Založnik publikacije Eurosurveillance, kjer je bil ta znanstveni članek objavljen, je priznal, da ponovno preverjajo znanstveno objavo, ki je sledila razkritju, da so PCR testi pomanjkljivi in dajejo preveč lažno pozitivnih rezultatov. Novica je bila razkrita potem, ko je skupina skupina strokovnjakov ‘PCR Claims’ z različnih področij napovedala, da namerava pravno ukrepati.

Že od začetka lažne pandemije oz. ‘plandemije’ neodvisni strokovnjaki opozarjajo na nezanesljivost PCR testov, sedaj pa so objavili obsežen dokument, ki je v celoti ovrgel uporabnost testov za namen, kot se ga uporablja. Uporablja se jih z namenom ustvarjanja panike in lažnih številk, ki so temelj drakonskih ukrepov, ki so tudi osnova za kratenje človekovih pravic in svoboščin. Tako so v celoti ovrgli ‘znanost’ za znanstvenim člankom Corman-Drosten ter razkrili 10 kritičnih napak, zaradi katerih so testi v ta namen neuporabni; izpostavili pa so tudi konflikt interesov avtorjev.

Drakonski ukrepi in uničena življenja zaradi lažnih rezultatov testov

Ekipa zahteva, da Eurosurveillance, založnik, ki je objavil originalni zavajajoči znanstveni članek, le-tega nemudoma umakne, saj več kot očitno ne ustreza standardom. To je ključnega pomena, saj je Corman-Drostenov znanstveni članek temelj množičnega testiranja s PCR testi kot glavni vir podatkov o številu okuženih s koronavirusom. Skoraj vsi podatki o ‘okuženih’ in celo smrti, pripisane covidu, temeljijo na PCR testih in so torej lahko lažni.

Problem omenjene Corman-Drosten objave je namreč v tem, da je temelj za masovno testiranje s PCR testi in temeljni vir podatkov o okuženih s koronavirusom – posledično pa tudi drakonskih ukrepov, izdanih kazni, neutemeljenega zapiranja oz. ‘lockdownov’ držav in na sploh vsega terorja, represije in agresije, ki se izvaja nad prebivalci.

Sedaj pa je organizacija Retraction Watch sporočila, da založnik Eurosurveillance razmišlja o umiku omenjenega znanstvenega članka. V izjavi so povedali, da “iščejo nadaljnje strokovne nasvete in da poteka detajlna razprava o trenutni korespondenci. V skladu s svojimi običajnimi procedurami bodo ocenili trditve in takoj, ko jih v celoti preiščejo, sprejeli odločitev.” Zaenkrat dokumentov torej še niso umaknili, a najverjetneje jih bodo kmalu.

Pokličite Guinnessovo knjigo rekordov

Ena izmed usodnih napak omenjenega Corman-Drosten članka je tudi v tem, da sumijo, da ni bil podvržen ustrezni recenziji. Članek je bil namreč predan za objavo 22. januarja, objavljen pa že naslednji dan. Prava recenzija, če je opravljena tako, kot je treba, je praviloma dolga, saj vključuje veliko procesov in korakov naprej in nazaj – in to celo kadar se z objavo zelo mudi. Da so vse to naredili v enem samem dnevu, je naravnost neverjetno.

A avtorji še vedno pričakujejo, da jim bodo verjeli, saj vztrajajo, da je bil njihov članek “strokovno pregledan s strani dveh strokovnjakov, na podlagi priporočila katerih je bila sprejeta odločitev za objavo.”

Eurosurveillance se s to objavo lahko torej poteguje tudi za vpis v Guinnessovo knjigo rekordov kot najhitreje opravljena recenzija vseh časov.

Vlade se bodo znašle na sodiščih

Povsem jasno je, da se razkriva resnica o PCR testih in vse skupaj bo še zelo vroče in zanimivo. Nova organizacija iz Velike Britanije, ki se je poimenovala PCR trditve (PCR Claims), namerava na sodiščih izpodbijati ravnanje britanske vlade glede testiranj s PCR testi za Covid-19.

Organizacija se opisuje kot navezava pravnikov, znanstvenikov in poslovnih svetovalcev, ki delajo ‘pro bono’, da se razkrije resnica za lažno pandemijo. Vodi jih Jo Rogers, pravnica, ki vodi Navistar Legal.

Rogers je za RT.com povedala: “Naš namen je razkriti kontroverznost in neprimerno uporabo PCR testov. Ti niso bili narejeni za masovno testiranje zaradi previsoke občutljivosti in nevarnosti kontaminacije. Obstaja kar nekaj resnih napak v številnih protokolih, ki so jih na hitro vrgli skupaj, nekatere celo brez recenzij. Količina lažno pozitivnih je neznana, zatorej je lahko vsak pozitiven test v resnici napačen, razen če tega ne potrdi klinična preiskava.”

Kot primer napake s PCR skupina opozarja na nedavni primer z univerze Cambridge. “Naša prednostna naloga je zbrati dokaze o škodi, ki jo povzročajo omejitve za življenje ljudi, saj te temeljijo na PCR testih zaradi ‘primerov okuženih’,” je povedala Rogers. “Verjamemo, da gre za lažno epidemijo, kot jo lahko vidimo tudi drugod po svetu, kjer uporabljajo PCR teste.”

“Napredujejo pravni postopki glede tega, sledili pa bodo tudi še drugi ukrepi, ko bomo prejeli dokazila o povzročeni škodi. Zbiranje teh dokazov poteka po celi državi, prav tako pa narašča tudi osveščanje ljudi o napakah in malomarnosti.”

Končno nekaj dobrih novic po vseh drakonskih ukrepih, kršenju človekovih pravic in svoboščin in terorju, ki ga oblastniki izvajajo nad civilnim prebivalstvom. Še ena izmed stvari, o kateri mainstream mediji ne poročajo, je ta, da se po celem svetu – tudi v Sloveniji – vlagajo tožbe in kazenske ovadbe proti vladam in drugim izvrševalcem terorja. Zato pohvala in zahvala vsem, ki osveščajo, opozarjajo na napake in zavajanja ter izpostavljajo lažno ‘znanost’, na podlagi katere je razglašena ‘pandemija’; hvala neodvisnim znanstvenikom, nepristranskim medijem in pravnikom, ki sodelujejo pri razkrivanju največje prevare in največjem zločinu proti človeštvu v zgodovini. Lažna epidemija se bliža koncu.

Preberite še ostale objave glede koronavirusa:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj