Ovni si želijo, da so vedno na prvem mestu. Oven je prvi, vodilni znak v zodiaku in zato si tudi sami želijo biti na vrhu. Včasih njihova multidimenzionalna osebnost zmede ljudi. Njihove moči postanejo njihova šibka točka. Le redki spoznajo ovnov pravi jaz. Ko spoznate ovna, ga ne boste zlahka prebrali. Z ovni se hitro lahko zapletemo v prepir. Zakaj je ovne težko razumeti?

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu oven?

Mislijo le nase

Ovne je včasih težko razumeti, ker so usmerjeni le vase. Zase skrbijo bolj kot za kogarkoli drugega. Za nekatere je ovnova egoistična narava nepremostljiva ovira.

Vedejo se agresivno

Ovni so ognjeno znamenje, zato se lahko vedejo agresivno, zaradi česar jih ljudje napačno razumejo. Ovni pogosto doživijo zavrnitev, zaradi česar so pri odnosih še bolj na preži.

So zelo trmasti

Ovni svoje mnenje zelo cenijo in bodo za njim stali, ne glede na vse. Nemogoče je, da bi spremenili svoje mnenje. Z njihovo trmo je včasih težko živeti.

Kar si želijo, to dobijo

Ko si oven zada cilj, bo storil vse, da ga doseže. Ne glede na posledice ali če bodo koga na tej poti prizadeli.

Vedno so za ekstremne avanture

Ovni so vedno za akcijo in za adrenalinske športe. Morda vas bo presenetilo, koliko so ovni pripravljeni tvegati, a tako pač živijo.

So nepotrpežljivi

Razlog, zakaj imamo z ovni pogosto konflikte je ta, da so ovni izjemno nepotrpežljivi. Zaradi svoje neučakanosti so lahko hitro jezni.

Nikoli ne ostanejo na enem projektu

Ovni bodo tri nove projekte začeli, še preden bodo končali prvega. Ne le, da so preveč leni, da bi končali prvega, nove tri začnejo, ker hrepenijo po nečem novem in po novi akciji. Za druge so zato včasih ovni nezanesljivi.

So samozadostni

So neodvisni in samostojni, kar je sicer dobra vrlina, a v tem znajo tudi pretiravati. Njihova želja po neodvisnosti je pogosto usmerjena k sebičnosti.

Vedno odreagirajo impulzivno

Ne morejo si pomagati, to je v njihovi naravi. S svojim spontanim, pogosto impulzivnim odzivom lahko hitro koga užalijo.

Ponavljajo napake

Ovni so za svoj neuspeh pogosto zaslužni sami, saj ponavljajo ene in iste napake. Ne zato, ker se ne učijo iz teh napak, ampak ker preveč zaupajo napačnim ljudem.

A vse le ni tako črno, ovni imajo tudi dobre lastnosti:

  • ob njih ni nikoli dolgčas;
  • vedno je dobra energija;
  • z ovni se ustvarjajo najboljši spomini;
  • so pozitivni in spontani;
  • strastni in vztrajni.

PREBERITE TUDI: Lastnosti škorpijonov in škorpijonk, najbolj mističnega znamenja

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj