Jon Bon Jovi priznava, da v 34-letnem zakonu s srednješolsko ljubeznijo Dorotheo Hurley ni bil ravno “svetnik.

“To so vsi čudoviti klišeji rockovske slave,” je povedal v intervjuju za The Independent, ki je bil objavljen pred dnevi. “Gre za to, da nikoli ne lažeš, da si bil svetnik, vendar tudi ne smeš biti tako neumen, da bi uničil domače življenje.”

62-letni rock zvezdnik je priznal, da je njun zakon tako dolgo trajal zaradi ženine potrpežljivosti in strpnosti do njegove večletne nezvestobe. Pojasnil je tudi, da imata “družbo medsebojnega občudovanja in da imata srečo, da sta odraščala skupaj”.

Bon Jovi je v svoji uspešnici iz leta 1993 “Bed of Roses” (Postelja vrtnic) izrazil globoko obžalovanje zaradi svojih številnih afer.

V njej poje: “Zdaj, ko zapreš oči, / vedi, da bom mislil nate / medtem ko me bo moja ljubica klicala / da bi spet stal v njenem središču pozornosti / nocoj ne bom sam / vendar veš, da to ne pomeni, da nisem osamljen / da mi ni treba ničesar dokazovati / ker bi umrl, da bi branil tebe.”

Pevec pesmi “Livin’ on a Prayer” se je leta 1989 poročil z 61-letno Hurley v kapeli Graceland v Las Vegasu. Skupaj imata štiri otroke: 29-letnega Jesseja, 21-letnega Jakea in 20-letnega Romea ter 30-letno hčer Stephanie.

Tako kot njegov oče, je tudi Jake Bongiovi že v mladosti našel ljubezen – in sicer z Millie Bobby Brown. Z 20-letno igralko serije “Stranger Things” sta se zaročila aprila 2023 in zdaj intenzivno načrtujeta prihajajočo poroko.

Bon Jovi se je maja lani odzval na pomisleke, da se je sin zaročil pri tako mladih letih, in v oddaji “Andy Cohen Live”  dejal, da je starost le številka. “Ne vem, ali je starost pomembna,” je takrat dejal. “Če najdeš pravega partnerja in rasteta skupaj, mislim, da bi bil to moj nasvet, res je pametno, da rasteta skupaj.”

PREBERITE TUDI: Jon Bon Jovi razkril, kako ohraniti 40 let srečne ljubezni

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj