V aprilskem intervjuju je 49-letna Jewel na kratko spregovorila o 69-letnem igralcu iz Yellowstona in dejala: “Je odličen človek.” Po navedbah je zardela dodala: “Fascinacija javnosti je zagotovo močna.”

O pevki in igralcu se špekulira, odkar so ju decembra 2023 videli skupaj na dobrodelni prireditvi. Jewel je bila pred tem poročena s prvakom v rodeu Tyjem Murrayem. Poročila sta se leta 2008, nato pa sta se leta 2014 ločila. Imata 12-letnega sina Kaseja.

Leta 2017 se je odprla o ločitvi in povedala, kako je vplivala na njuno družino. “Mislim, da je bila ločitev res težka. To ni bilo tisto, kar sem si želela,” je takrat dejala. “Mislim, da noben starš ne gre v razmerje in zakon ter ima otroka z mislijo na to, da se bo nekega dne ločil.”

Nato je dodala: “Ne vem, ali je to obžalovanje. Eden od razlogov, zakaj sem se ločila, pa je, da sem ob pogledu na svojega otroka spoznala, da nisem ženska, kakršno sem želela, da bi poznal. Morala sem spremeniti nekaj stvari pri sebi.”

Costner in njegova nekdanja žena Christine sta ločitev zaključila februarja letos. Kevinov predstavnik je septembra v izjavi povedal, da je par “sporazumno in vzajemno rešil vsa vprašanja v zvezi s postopkom ločitve.”

“Kevin si je oddahnil, da je zadeva rešena, in se bo še naprej osredotočal izključno na skupno vzgojo njunih treh otrok,” je takrat povedal vir.

Christine je 1. maja 2023 po 18 letih zakona najprej vložila zahtevo za ločitev. V vlogi je kot datum ločitve od Kevina navedla 11. april. Imata tri otroke: sinova Caydena, 16 let, in Hayesa, 15 let, ter hčerko Grace, 13 let.

PREBERITE TUDI: 61-letni Tom Cruise v precej nepričakovani zvezi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj