Victoria Beckham je priredila zvezdniško zabavo za 50. rojstni dan, ki se je končala tako, da jo je njen mož David Beckham na hrbtu odnesel iz kluba.

Fotografi so ujeli trenutek, ko je David v zgodnjih jutranjih urah v nedeljo z Victorio na hrbtu prišel iz zasebnega kluba Oswald’s v Londonu. Zabave so se udeležili tudi Victorijini tesni prijatelji, med njimi Spice Girls in Tom Cruise.

Tom Cruise

V filmu “Misija: Nočni pobeg” (Mission: Impossible” je bil med zvezdniki, ki so jih fotografirali pred lokalom Oswald’s. Tabloidi, kot je The Mirror, so oktobra 2023 ugibali, da sta se Cruise in Beckhamova sprla, vendar Cruiseova udeležba dokazuje nasprotno.

Marc Anthony in Nadia Ferreira

Marc Anthony in njegova žena Nadia Ferreira sta se pojavila v soboto zvečer. Par se je poročil januarja 2023, junija letos pa sta dobila svojega prvega otroka.

José Bastón in Eva Longoria

Eva Longoria se je zabave udeležila z možem Joséjem Bastónom, s katerim se je poročila maja 2016. Longorijino in Victorijino prijateljstvo traja že več let. Decembra 2019 je Victoria na Instagramu delila objavo, v kateri je Longorio imenovala za krstno botro svoje hčerke Harper.

Gordon in Tara Ramsay

Slavni kuhar in njegova žena, ki sta se poročila leta 1996, sta se ustavila tudi na Victorijinem rojstnem dnevu. O Beckhamovem tesnem prijateljstvu z Gordonom so poročali tudi mediji, med drugim Business Insider.

Guy Ritchie in Jacqui Ainsley

Guy Ritchie, režiser filmov, kot sta “Gentlemani” in “Sherlock Holmes”, je bil na seznamu gostov Victorijine zabave. Prišel je s svojo ženo Jacqui Ainsley, s katero sta se poročila julija 2015.

Rosie Huntington-Whiteley in Jason Statham

Igralca Rosie Huntington-Whiteley in Jason Statham sta v soboto na zabavo prišla z roko v roki. Par se je zaročil leta 2016, potem ko sta leta 2010 začela razmerje. Imata dva otroka.

Salma Hayek in François-Henri Pinault

Fotografi so opazili Salmo Hayek in njenega moža Françoisa-Henrija Pinaulta, ki sta zapuščala rojstnodnevno zabavo. Hayek in Pinault, milijarder in izvršni direktor podjetja Kering, sta se poročila na valentinovo leta 2009.

Poleg naštetih pa so se zabave udeležile tudi vse nekdanje ‘Spajsice’: V tem primeru so se na družabnem omrežju pojavili: Emma Burton in Melanie C, Geri Halliwell, Mel B in Rory McPhee.

PREBERITE TUDI: Zvezdnica se danes sramuje svojih nekdanjih razgaljenih oblačil

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj