Ovnica

Polna Luna v Levu v četrtek prinaša nekaj vznemirljivih prebojev v vašem ustvarjalnem in romantičnem življenju. Nekaj, kar ste začeli že avgusta (učenje pletenja, vstop v aplikacije, preizkušanje novega recepta vsak teden), zdaj doživlja vrhunec. Čeprav se lahko pospešijo tudi zadeve v službi, naj bo užitek vaša glavna prednostna naloga. Recite “da” vročemu zmenku.

Sporočilo tedna: Da!

Bikica

Ta teden prinaša obilje bogastva. Najprej vaš vladajoči planet Venera vstopi v Kozoroga in vašo hišo potovanj in izobraževanja ter vas navdihne, da načrtujete potovanja in širite svojo modrost. Nato polna Luna v Levu v četrtek prinaša preboje v vaš dom in družinsko življenje. Vse, kar je bilo zasajeno avgusta, se zdaj manifestira. Povabite svoje prijatelje na zabavo, da jo proslavite!

Sporočilo za tedna: Gnezdo.

Dvojčici

Tukaj je – teden poročne zabave vaše sestre ali najboljše prijateljice, odprtje novega vročega bara v vaši soseski ali dan vašega teka na 5 kilometrov. Karkoli že – nekaj, kar ste začeli načrtovati že avgusta, se bo končno zgodilo, saj polna Luna v Levu prinaša vznemirjenje v vašo lokalno sfero. Ta teden je namenjen temu, da se pokažete za druge, ne pozabite pa se najprej pokazati zase.

Sporočilo tedna: Delite.

Rakica

Avgusta ste si zastavili nekaj ciljev. Prvič, da bi zaslužili več denarja, in drugič – kar je še pomembneje – da bi bili prijaznejši do sebe. Polna luna v Levu v četrtek razkriva, kako daleč ste prišli na obeh področjih. Prihaja vaš počitniški bonus! Odpravite se na pijačo in se počutite neizrekljivo glamurozno. Ne zadržujte se: V redu je, da se počutite kot vi.

Sporočilo tedna: Vrednost.

Levinja

Ob polni Luni v Levu v četrtek so vse oči uprte v vas. Avgusta ste si zastavili nekaj ciljev glede svoje podobe, zdravja in sloga, ob tej polni Luni pa se vam razkrije vaša nova, očarljiva podoba. Kljub temu je ta teden lahko tudi zelo čustven. V zadnjih šestih mesecih ste veliko pridobili, vendar tudi žalujete za tem, kar ste izgubili. Občutite vse to.

Sporočilo tedna: Odlično.

Devica

Čeprav je večina vaših prijateljev in bližnjih ta teden vsa zagnana, se vi počutite veliko bolj umirjeno. Polna luna v Levu v četrtek osvetli vaš nezavedni sektor in vas spravi v stanje hibernacije. Namere, ki ste si jih zastavili glede duševnega zdravja, meditacije in časa zase, dosežejo vrhunec. Kaj lahko še storite, da si očistite misli?

Sporočilo tedna: Pozorno.

Tehtnica

Vaš vladajoči planet Venera se v torek premakne v Kozoroga in vaš domači sektor ter vas potisne globlje v običajni zimski način gnezdenja. Na drugi strani pa polna Luna v Levu v četrtek osvetli vaš družbeni sektor in vas spodbudi, da se pogumno spopadete z mrazom in greste ven iz hiše. Kako se lahko pokažete prijateljem in hkrati poskrbite zase?

Sporočilo tedna: Prijateljstvo.

Škorpijonka

Imate zapleten odnos s središčem pozornosti, vendar si ta teden ne morete pomagati, da ne bi zasedli prostora. Polna Luna v Levu v četrtek prinaša prelomni trenutek v vaši karieri, zaradi katerega so vse oči uprte v vas. Projekti in sodelovanja, ki so bili še avgusta le drobne zamisli, doživijo svoj vrhunec. Z vso to pozornostjo pridejo tudi potrebne povratne informacije. Preden se začnete braniti, se prepričajte, da imate kaj zagovarjati.

Sporočilo tedna: Razširite se.

Strelka

Avgusta ste kupili vozovnice za naslednje počitnice, se vpisali na tečaj ali si zastavili duhovne namene. Morda je sredi zime, toda polna Luna v Levu v četrtek povzroči, da tisto, kar je bilo zasajeno avgusta, polno zacveti. Vkrcate se na letalo, se odpravljate na prvi šolski dan ali dosegate novo raven duhovne jasnosti. Kako lahko te vzpone s seboj pripeljete nazaj na zemljo?

Sporočilo tedna: Čudenje.

Kozoroginja

Za nekatere je polna Luna v tem tednu spodbuda, da se uredijo in se odpravijo na rdečo preprogo, za vas pa je izgovor, da se dobro razjokate. Od težkih pogovorov do katarzičnih terapevtskih seans, ta polna Luna vam omogoča, da ohranite prostor za tisto, kar je zapleteno. Dobra novica je, da “lepotni planet” Venera v torek vstopi v vaše znamenje, zato boste ob tem, ko boste jokali, videti dobro!

Sporočilo za tedna: Sprostitev.

Vodnarka

Polna Luna v Levu v četrtek pade v vaše partnersko območje. Povezave in odnosi, ki so bili avgusta le sadike, zdaj dosegajo svoj vrhunec. Ni prostora za premetene želje, čas je, da se zavežete ali pa odidete. Ne glede na to, ali ste v njem ali ga zapuščate, se razveselite in proslavite sprejetje odločitve.

Sporočilo za tedna: Predanost.

Ribi

Polna Luna v Levu v četrtek poudari najboljše in najslabše dele vašega vsakdana. Če ste se držali svojih zavez (zlasti tistih, ki ste jih sprejeli avgusta), končno vidite nekaj rezultatov, če pa ste se razhajali, vam je to povsem jasno. Po tem tednu boste vedeli, kaj potrebujete, da boste zadovoljni s svojim zdravjem, telesno pripravljenostjo in vsakodnevnim delom.

Sporočilo za tedna: Disciplina.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj