Po luninem obdobju, ki je mnogim izmed nas pomagalo določiti prednostne naloge in razjasniti smer, potrebujemo nekaj pozitivnih vibracij, da se po polni Luni lahko lotimo naslednjih projektov. Na srečo je Merkur v Devici, zato bodo naši seznami opravil vsaj na mestu.

Sonce, naša življenjska sila, se to nedeljo, 6. avgusta, združi z živahnim Jupitrom in nas spodbudi, da se lotimo dela. To je aspekt velike osebnosti, ki ga najdemo v rojstnih kartah zvezdnic, kot so Whoopi Goldberg, Dolly Parton in dvojčici Olsen. Čeprav je to poživljajoče, pomeni tudi, da lahko naletite na kakšen dodatno napihnjen ego – to postavitev je imel v svoji rojstni karti tudi Napoleon – zato bodite previdni, da ne boste posvečali svoje pozornosti nikomur, čigar edini cilj je, da bi zasenčil.

Nato se v sredo, 9. avgusta, retrogradna Venera drugič letos poleti združi z Uranom (nazadnje se je 2. julija). Ta vidik se nanaša na spremembo želja na področju ljubezni, lepote in spolnosti: projekt, ki se nadaljuje! Odnosi, ki se začnejo pod tem nebom, so vsekakor nenavadni, kar pa ne pomeni, da ne bodo trajali. Istega dne se komunikacijski planet Merkur poveže z Jupitrom, kar zagotavlja še več energije in optimizma.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Leva: Jennifer Lopez, Rose Byrne, Sandra Bullock, Helen Mirren, Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, Laurence Fishburne, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Hilary Swank, Jason Momoa, Tom Brady, Barack Obama, Meghan Markle, Charlize Theron, Antonio Banderas, Chris Hemsworth, Mila Kunis, Halle Berry, Steve Martin, Jennifer Lawrence, Debra Messing, Ben Affleck, Steve Carell, Angela Bassett, Madonna, Robert de Niro, Matthew Perry, John Stamos, Amy Adams, Demi Lovato.

Ovnica

V tem tednu vas čaka veliko dela in zdi se, da boste morda potrebovali junaški odmerek truda, da boste lahko le začeli. Kaj pa, če bi se namesto na “nov začetek” raje osredotočili na poenostavitev tistega, kar je že pred vami? Gradniki vaše prihodnosti so na dosegu roke. Najprej se morate le znebiti nekaj nereda. Počistite pot, da boste lahko začeli z delom.

Sporočilo tedna: Urejeno.

Bikica

V tem tednu imate rok. Čeprav je vaš nagon, da bi pohiteli in vse pravočasno opravili – kaj pa če bi si namesto tega vzeli čas? Vaš vladajoči planet Venera je še vedno retrogradna in se v sredo združi z inovativnim Uranom, kar pomeni, da so edina stvar, na katero lahko računate, spremembe. Sprejmite revizijo.

Sporočilo za tedna: Spremembe.

Dvojčici

Ne glede na to, ali vaša najboljša prijateljica doživlja razhod, ali se vaša sestra seli iz mesta ali pa vaša soseda izvaja veliko prenovo doma, se ta teden ne boste veliko osredotočali na svoje težave. To vam prinaša olajšanje (zakaj bi poskušali reševati stvari, če lahko preprosto pogledate stran?), vendar veste, da je to tudi odvračanje pozornosti. Kako si lahko povrnete svoj čas?

Sporočilo tedna: Sprostitev.

Rakica

Odlične novice za vašo kariero (in vaš bančni račun!) prihajajo to nedeljo, 6. avgusta! Končno boste dobili priložnost, za katero se vam je mesece ali celo leta zdelo, da je tik pred vrati. A zdaj, ko jo imate, vas čaka še veliko dela! Izkoristite ekspanzivno energijo v sredo, da prenesete naloge in naredite načrt.

Sporočilo tedna: Organizirajte.

Levinja

Končno ste se spet začeli vračati v svoj ritem, vendar to ne pomeni, da morate plesati do onemoglosti. Ta teden je poln in naporen na zadovoljiv način, saj se pojavljajo delovne priložnosti, rešujejo se denarne težave in vse vaše najboljše prijateljice se pojavijo na vašem celotedenskem rojstnodnevnem dogajanju. Vendar vas ta teden opozarja tudi na to, kdo in kaj vas utruja. Naj bo tisto, kar vas navdihuje, blizu, ostalo pa pustite.

Sporočilo tedna: Uredite.

Devica

V tem tednu se počutite opolnomočeni za poučevanje, ne glede na to, ali to počnete poklicno ali ne. Merkur je še vedno doma v vašem znamenju in imate veliko za povedati! Tako o svetu kot o sebi. Pridružite se tistim s podobnimi interesi in si tako še bolj razširite obzorja. Morda boste koga posebnega spoznali tudi pri pouku francoščine ali v knjigarni.

Sporočilo tedna: Prisotnost.

Tehtnica

 

Ta teden prinaša priložnost za plačilo. Ne glede na to, ali gre za iskanje novih služb in nastopov prek prijateljev, ustvarjanje občinstva za svoj posel ali podpis pogodbe, boste dobili, kar vam pripada. Vaš vladajoči planet Venera je še vedno retrograden in se postavlja v kvadrat z iznajdljivim Uranom, ki vas spodbuja, da razmišljate izven okvirov.

Sporočilo tedna: Brainstormajte.

Škorpijonka

Počutite se živahno in vznemirljivo, zato se ob novi obveznosti seveda želite vanjo potopiti z glavo. Vendar si vzemite trenutek časa in razmislite, ali si to zares želite ali pa le malce sanjarite. S prijatelji pobrainstormajte in razmislite o svojih možnostih. To, kar boste na koncu sprejeli, bo morda zelo drugačno od prvotne ponudbe.

Sporočilo tedna: Inovacije.

Strelka

Med roki v službi; nujnimi opravki, ki jih morate opraviti; in otroki, ki prosijo, da bi posvojili kužka, je ta teden za vas izredno naporen. Oprite se na svoje naravne vodstvene sposobnosti, da boste lahko določili prednostne naloge, namesto da bi se ujeli v globino neskončnega seznama opravil. Morda raje igrate kot del ekipe in se umikate v ozadje, vendar je zdaj čas, da stopite na čelo skupine.

Sporočilo tedna: Sijaj.

Kozoroginja

Se vam zdi, da vas pomanjkanje sredstev ovira pri uživanju v življenju? Morda ne gre za finančna bremena, ki jih doživljate, temveč za čustvena. Težko se je preprosto sprostiti in si privoščiti lahek večer, ko se vse zdi tako težko. Izkoristite vire, ki jih imate ta teden, in sledite tako svojemu veselju kot intuiciji. Pojdite tja, kjer se boste razširili.

Sporočilo za tedna: Znanje.

Vodnarka

Polna Luna prejšnjega tedna je v ospredje postavila vas, zdaj pa se osredotočite na to, da vsi najpomembnejši ljudje v vašem življenju čutijo podporo. Ne glede na to, ali gostite ljubimca, ali imate na večerji vse najboljše prijateljice ali pa obiskujete družino zunaj mesta – vsakdo najde olajšanje, ko se počuti kot doma. Počutite se udobno!

Sporočilo za tedna: Prizemljite se.

Ribi

Ribe, kdaj ste se nazadnje počutili tako zaposleni? Vaš urnik v tem tednu je natrpan z družabnimi dogodki, službenimi sestanki in številnimi opravki. Če se boste počutili preobremenjeni, zlasti v začetku tedna, se spomnite, da vam ni treba vsega postoriti sami. Povabite partnerja ali najboljšega prijatelja, naj se vam pridruži in poskrbi, da bo vse skupaj zabavno.

Sporočilo za tedna: V dvoje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj