Da se razstrupimo in se, kot vsa narava, prerodimo. Razstrupljanje je proces, sestavljen iz delovanja različnih organov in sistemov v telesu. V njem pomembno sodelujejo jetra, ledvice, prebavila, imunski sistem, koža, dihala.

Za učinkovito razstrupljanje je pomembno, da vsi organi delujejo kar najbolje, zato morajo imeti na voljo vse, kar za svoje delovanje potrebujejo: z uživanjem kvalitetnih hranil pripomoremo k temu, da ima telo vselej na razpolago dovolj goriva (vitaminov, mineralov, aminokislin) za nemoteno delo encimov, hormonov ter za izgradnjo in obnovo tkiv.

Kot je pomembno redno dovajanje naravnih hranil, je pomembno tudi odvajanje toksinov iz telesa. Razstrupljanje se začne vsak dan z rednim izločanjem blata. Tako odvajamo presnovne produkte in ostanke hranil, ki jih ne moremo prebaviti. Na ta način preprečimo ponovno vsrkavanje toksinov in razbremenimo razstrupljevalne organe in imunski sistem. Tudi k odvajanju blata in toksinov pripomore pravilno izbrana hrana, bogata z neprebavljivimi vlakninami.

Narava nam poleti in v jeseni ponuja celo paleto hrane, ki nam pri razstrupljanju lahko pomaga, vendar je v zimskem in pomladnem času z njo škrta. Takrat je čas za superhrano v obliki naravnih prehranskih dopolnil.

Predlagamo zeleno algo Chlorello pyrenoidoso, ki je v vzhodnih deželah zlati standard za razstrupljanje. Pri nas jo lahko že več kot dvajset let kupujemo kot Algeo.

Algeo lahko dobite v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah, enostaven nakup in več informacij o Algei pa dobite na: www.carso.si/algea-hrana-za-dobro-pocutje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj