Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Diane Sawyer, Ricky Martin, Ryan Seacrest, Sissy Spacek, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Tyrese Gibson, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Kate Middleton, Mary J. Blige, Orlando Bloom, Julia Louis-Dreyfus, Jason Bateman, LL Cool J, Regina King, Sade, Jim Carrey, Michelle Obama, Betty White, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Diane von Furstenberg, January Jones, Nicholas Cage, Liam Hemsworth, Kate Moss, Michelle Obama, Ellen Degeneres, Nina Dobrev, Sienna Miller, Mary J. Blige.

Ovnica

Mlaj v Kozorogu, ki nastopi v četrtek, je namenjen določanju vaših kariernih namer za leto 2024. Kje želite biti čez šest mesecev? Katere korake morate narediti, da boste prišli do tja? Če ste si prizadevali za povišico ali napredovanje, boste v petek morda končno zbrali pogum in se o tem pogovorili s svojim šefom. Vedite le, da bo za podrobnosti morda potrebnega nekaj časa.

Sporočilo tedna: Rast.

Bikica

Po več tednih, ko ste se sem ter tja pogovarjali o potovalnih ali izobraževalnih načrtih, je Mlaj v Kozorogu v četrtek odličen trenutek, da se odločite in določite svoje namere. V prihodnosti si lahko vedno znova premislite, vendar nakup letalske karte ali položitev pologa pojasni vaše cilje. Morda vas bo navdihnilo tudi to, da povabite najboljšega prijatelja ali partnerja, da se vam pridruži na tem potovanju.

Sporočilo za tedna: Leti!

Dvojčici

Čeprav se ta teden začne s še eno zmedo ali nesporazumom, boste do Mlaja v Kozorogu v četrtek pripravljeni razjasniti čustvene in finančne meje. Katere dolgove želite odplačati čez šest mesecev? Kako lahko s partnerjem poglobita komunikacijo? Ko bo Merkur v soboto ponovno vstopil v Kozoroga, bo pot naprej končno stabilna in jasna.

Sporočilo tedna: Globina.

Rakica

Zadnjih nekaj tednov vas je izzvalo k spremembam življenjskega sloga, ki vplivajo tako na vaše delo kot na vaše najtesnejše odnose. Mlaj v Kozorogu v četrtek je priložnost, da se konkretno opredelite glede svojih obveznosti. Katere odnose želite gojiti v naslednjih šestih mesecih? Kako lahko rastete eden ob drugem in tudi skupaj?

Sporočilo tedna: Vzporedno.

Levinja

Zadnjih nekaj tednov je bilo v znamenju iskanja večjega ravnovesja med delom in zabavo. V torek se boste morda morali odpovedati priložnosti, da bi počeli nekaj zabavnega, in namesto tega opraviti delo. Mlaj v Kozorogu v četrtek je namenjen sprejemanju zavez k bolj zdravemu življenjskemu slogu in postavljanju namenov glede tega, kaj želite v prihajajočem letu doseči na delovnem mestu.

Sporočilo tedna: Grind.

Devica

Mlaj v Kozorogu v četrtek je priložnost, da užitek postane vaša glavna prednostna naloga. Ne glede na to, ali si zastavljate cilje v zvezi z zmenki, ustvarjalnostjo ali preživljanjem več kakovostnega časa z otroki, je ta nova luna namenjena gojenju veselja. Ko Merkur v soboto vstopi v Kozoroga, začnejo prihajati vabila za zabave in lahko se dogovorite o vseh zabavnih podrobnostih.

Sporočilo tedna: Radost.

Tehtnica

Mlaj v Kozorogu v četrtek vam daje priložnost, da za leto 2024 določite namene za svoj dom in družino. Ne glede na to, ali spreminjate mesto, se selite v novo stanovanje, se ukvarjate s starajočimi se starši ali z vsem naštetim, razmislite o tem, kaj bi radi v naslednjih šestih mesecih povečali. Če ste se počutili zadržane pri uresničevanju svojih domačih ciljev zaradi pomanjkanja denarja, vas lep bonus v tem tednu približa nagradi.

Sporočilo tedna: Osnova.

Škorpijonka

Odnosi, ki ste jih gojili v bližini doma, postanejo ta teden zelo pomembni. Ne glede na to, ali se povezujete s sostanovalcem, prirejate zabavo za svojo najboljšo prijateljico iz otroštva ali gostite srečanje v lokalnem baru, je Mlaj v Kozorogu v četrtek namenjena sajenju semen v dobesedni ali preneseni soseščini. Če ste samski, je ta teden tudi odličen čas za flirtanje s sosedi.

Sporočilo tedna: Lokalno.

Strelka

Mlaj v Kozorogu v četrtek je vaša priložnost, da uredite svoje finance za leto 2024. Ne glede na to, ali gre za resno obravnavo proračuna, srečanje s finančnim svetovalcem ali dodajanje novih strank na svoj seznam, ta teden je namenjen predvsem temu, da naredite prve korake k finančni rasti. Vprašajte se: “Kaj potrebujem?”, da boste čez šest mesecev to imeli.

Sporočilo tedna: V izobilju.

Kozoroginja

Nova Luna, novi vi! Mlaj v četrtek je v vašem znamenju, zato je ta teden namenjen postavljanju namenov v zvezi z vašo podobo, identiteto in zdravjem. Cilji, ki si jih postavljate zdaj, naj se nanašajo na gojenje meja in rutine, pa tudi na več zabave. Morda boste na zmenku celo dobili kakšen odličen nasvet o življenjskem slogu!

Sporočilo za tedna: Razcvetite se.

Vodnarka

Mlaj v Kozorogu, ki nastopi v četrtek, je vaš znak, da si vzamete odmor. Predčasno odidite iz službe! Odpravite se na dolg sprehod in iPhone pustite doma! Če vas zanima meditacija ali se želite k njej vrniti, je zdaj pravi čas. Ta teden je tudi zelo primeren čas, da se posvetite svojim sanjam. Skrb za svoj um vam pomaga razviti tudi najbolj fantastične vizije.

Sporočilo za tedna: Sanje.

Ribi

Mlaj v Kozorogu v četrtek je namenjen pridobivanju prijateljev in vplivanju na ljudi. Po nekaj tednih ponovnega premisleka o svojih namerah v osebni karieri in tudi v večji industriji, katere del ste, je ta teden namenjen povezovanju z več podobno mislečimi prijatelji in sodelavci. Kako lahko svoje cilje naredite bolj realistične in dostopne?

Sporočilo za tedna: Mreženje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj