda besed. Sem pa vas prijavil, tako da se nadejajte obiska inšpektorja. Upam, da vas ugasnejo, ker ste škodljivci.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj