… in velikokrat pridejo do velikih idej. S prijatelji se razumejo. Lahko so tudi zelo zabavni.  Torej, če nameravate biti v zvezi z vodnarjem, je tukaj nekaj ključnih točk, ki jih morate upoštevati.

Blišč ni njihova stvar

Niso sledilci trendov in tega tudi ne pričakujejo od svojega partnerja. Tisto, kar jih navduši, je, ko nosite, kar izraža vašo pravo osebnost, to, kar v resnici ste. Lahko nosite tudi nekaj, kar ste podedovali, in imate za tem zgodbo ali kos nakita, ki ga je izdelal lokalni umetnik.

Grozni so pri spogledovanju

Vodnarji so grozni pri spogledovanju in to tudi vedo. Če so vam všeč, vas bodo preprosto zasuli z veliko vprašanji. Od hrane do vaše rutine do vaših računalniških veščin, bodo poskušali izvedeti vse. Tako namesto spogledovanja pokažejo zanimanje.

Uporniki

Vodnarji so rojeni uporniki in do konca ljubijo svojo svobodo. Intelektualno so blagoslovljeni in logika je tisto, kar občudujejo.

Togost

To je ena zelo žalostna in težka lastnost, s katero se je treba spopasti in si ne morejo zares pomagati. Vodnarji so tako programirani. Imajo nekaj zelo fiksnih idej, ki jih je treba izvesti na poseben način in jih nikakor ne morete prisiliti, da se premaknejo. Naredili bodo tisto, kar jim daje občutek, da je prav, in so pri izvajanju zelo neustrašni.

Družina je na prvem mestu

Če vas Vodnarjeva družina ali prijatelji ne marajo, potem ste odpadli. Ko se začnete dobivati z njim, je možno, da vas bo zelo zgodaj predstavil družini ali najbližjim prijateljem. Za to horoskopsko znamenje so zelo pomembni.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 10. do 16. januar 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj