Ovnica

Sedaj, v obdobju obilja, je Mlaj v Biku v sredo priložnost, da svoje korenine z denarjem pognojite. Za uveljavitev finančne svobode, ki si jo zaslužite in imate moč, da jo dosežete, pa se je treba soočiti z nekaterimi strahovi. “Ni tveganja, ni nagrade,” kot pravijo. Sonce se v torek poveže s Saturnom, kar vam daje samozavest, ki jo potrebujete, da lahko prvič na glas izrečete svoje sanje.

Sporočilo tedna: Zahtevajte.

Bikica

Po kaotičnem aprilu, v katerem ste igrali vlogo junakinje, vam Mlaj v Biku v sredo prinaša prepotreben čas zase. Še nikoli ni bilo tako jasno, da je čas za odmor. Kdaj ste si nazadnje vzeli prost dan? Sonce se v torek poveže s Saturnom, kar vam prinaša trdno podporo prijateljev in sodelavcev, da se osredotočite nase. Kdor potrebuje uslugo, lahko počaka do naslednjega tedna.

Sporočilo za tedna: Prizemljite se.

Dvojčici

Mlaj v Biku v sredo je trenutek, ko lahko obnovite zaveze k meditaciji, počitku in duševnemu zdravju. Imate tako zaposlen um, ki se nenehno vrti in vrti, vendar vesolje prav zdaj kriči na vas, da se odklopite in se zazrite v srednjo daljavo. Sonce se v torek poveže s Saturnom in vas sili, da javno objavite svojo obljubo, da boste meditirali, da se je boste dejansko držali.

Sporočilo tedna: Odklopite se.

Rakica

Mlaj v Biku v sredo je priložnost, da se ponovno povežete z ljudmi, kraji in stvarmi, zaradi katerih je vredno živeti. To je odličen dan za manifestacijski zmenek z najboljšo prijateljico ali sodelavko in delitev sanj o prihodnosti. Sonce se v torek poveže s Saturnom, zaradi česar je jasno, da trenutno najboljšo podporo dobite od tistih, ki delijo vaše vrednote in filozofije.

Sporočilo tedna: Dosegajte.

Levinja

Semena, ki jih boste posadili ob Mlaj v Biku v sredo tega tedna, naj bi utrdila vaše karierne cilje in želje po javni podobi v naslednjih šestih mesecih in pozneje. Kar počnete zdaj, se vam bo morda zdelo kot majhen in nepomemben korak, vendar ne pozabite, da se delo odvija pod površjem. Sonce se v torek poveže s Saturnom in vas prisili, da poiščete zanesljive oblike finančne in čustvene podpore za dosego svojih ciljev.

Sporočilo tedna: Dvignite se.

Devica

V času pred novo luno v Biku, ki nastopi v sredo, se počutite kot v tednu izpitov na fakulteti. Mrzlično poskušate povzeti in povezati vse, kar ste se naučili v zadnjih šestih mesecih in pozneje. Ob Mlaju predložite svoje diplomsko delo in si zbistrite glavo. Zdaj lahko sanjarite o tem, kaj bo sledilo. Sonce se v torek poveže s Saturnom, kar vas spodbuja, da najdete partnerja ali dolgoročni projekt za to naslednje potovanje.

Sporočilo tedna: Jasnost.

Tehtnica

Po bolečinah izčrpavajočih terapevtskih seans in odpiranju vsakega grozljivega pisma davčne uprave boste ob Mlaju v Biku v sredo dosegli novo raven v svojem zdravljenju. Situacije je konec in dolg je poplačan, kaj torej sledi? Ker za enkrat začenjate na trdnih tleh, so zdaj začeta sodelovanja veliko bolj trajnostna. Sonce se v torek poveže s Saturnom in poudari disciplino, ki je bila potrebna, da ste prišli do tega mesta.

Sporočilo tedna: Kopljite.

Škorpijonka

V preteklosti ste na področju partnerstva raje izbirali udobje kot rast. Semena, ki jih boste posadili ob Mlaju v Biku v sredo, utrdijo višje standarde za odnose vseh vrst. Nekateri občutki obžalovanja zaradi “zabave, ki ste jo zamudili”, se lahko pojavijo, ko se Sonce v torek poveže s Saturnom. Vendar ne pozabite, da čeprav počnete manj, vam je veliko bolj jasno, kaj si želite.

Sporočilo tedna: Zavedajte se.

Strelka

Optimizacija je postala vaša obsedenost. Življenje po njej je izboljšalo vaše zdravje, telesno pripravljenost in delovno rutino, vendar vas je na neki način naredilo tudi nevzdržno toge glede vsakdanjega življenja. Mlaj v Biku v sredo je tu, da podpre vašo rutino in vas opomni, da je včasih zaradi dobre priložnosti vredno izgubiti nekaj spanca. Sonce se v torek poveže s Saturnom in utrdi temelje, ki jih potrebujete za nadaljevanje poti do zdravja in bogastva.

Sporočilo tedna: Sprostite se.

Kozoroginja

Mlaj v Biku vas v sredo povabi v vrt zemeljskih užitkov. Sladke romance, prizemljeni ustvarjalni projekti in preprosti užitki naj bi postali trajnostni del vaše rutine. To ni kot takrat, ko ste bili na začetku zaklona obsedeni s pripravo kvašenega testa, nato pa ste opustili svoj kvasilnik. Tokrat gre zares. Sonce se v torek poveže z umirjenim Saturnom, ki spodbuja počasnost in iskanje veselja v vsakdanjem.

Sporočilo za tedna: Cvetite.

Vodnarka

S tem, ko ste se letos prebili iz svoje lupine, ste odkrili sezname predvajanja, podcaste in filozofije, ki so napolnili vaše življenje. Razvili so se vaši okusi! Prehrana pa ni samo hrana. Ali uživate zdrave mentalne vsebine? Mlaj v sredo bo trenutek, ko si lahko zastavite jasne namene glede komunikacije in vnosa medijev v prihodnjih šestih mesecih in pozneje. Sonce se v torek poveže s Saturnom, zaradi česar bodo vaši osebni interesi in meje trdni in jasni.

Sporočilo za tedna: Napolnite se.

Ribi

Venera v ponedeljek vstopi v znamenje Bika in začne obdobje preprostih radosti. Ta teden je namenjen popoldanskim izletom v kavarno, flirtanju z natakarjem in ustavljanju, da bi na popoldanskem teku vonjali (prave) vrtnice. Romantizirajte svoj vsakdan. Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerstvu, je pomembno, da vsak del svojega življenja naredite slajši, zlasti odnos do sebe.

Sporočilo za tedna: Sladko.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj