V tokratnem primeru so to Sonce, Luna, Jupiter in Uran in ta skupek bo prinesel kontrastne energije: po eni strani bomo čutili spodbudo vesolja, da se premaknemo proti svojim srčnim željam in pomagamo človeštvu – po drugi strani pa se bomo morda počutili, da smo obtičali.

Zaradi stelijev smo lahko bolj togi in trmasti v svojih pogledih, zato je mogoče, da bomo težko sprejeli novosti. Na srečo nam bo prisotnost Urana omogočila, da sprejmemo svežo perspektivo in v svoje življenje vnesemo vznemirljive poglede.

Zaradi Saturna v Ribah, ki krepi novo Luno, bomo morda sprva omejeni; vendar moramo Saturn uporabiti, da izkoristimo lekcije iz preteklosti in da nam pomaga pri rasti. Čeprav je Saturn znan po tem, da nas zavira pri impulzivnih odločitvah, nam bo to na splošno koristilo. Ta strogi planet nam omogoča, da sprejemamo pametne odločitve, ki lahko izboljšajo naše sedanje in prihodnje razmere.

Ključno je vedeti, kje so meje; imeti znanje, ki bo spodbudilo našo intuicijo; in moč, da bomo vzdržljivi, ko bodo nasprotniki skušali omajati naše cilje. Če se izognemo zunanjemu hrupu in prisluhnemo svojemu srcu, bomo dosegli uspeh.

Dan pred Mlajem sta Merkur in kentaver Kiron v konjunkciji v Ovnu. To kozmično zavezništvo se bo izkazalo za plodno, saj nas bo spodbudilo, da opustimo preteklost in začnemo znova. Ne pozabite, da je Merkur še vedno v svoji retrogradni senci in do 13. maja razčiščuje nesporazume iz svojega retrogradnega obdobja in predretrogradnega območja.

Če je bilo treba od 18. marca dalje, ko je Merkur vstopil v predsenco svojega povratnega vrtenja, kaj povedati in urediti, je zdaj čas za to. Prišel je čas za gojenje nove vizije in poti; popravljanje nedavne preteklosti nam lahko pomaga pri našem razcvetu. Ta lunacija je odličen trenutek za odpuščanje in nov začetek. Enako velja za projekte ali prizadevanja, ki so ostali na stranskem tiru.

Asteroidi Lilit, Ceres in Vesta se povezujejo z Mlajem. Lilit v Devici se osredotoča na uporništvo in svobodo, ki nam bosta omogočila, da razmišljamo samostojno in sprejmemo svojo individualnost. Ceres v Kozorogu nam bo dala občutek, da smo na božanski poti k manifestaciji naših prizadevanj zaradi podpore in spodbude, ki jo prejemamo od drugih. Vesta v Raku nas spodbuja, naj dostopamo do svojih čustev in uporabimo svoje strasti kot katalizator za uspeh. V času nove lune je na nebu prisotna tudi črna luna Lilit v Devici, ki nam kaže, kako zelo moramo nadaljevati svojo pot.

Z Mlajem sta povezani tudi stalni zvezdi Rigel in Haedus I. Obe fiksni zvezdi prinašata visoke ambicije in nam pomagata pri doseganju ciljev, ta uspešna lunacija pa nam bo dala spodbudo za odličnost. Opozorilo je, da lahko ti zvezdi v naše življenje vneseta nekaj negotovosti, kar pomeni, da se moramo naučiti iti s tokom. To bo morda težko, saj taurska energija ne mara presenečenj. Pomagalo nam bo, če si bomo zapomnili, da je treba stvari sprejemati tako, kot prihajajo, in se spoprijeti z življenjem, kot se dogaja. V tem, da ne vemo, kaj se bo zgodilo, sta lahko lepota in čudenje.

Mlaj je priložnost, da posadimo semena za prihodnost in odkrijemo, kaj nam v življenju vzbuja veselje. Bistveno je, da se naučimo živeti v tem trenutku in prižgemo plamen v sebi s povezovanjem z dejavnostmi in ljudmi, ki nas osrečujejo. Morda bo težko in tvegano ubrati drugačno smer, vendar nam bo izstop iz vsakdanjega življenja pomagal najti sebe in svoje užitke.

PREBERITE TUDI: Lastnosti ljudi, rojenih v znamenju Bika

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj