Odkar so se začele karantene in izolacije, je nekdanja supermanekenka Cindy Crawford objavila še nekaj fotografij iz osemdesetih in devetdesetih, ko je bila ena izmed supermodelov. Tako je nedavno objavila video iz devetdesetih, v katerem je kazala vaje za lepo in vitko telo.

Gre za pravi vintage posnetek, ki bo vzbudil nostalgijo pri vseh nad 35 let. Na Instagram je zapisala: “Dan za rokec … 7-minutne preproste vaje za roke, ki jih lahko delate doma.” Na posnetku lahko vidimo mlado Cindy, kako dviguje dve mini ročki in tako krepi in oblikuje svoje roke. Vaje izvaja na strehi neke stavbe in na plaži, s čimer želi prikazati, da lahko vadimo kjerkoli.

Poleg pa lahko občudujemo tudi lepe kopalke; kratke hlače za vadbo in ostalo modo osemdesetih in devetdesetih, ki se je v zadnjem času v tolikšni meri vrnila. Cindy v videu nagovarja in jih vodi po vajah s pomočjo skladbe “Slip Inside This House” skupine Primal Scream in “Crazy” izvajalca Seala.

 

View this post on Instagram

 

7 minute easy arm workout to do at home ??‍♀️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Sicer pa se je lepotica pred kratkim pridružila možu Randeju in hčerki Kaii, ko sta telovadila v domači karanteni na svojem vrtu.

PREBERITE TUDI: Takole družina Crawford-Gerber skupaj skrbi za svoje zdravje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj