Medtem, ko neprestano osveščamo o lažni pandemiji COVID-19, se je v zadnjih 9 mesecih oglasilo tudi nešteto zdravnikov in drugih strokovnjakov iz celega sveta, ki so spregovorili resnico o covid “pandemiji” in nepreverjenem in potencialno nevarnem cepivu.

Med drugim so se oglasili Dr. Andrew Kaufman, Dr. Hilde De Smet, Dr. Nils R Fosse, Dr. Elizabeth Evans, Dr. Mohammad Adil, Dr. Vernon Coleman, Prof. Dolores Cahill, Dr. R Zac Cox, Dr. Anna Forbes, Dr. Ralf ER Sundberg, Dr. Johan Denis, Dr. Daniel Cullum, Moritz von der Borch, Dr. Anne Fierlafijn, Dr. Tom Cowan, Dr. Kevin P Corbett, Dr. Carrie Madej, Dr. Barrie Lando, Kate Shemirani, Sandy Lunoe, Boris Dragin, Dr. Natalia Prego Cancelo, Dr. Rashid Buttar, Dr. Nour De San, Dr. Kelly Brogan, Prof Konstantin Pavlidis, Dr. Sherri Tenpenny, Senta Depuydt, Dr. Heiko Santelmann, Dr. Margareta Griesz-Brisson, Dr. Mikael Nordfors, Dr. Elke F. de Klerk.

Kljub grobi cenzuri družbenih medijev (tako njihove izjave kot tudi spodnji video je bil cenzuriran in izbrisan z YT in FB), so uspeli zbrati njihove izjave, ki si jih lahko s slovenskimi podnapisi ogledate spodaj.*

Viri

* V kolikor bo tudi ta video izbrisan, bomo vstavili originalni video brez slovenskih podnapisov.

Preberite še ostale objave v zvezi s cepivi in cepljenji:

Preberite še ostale objave glede koronavirusa:

1 komentar

  1. Nametana random imena zdravnikov, ki verjetno sploh ne vedo, da ste jih omenili. Vsi viri, pa vodijo na ISTO stran, KI JE NI (page not found). Le kaj to pomeni… 😉
    Planet lepote, se naj drži svojega področja, v ostala pa se ne vtika po nepotrebnem in brez primerno usposobljenega pisca/recenzenta. Takšni članki so vam zgolj v ponižanje in razvrednotenje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj