V ponedeljek bo sonce ustvarilo podporno navezavo z Neptunom, kar predstavlja precej zasanjan aspekt. Ta nežni vpliv vas bo vprašal: “Če bi bil/a lahko karkoli na tem svetu – kaj bi bila?” Sedite s to mislijo, a ne reagirajte prehitro, saj se bo razdražljivi Mars v torek zoperstavil Neptunu, kar bo povzročilo, da boste reagirali impulzivno še preden boste imeli pred sabo vse informacije.

V petek se bo Merkur postavil retrogradno v znaku Vodnarja – tako je, to je naš prvi retrogradni Merkur letos! Tokrat se bo komunikacijski planet postavil na razpotje discipliniranega Saturna in motečega Urana in nas prosil, da ocenimo in samoreflektiramo svojo vlogo v temeljnih premikih družbe.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Diane Sawyer, Ricky Martin, Ryan Seacrest, Sissy Spacek, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Tyrese Gibson, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Kate Middleton, Mary J. Blige, Orlando Bloom, Julia Louis-Dreyfus, Jason Bateman, LL Cool J, Regina King, Sade, Jim Carrey, Michelle Obama, Betty White, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Diane von Furstenberg, January Jones, Nicholas Cage, Liam Hemsworth, Kate Moss, Michelle Obama, Ellen Degeneres, Nina Dobrev, Sienna Miller, Mary J. Blige.

Ovnica

Želja po potovanju bo v tem tednu še posebej močna in v torek bo dosegla vrhunec, saj boste rezervirali let ali nakupili celo goro stvari s seznama želja. Morda bolje, da skrijete svoje plačilne kartice, preden napravite nakup, ki ga boste kasneje obžalovali. Vaša želja po pobegu je posledica tega, da se počutite nepovezane s svojimi prijatelji. V petek se Merkur postavi retrogradno, kar bo odprlo nekaj tednov priložnosti, da se ponovno povežete s svojo skupnostjo.

Sporočilo tedna: Potreboval/a bom drugo mnenje.

Bikica

Ko se bo v ponedeljek Sonce povezalo z zasanjanim Neptunom, se boste počutili navdihnjene , da poglobite svojo duhovno rutino, izboljšate svojo meditacijo ali nadaljujete s terapijo. Ta klic ste občutili že prej, a sedaj veste, da v to ne greste sami, saj imate podporo somišljenikov. V petek se Merkur postavi retrogradno in v naslednjih nekaj tednih bo vaša naloga, da na novo definirate pojem uspeha. Kaj bi počeli, če bi se znebili pričakovanj vseh ostalih.

Sporočilo za tedna: Odločitve sprejemam na trdnih temeljih.

Dvojčici

Zadnje čase kar nekako ne najdete ritma v svojem razmerju, naj bo to z vašim partnerjem, prijateljico ali poslovnim partnerjem – napetosti so neprestane in oba se prilagajata na nove rutine. V torek bo eden od vaju dobil veliko novico glede dela ali iskanja zaposlitve, ki bo sprostila ali pa še povečala nesoglasja. V petek se vaš vladajoči planet Merkur postavi retrogradno, kar pomeni, da je čas, da se malo upočasnite in preverite svoje cilje. Kdo ali kaj vam zastira vid?

Sporočilo tedna: Ne morem najti, kar potrebujem, če ne vem, kje iskati.

Rakica

Ne glede na to, ali se pripravljate na obisk moževih sorodnikov, ali obisk vadb skupaj s svojo najboljšo prijateljico – ljubka navezava Neptuna in Sonca v ponedeljek bo poskrbela, da bodo siceršnje logistične težave kar izpuhtele. Končno se enkrat strinjata. V petek se Merkur postavi retrogradno in spet se bosta prepirali, kdo je komu dolžan kaj, tako finančno kot tudi čustveno. Katero prtljago nosite, ki ni vaša?

Sporočilo tedna: Hvaležna sem za lahkotnost, kadar pride.

Levinja

Če se trudite odplačati posojilo, izpogajati boljšo ceno avta ali najti računovodjo, da vam pomaga pri financah – navezava Sonce-Neptun v ponedeljek bo prinesla preprosto rešitev. Hvala vesolju za majhne čudeže! V petek se Merkur postavi retrogradno v vašem sektorju partnerstva , kar vas bo prisililo, da začnete neprijeten pogovor s partnerjem, prijateljico ali sodelavko, ki ste se ga ves čas izogibali. Je konflikt res vreden vse te anksioznosti?

Sporočilo tedna: Rešitev me najde sama.

Devica

Romanca bo v zraku, ko se bo v ponedeljek Sonce povezalo z Neptunom. Naj bo to drugi zmenek ali praznovanje 40-letnice – ne izgubljajte priložnosti, da odprete buteljko finega vina in le uživata, ko sta skupaj. V petek se vaš vladajoči planet Merkur postavi retrogradno, kar bo prineslo motnje in zmedenost v vaš sektor dnevnih opravil. Morda pa je vaše delo ali trening zmoten zato, da vas spomni, da bolj poskrbite tudi za užitek – in to vsak dan.

Sporočilo tedna: Sem več kot moje delo.

Tehtnica

 

Vaš temeljni cilj za leto 2022 je prinesti več lahkotnosti v vašo vsakodnevno rutino. Ko se bo v ponedeljek Sonce povezalo z Neptunom, vas bo to navdihnilo, da reorganizirate svoj organizacijski sistem ali osvežite svojo dnevno sobo. Porabite kak evro več za lepe dodatke, kupite izparilnik za eterična olja in himalajsko solno lučko. To si zaslužite! V petek se Merkur postavi retrogradno, kar vas bo navdihnilo, da zbrainstormate bolj kreativne načine, kako v sledenjih tednih doseči svoje cilje.

Sporočilo tedna: Ko sem pozorna, se zgodi čudež.

Škorpijonka

V torek se vaš vladajoči planet Mars zoperstavi Neptunu in pretirano zapravljanje vam skoraj zagotovo ne uide. Ste res morali tisti večer zunaj toliko zapraviti za koktejle? Ne. Vendar a vam je prineslo uživanje? Seveda! Ne bodite tako strogi do sebe, če kdaj prekršite pravila. V petek se Merkur postavi retrogradno v vašem sektorju doma in ponovno se boste začeli spraševati vse glede tega, kje živite. Preden pokličete prijateljico, da ponovno preuredita dnevno sobo, raje malo pomeditirajte in skušajte ugotoviti, kaj vam v resnici prinaša nezadovoljstvo.

Sporočilo tedna: Zaslužim si zadovoljstvo.

Strelka

Ko se bo akcijski Mars v torek zoperstavil zmedenemu Neptunu, boste dobili navdih, da uresničite svoje najbolj divje sanje glede notranje opreme. Kdo pravi, da ne morete imeti psihedelične preproge in sanjske posteljnine iz svile? Imate vizijo prostora, ki je topel, mehak in domačen in sedaj je čas, da to uresničite. V petek se Merkur obrne retrogradno, zato pričakujte nekaj zastojev pri pošiljanju in nesporazumov s prodajalci, ko boste nakupovali.

Sporočilo tedna: Počnem, kar hočem.

Kozoroginja

Trenutno se sprašujete o toliko stvareh, kar se tiče vas in vaše identitete, da vam res ni lahko. ko se bo v ponedeljek Sonce povezalo z Neptunom, boste imeli še en živčni zlom o tem, kateri outfit je primeren za prvi dan v novi službi. Na srečo vas bo skupinski pogovor rešil s tono podpore. Naj vas nikar ne bo sram poslati selfije! V petek se Merkur postavi retrogradno v vašem sektorju financ, kar vas bo spodbudilo, da preverite, kaj imate in kaj morate postoriti v naslednjih nekaj tednih.

Sporočilo za tedna: Cvetim ob povratnih informacijah.

Vodnarka

Kar neko darilo se bo pojavilo, ko se bo v ponedeljek Sonce povezalo z Neptunom. To bo morda prav paket skrivnega oboževalca ali nepričakovan dan dopusta. Vzemite si ta trenutek in uživajte radost prostega časa (ali stvari, ki ste jih dobili), namesto, da skrbite, če si zaslužite ali ne. V petek se Merkur postavi retrogradno v vašem znaku, kar vas bo opogumilo, da reflektirate, kako v prihajajočih tednih bolje skomunicirati svoje potrebe.

Sporočilo za tedna: Zaslužim si vse blagoslove.

Ribi

Občutek imate, da vas nihče ne jemlje resno in za vse, kar naredite, vas na delu kritizirajo, sploh ko se bo v torek Mars zoperstavil Neptunu. Ni vaša krivda, da ste tako napreden mislec in drugi ne zmorejo slediti vašim revolucionarnim idejam. Ko se bo v petek Merkur postavil retrogradno, vas bodo prosili, da stopite korak nazaj in reflektirate na celotni napredek, ki ste ga naredili v zadnjem letu. Prišli ste daleč, čeprav tega še ne znate najbolje ubesediti.

Sporočilo za tedna: Sem korak naprej.

PREBERITE TUDI: Stvari, ki jih v letu 2022 ne smete početi glede na vaše horoskopsko znamenje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj