To je teden novih začetkov. Od 23. avgusta, ko se je Merkur postavil v retrogradno gibanje, se ukvarjamo s prepotrebnim pregledom sistema: reorganizacijo, prilagajanjem in urejanjem stvari.

Retrogradni Merkur se konča v četrtek, 14. septembra., kar pomeni konec obdobja pregleda in nam omogoča, da (počasi) začnemo živeti naprej. Mlaj v Devici, ki bo v petek, 15., potrdi, da so bile te prilagoditve dejansko vredne. Ta Mlaj izkoristite za določanje namer, hkrati pa ostanite odprti za nove ideje.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Device: Zendaya, Beyonce, Blake Lively, Alexander Skarsgard, Chris Pine, Jack Black, Armie Hammer, Lea Michele, Shania Twain, Cameron Diaz, Richard Gere, Gloria Estefan, Padma Lakshmi, Salma Hayek, Keanu Reeves, Michael Keaton, Beyoncé, Idris Elba, Evan Rachel Wood, Adam Sandler, Michelle Williams, Colin Firth, Ryan Phillippe, Emmy Rossum, Tom Hardy, Amy Poehler, Alexis Bledel, Nick Jonas, Jada Pinkett Smith, Jimmy Fallon, Stephen King.

Ovnica

Mlaj v Devici v petek vam bo pomagal, da boste izdelali načrt za fitnes, se zavezali k bolj zdravi prehrani ali postavili meje v svojem delovnem urniku. V zadnjih nekaj tednih ste pregledali svoje sezname opravil in ponovno pretehtali prednostne naloge. Ta teden boste ugotovili, da nikoli ni škoda nameniti več časa tistemu, kar vas zadovoljuje.

Sporočilo tedna: Jasnost.

Bikica

Mlaj v Devici, ki bo ta petek, je trenutek za hvaležnost. V zadnjih nekaj tednih ste se potopili v stare ustvarjalne projekte, se zabavali s prijatelji in se ponovno povezali s svojim notranjim najstnikom. Ne glede na to, ali greste na simpatičen prvi zmenek ali se doma zabavate s svojim najljubšim filmom, se ta teden zavedate, kako dobro se v resnici imate.

Sporočilo za tedna: Kultivirajte.

Dvojčici

Mlaj v Devici, ki bo ta petek je namenjen določanju namer v zvezi z domom in družino za naslednjih šest mesecev. Zadnjih nekaj tednov ste se dobesedno ali v prenesenem pomenu prebijali skozi arhive, zdaj pa je čas, da zapustite pregovorno podstrešje: podarite tiste vreče oblačil in plošč ter se izvlečete iz preteklosti. Spoznanja pridejo, ko se osredotočite na sedanjost.

Sporočilo tedna: Zdaj.

Rakica

Zaradi retrogradnega Merkurja v zadnjih nekaj tednih je vsako krajše potovanje, priložnostni pogovor in odgovor na elektronsko pošto videti kot obračun. Mlaj v Devici, ki bo ta petek je trenutek, ko si lahko zastavite namere glede svoje komunikacije. Kje zapravljate čas s praznim klepetanjem? Vaša pozornost je vrednota. Usmerite jo pametno.

Sporočilo tedna: Še vedno.

Levinja

Mlaj v Devici, ki bo ta petek, je namenjen ponovni oceni vašega proračuna in tudi vaših temeljnih vrednot. Vsakodnevno preverjanje porabe (ali vsaj enkrat na teden) se morda zdi kot težko opravilo, vendar vam takšno početje pomaga spoznati, kam v resnici gre vaš denar. Če imate dovolj denarja, je lažje vlagati v tisto, kar vam je zares pomembno.

Sporočilo tedna: Razčlenite.

Devica

Mlaj, ki bo ta petek, imate v svojem znamenju in je namenjena določanju namer za vaše zdravje, podobo in identiteto v naslednjih šestih mesecih. Zadnjih nekaj tednov je bilo nekaj, čemur bi nekateri lahko rekli produktivna eksistencialna kriza glede vsega, od tega, da si naredite oprsje, do tega, da postanete vegetarijanec. Ob novi luni se boste počutili udobno v svoji koži in se boste pripravljeni zavezati bolj zdravim izbiram.

Sporočilo tedna: Sijaj.

Tehtnica

 

Mlaj, ki bo ta petek, je namenjen temu, da se izklopite iz omrežja in namesto tega preberete knjigo. V zadnjih nekaj tednih ste opazili, kdaj se odločite za pobeg. Včasih je umik nujen, včasih pa je to le samosabotaža. Če ste želeli začeti meditirati ali voditi dnevnik hvaležnosti, je to popoln Mlaj za začetek te prakse.

Sporočilo tedna: Počivajte.

Škorpijonka

Škorpijon, kar zadeva prijateljstva, je bilo za vas nekaj zanimivih tednov. Tako ste ponovno navezali stike s starimi prijatelji kot tudi spoznali nekaj grenkih resnic o svoji običajni skupini. Mlaj, ki bo ta petek, ponuja ponastavitev za vaše družabno življenje in tudi za vaše sanje. Kdo naj vas podpira na poti do vašega naslednjega uspeha?

Sporočilo tedna: Zavezniki.

Strelka

Mlaj, ki bo ta petek, prinaša priložnost, da ponovno prevzamete vajeti v svoje poklicno življenje. V zadnjih nekaj tednih ste se prijavili na delovno mesto, nadomeščali šefa ali se preizkusili v novi vodstveni vlogi. Kje bi radi bili v svoji karieri čez šest mesecev? Zdaj si zastavite te cilje.

Sporočilo tedna: Dvignite se.

Kozoroginja

Ob Mlaju, ki bo ta petek, se boste usmerili v nov potovalni ali izobraževalni podvig. Zadnjih nekaj tednov je bilo polnih zapletov z letalskimi prevozniki, nesporazumov z mentorji in zamujenih elektronskih sporočil za tečaje v podiplomski šoli, vendar če te napake odpravite zdaj, bo plovba v prihodnosti lažja.

Sporočilo za tedna: Skok.

Vodnarka

Odkar se je Merkur 23. avgusta umestil v retrogradno gibanje, razmišljate o tem, kaj se splača zadolžiti. Z Mlajem v Devici, ki bo ta petek, boste podpisali pogodbo za posojilo, dobili kreditno kartico z ugodnimi potovalnimi točkami ali refinancirali hipoteko ali plačilo za avto. Če si zdaj vzamete več obveznosti, boste v prihodnosti v boljšem položaju.

Sporočilo za tedna: Zbirajte.

Ribi

Mlaj, ki bo ta petek, vam ponuja priložnost, da določite namene za svoje najtesnejše odnose. Ne glede na to, ali ste samski in si razjasnjujete, kaj želite, ali ste v partnerstvu in si skupaj postavljate cilje, se zavedate, da vaš odnos ni nujno videti enako kot odnos kogar koli drugega. Pojdite tja, kjer rastete.

Sporočilo za tedna: Skupaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj