Da so tisti, ki se cepijo za gripo, veliko bolj ogroženi za vse okužbe, saj to močno oslabi imunski sistem, so že dokazali; raziskava pa je pokazala, da cepljenje za gripo povzroči, da starejši pogosteje umrejo zaradi COVIDa.

Lažna pandemija oz. drakonski ukrepi drastično vplivajo na vsa področja življenj ljudi po svetu in to kljub temu, da številke vztrajno znova kažejo, da na letni ravni ni več smrti kot vsako leto ter da gre za respiratorno obolenje, ki je podobno vsakoletni gripi.

Da je daleč najbolj učinkovito zdravljenje, ki praktično nima stranskih učinkov, zdravljenje s hidroksiklorokinom, cinkom ter vitaminoma C in D, je pokazalo že nešteto raziskav – a v odgovor na to so (hidroksi)klorokin v Sloveniji začasno prepovedali za zdravljenje covida in hočejo vsiliti nepreverjeno cepivo.

COVID-19 načeloma ogroža le starejše z več pridruženimi boleznimi – tako kot vsaka gripa – sedaj pa so dokazali, da je veliko več nevarnosti za smrtni izid, če je bil oboleli pred tem cepljen za gripo. A kljub temu še naprej priporočajo cepljenje za gripo s trditvami, da nudi delno zaščito pred COVIDom, da je lažje prebolevanje in manj možnosti za zaplete (primeri tovrstnih objav: Večer, Nora24 in druge).

Namen študije je bil torej preveriti, ravno zgoraj omenjene trditve, torej ali cepivo za gripo res pozitivno vpliva na morebitno okužbo s COVIDom-19. Ugotovili so, da obstaja povezava med cepljenjem za gripo in smrtnostjo, a žal ne negativna, kot trdijo v medijih, temveč pozitivna. To torej pomeni, da bodo tisti, ki se bodo ali so se cepili za gripo, v primeru okužbe s COVIDom-19 še veliko bolj ogroženi, torej v smrtni nevarnosti, sploh starejši nad 65 let.

PREBERITE TUDI: Korona virus: če ste se cepili za gripo, ste še posebej v nevarnosti

Preberite še ostale objave glede koronavirusa:

Preberite še ostale objave v zvezi s cepivi in cepljenji:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj