Fotografiranje vaše aure je pravzaprav obred prehoda. Če še niste slišali za ta fenomen, ste krepko v zaostanku. Slavne osebnosti, kot so Emma Roberts, Zosia Mamet in Gwyneth Paltrow, so se v zadnjih letih odločile za ta trend, in če še niste fotografirali svoje avre, bi morali to storiti čim prej.

Poleg tega, da boste videli svoj obraz, odet v živahne barve, barva vaše astrološke avre veliko pove o tem, kakšna oseba ste in kako se v zadnjem času počutite. Zato tudi ni presenetljivo, da so z vsakim zodiakalnim znamenjem povezane različne, edinstvene barve. Če se imate za astrološkega navdušenca, potem ste verjetno opravili že kar nekaj raziskav, ki so vas nato verjetno vodile v neskončno zajčjo luknjo informacij …

S preučevanjem astrologije lahko stvari preidejo na povsem drugo raven, saj se moč, ki jo ima vsako znamenje zodiaka, lahko razkrije tudi v različnih oblikah energije, kar še posebej velja za sedem čaker vašega duha. Ko na primer vašo avro fotografira ali dešifrira nekdo, ki je jasnovidec, boste lahko videli, katere dele svoje rojstne karte najbolj uporabljate.

Tako se, na primer, lahko zgodi, da ko vam bodo prvič fotografirali avro, bodo v vaši energiji najbolj izrazite povsem druge barve kot ob neki drugi priložnosti, ko boste v drugem življenjskem obdobju. In morda barve vaše aure trenutno nimajo nič skupnega z vašo rojstno karto, kar se tudi lahko zgodi.

To bi pomenilo, da jo “transcendirate”, kar je še bolj fascinantno. Navsezadnje smo nenehno spreminjajoča se bitja, spoznavanje svoje astrološke avre pa lahko pomaga potrditi tudi vašo povezanost z barvnim spektrom. Energija govori glasneje kot besede in vaša kozmična DNK ni nič drugačna.

Če ne poznate podrobnosti svoje rojstne karte, to ugotovite s tem kalkulatorjem. Nato si takoj fotografirajte svojo auro in preverite, kateri deli vaše osebnosti so v zadnjem času najmočnejši.

Barva aure Ovna: živo rdeča

Ognjeni in intenzivni Oven se seveda izraža v svetlo in živo rdeči barvi. Ta barva označuje strast, spolnost, agresijo, tekmovalnost in močno voljo – vse to so glavne značilnosti Ovna. Vaš vladajoči planet je tudi Mars, če potrebujete še več dokazov za svojo vročo osebnost.

Barva aure Bika: gozdno zelena

Bi lahko uganili, da se bo čutni in naravi naklonjeni Bik pokazal v gozdno zeleni barvi? Ta barva kaže na moč zdravilca, nekoga, ki v ljudeh prebudi najboljše. Označuje tudi odločnost in prizemljeno držo. Zelena je tudi barva denarja in obilja matere narave, kar gre z roko v roki z vašo planetarno vladarico Venero.

Barva aure Dvojčkov: rumena

Svetli in živahni Dvojčki bi se zagotovo razkrili z rumeno barvo, ki je najsrečnejša med vsemi barvami. To kaže na optimizem, pozitivnost, igrivost in stik z notranjim otrokom. Razkriva tudi navdušenje nad življenjem.

Barva aure Raka: rožnata

Kdaj Rak ni zaljubljen? Seveda je njihova barva avre rožnata. Ta barva označuje romantična čustva, ljubezen, naklonjenost, sočutje, empatijo in mehkobo do vseh, ki jih srečajo. Rožnata barva je nežna in pomirjujoča, tako kot vi.

Barva aure Leva: rdečkasto oranžna

Lev vlada svetu z levjo energijo, zato je povsem logično, da imajo najbolj samozavestno barvo avre med vsemi. Rdeče-oranžna aura kaže na zdrav ego, zaupanje v svojo moč in željo po zmagi.

Barva aure Device: kraljevsko modra

Visoko intelektualna in komunikativna Devica bi se zagotovo razkrila v živahni kraljevsko modri barvi. Ta aura kaže na resnost, logičen in racionalen pristop k življenju ter željo po jasni in resnični komunikaciji z vsemi okoli sebe. Ta barva pooseblja tudi jasnost in samozavest.

Barva aure Tehtnice: modro-zelena

Harmonična in lepa Tehtnica bi bila očitno čudovita kombinacija modre in zelene barve. Ta aura razkriva nekoga, ki mu je mar za ljudi okoli sebe, kar pokaže tako, da v vsaki situaciji ostane miren, objektiven in diplomatski.

Barva aure Škorpijona: indigo

Temni in skrivnostni Škorpijon bi očitno vzbujal indigo auro. Ta barva označuje intenzivna čustva, intuicijo, modrost, občutljivost in sposobnost videti golo resnico, ne glede na vse.

Barva aure Strelca: svetlo oranžna

Divji in filozofski Strelec se nikoli ne boji poskusiti česa novega. Zato njihova oranžna barva aure pomeni širitev, ustvarjalnost, vzdržljivost in globoko zakoreninjeno samozavest. Izraža tudi nenasitno željo po življenju.

Barva aure Kozoroga: globoko rdeča

Odločni in strateški Kozorog bi se zagotovo razkril v temno rdeči barvi aure. Ta barva izraža nekoga, ki je odporen, nekoga, ki lahko ostane močan, ko so časi težki. Tisti z globoko rdečo auro so iznajdljivi, ambiciozni in vešči preživetja.

Barva aure Vodnarja: svetlo zelena

Vodnarji so najbolj napredni v vsem zodiaku, zato oddajajo najbolj zdravilno barvo aure od vseh. Svetlo zelena aura kaže na nekoga, ki je pobudnik sprememb na bolje, nekoga, ki postavlja potrebe drugih pred lastne potrebe.

Barva aure Rib: vijolična

Globoko intuitivne in čarobne Ribe se očitno izražajo z vijolično barvo avre. Ta barva označuje psihična nagnjenja in živahno domišljijo. Ljudje s to auro radi sanjarijo in bežijo skozi umetniške vizije. To je tudi barva duhovnosti.

PREBERITE TUDI: Kaj o vas pove vaša najljubša barva?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj