David Beckham je takole na hrbtu odnesel Victorio Beckham, ko sta zapuščala zabavo ob njenem 50. rojstnem dnevu.

Nekdanja pevka skupine Spice Girls je v soboto,, 20. aprila, v Londonu praznovala svoj jubilejni rojstni dan z zvezdniško zabavo. Po zabavi pa so jo fotografirali, ko je zapuščala zabavo v slogu: zahvaljujoč možu Davidu, ki jo je kar odnesel.

Prisrčen trenutek se je zgodil, ko sta zapuščala zasebni klub Oswald’s, potem ko sta se zabavala z Evo Longorio, Tomom Cruisom in celo Victorijinimi kolegicami iz skupine Spice Girls.

Ko sta zapuščala dogodek, je 48-letni David – seveda uglajeno urejen v beli srajci in črnih hlačah ter metuljčkom – Victorio odnesel domov. Medtem ko se je držala za moževe prsi in počivala na njegovem hrbtu, je bila Victoria oblečena v prosojno zeleno obleko lastne blagovne znamke in visoke pete videti brezhibno elegantna.

Zakaj jo je odnesel?

Pred praznovanjem si je Victoria februarja v nesreči v telovadnici zlomila nogo in na rojstnodnevno zabavo prišla z berglami, zato ji je David pomagal na poti ven.

Rojstnodnevna zabava pa seveda ni bila le zvezdniška, ampak je vključevala tudi nastop nekdanjih ‘Spajsic’: Victorie in njenih nekdanjih kolegic iz skupine Spice Girls Geri Halliwell-Turner, Emme Bunton, Melanie “Mel C” Chisholm in Melanie “Mel B” Brown, saj so obiskovalce zabave presenetile s plesno točko na njihov singel “Stop” iz leta 1997.

David je ujel ta trenutek, oba pa sta ga tudi delila na svojem Instagramu, Victoria pa ga je označila za “najboljšo noč doslej” in uporabila hashtag “#SpiceUpYourLife”. Videoposnetek je prikazoval vseh pet Spajsic, ki so se zabavale, ko so izvedle nekaj koreografij iz pesmi in stale v enakih položajih kot v videospotu.

Gordon Ramsay, Salma Hayek-Pinault, Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley in umetnica ličenja Charlotte Tilbury so bili prav tako opaženi na Victorijinem praznovanju, Beckhamovi otroci – 12-letna hči Harper in sinovi Brooklyn, 25, Romeo, 21, in Cruz, 19 – pa so se je udeležili skupaj s starši.

Pred velikim dogodkom je Victoria na Instagramu pokazala, kako elegantno je izgledala njena družina, ko so vsi pozirali pred kaminom. Medtem ko so se fantje odločili za klasične smokinge (Brooklyn se je odločil za belo barvo), je Victoria nosila prosojno metino-zeleno obleko, Harper pa je pokazala svojo elegantno obleko v barvi šampanjca.

“Komaj čakam, da praznujemo s prijatelji in družino! Vse vas imam tako zelo rada!” je zapisala.

PREBERITE TUDI: Victoria Beckham 12-letni hčerki še ni povedala, da je nekoč imela prsne vsadke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj