Ovnica

Sončni mrk 8. aprila je v vašem znamenju, zato ste nesporno glavni lik tega tedna. Če ste se počutili prisiljene v okvir – na poklicnem področju ali v odnosu – vas ta mrk iz njega iztrga. Ta preobrazba, ki jo doživljate, vam še ni povsem jasna, je pa zelo očitna vsem okoli vas. Čeprav morda še ne čutite te moči, verjemite, da ste v procesu.

Sporočilo tedna: Razcvetite se.

Bikica

Če še ne dajete prednosti počitku, vam sončni mrk v Ovnu v ponedeljek prinaša preverjanje realnosti. Več mesecev ste se trudili, a najboljši navdih dobite, ko si privoščite odmor. Osredotočite se na čiščenje misli. Pet minut meditacije na dan lahko naredi čudeže. Kmalu boste imeli veliko priložnosti, da se izpostavite, za zdaj pa deaktivirajte Instagram in si privoščite spanec.

Sporočilo za tedna: Še vedno.

Dvojčici

Prejšnji mesec ste pridobili jasnost glede svojih želja in navdihov, s sončnim mrkom ta teden pa ste pripravljeni, da nekatere od teh sanj začnete uresničevati. Izpostavljanje sebe je strašljivo in čutite pritisk, da vam mora uspeti (še posebej v sredo). Toda nekaj prijaznih besed prijatelja ali sodelavca v četrtek vas spomni, zakaj to sploh počnete.

Sporočilo tedna: Razširite se.

Rakica

Sončni mrk v Ovnu v ponedeljek pomeni prelomnico za vašo kariero in javno podobo. V tem letu ste doslej čutili izreden pritisk v zvezi z razjasnitvijo dogovorov, sodelovanj in svojega sistema vrednot, ta teden pa prinaša priložnost, da razglasite novo poslanstvo, tako osebno kot poklicno. Potreben je pogum, da izberete drugačno pot in na novo opredelite uspeh. Odlično vam gre.

Sporočilo tedna: Središče.

Levinja

Kot za nekoga, ki mu vlada Sonce, so sončni mrki za vas, Levinja, še posebej naporni. Čeprav je raven vaše energije nizka, se počutite bolj navdihnjeni kot kdaj koli prej. Okoli sončnega mrka v ponedeljek vas preplavijo nove ideje za potovanja, izobraževanje in duhovno prakso. Zdaj morate le še ugotoviti, kako jih boste plačali! Odpravljanje dolgov iz preteklega leta prilagodi vaša pričakovanja za prihodnost.

Sporočilo tedna: Vodnik.

Devica

Denar je bil v zadnjih nekaj tednih omejen in sončni mrk v Ovnu v ponedeljek prinaša še eno presenečenje v zvezi z dolgovi, davki ali čim drugim, kar bi lahko bili dolžni. Čeprav so obveznosti večje, se povečujejo tudi priložnosti za subvencije, posojila in prijazne usluge prijateljev. Jasnost glede tega, kje lahko poiščete sredstva, se pojavi, ko se Merkur v četrtek sreča s Soncem.

Sporočilo tedna: Finance.

Tehtnica

Konflikti v odnosih ter v zvezi s pogodbami in dogovori so določali vaše pretekle tedne, ko je Merkur v vašem sektorju odnosov postal retrograden. Sončni mrk v Ovnu v ponedeljek je ne tako nežen vzgib za zdravljenje tistega dela vas, ki je bil predolgo zaprt pred nežnostjo in sočutjem. Tu se začnejo preboji glede tega, kaj si želite od zveze in s kom se želite povezati, in se bodo le še krepili.

Sporočilo tedna: Pridružite se.

Škorpijonka

Sončni mrk v znamenju Ovna, ki nastopi v ponedeljek, je hkrati težka postaja in nov začetek. Že dlje časa se spopadate z idejo o spremembah, zlasti na delovnem mestu in v vsakdanjem življenju. V tem tednu so vam na voljo kreativne rešitve, ki razkrivajo vaš naslednji korak. Zdi se vam skoraj nemogoče, da bi zdaj sprožili nekaj novega, vendar ne morete nadaljevati z istimi bitkami. Tvegajte glede tega, kar je na vrsti.

Sporočilo tedna: Izberite.

Strelka

Sončni mrk v Ovnu v ponedeljek prinaša v ospredje vašega življenja provokativno romanco ali ustvarjalni projekt. Hkrati se trudite najti udobje in prizemljitev doma. Ta teden si predstavljajte kot prve trenutke, ko iz porodnišnice domov prinesete otroka. Vaš dom je v kaosu, spanca ni, a pred vami je povsem novo življenje, v katerega se morate zaljubiti.

Sporočilo tedna: Drži.

Kozoroginja

To je teden, ko boste končno pustili za seboj občutek pomanjkanja ali skrbi okrog financ, ki vas je vznemirjal zadnji dve leti. Vaše težave zdaj niso toliko povezane s tem, da nimate dovolj, temveč bolj s tem, s kom želite deliti svoja sredstva. Razpadi komunikacije v tem tednu razkrivajo razlike v vrednotah v nekaterih vaših najtesnejših odnosih. To ne pomeni, da je treba prekiniti dogovor, je pa dobra informacija.

Sporočilo za tedna: Delite.

Vodnarka

Po dveh letih občutka nenehnega pritiska, da se morate dokazovati, delati še več in se vsem okoli sebe kazati kot vir moči, se vam zdi, da ta napetost končno popušča. Hkrati pa se tudi resno ukvarjate z denarjem in pritisk, da morate varčevati za velik cilj, se vam zdi skoraj nepremagljiv. Opazujte, kaj je na voljo v vaši neposredni okolici in prek vaših bližnjih prijateljev. Zdaj so na vrsti oni, da vas dvignejo.

Sporočilo za tedna: Na voljo.

Ribi

Sončni mrk v Ovnu v ponedeljek prinaša darilo presenečenja. Mislili ste, da boste morali še pol leta varčevati za nov kavč, pa se izkaže, da vam ga želi podariti prijatelj. Kljub temu se počutite tudi težke, pod pritiskom in kot da ne morete povsem uživati v tem trenutku, kakršen je. Naredite korak nazaj in poskrbite zase. Dobrodelnost bo še vedno prisotna, ko boste zadremali.

Sporočilo za tedna: Sprejemajte.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj