56-letna Pamela Anderson je na prireditvi MET Gala prekršila svoje lastno pravilo, da se ne liči – in očarala s svojim mladostnim, svežim videzom.

Ikonična umetnica ličenja Pat McGrath je razkrila, da je bila ona tista, ki je ličila Pamelo Anderson za MET Gala 2024.

Na svoj Instagram je zapisala: PRATH GRATH: “IKONIČNA ELEGANCA. Pamela Anderson je osupnila s popolnim videzom Pat McGrath Labs z rdečilom Divine Cream Blush: Legendary Glow Color Balm ‘Divine Rose Glow’ in Skin Fetish Highlighter + balzam Duo Nude.”

V komentarjih so ljudje hiteli hvaliti Pamelin videz z minimalnim ličenjem in komentirali, da je videti “naravno”, “sveže” in “osupljivo”. 56-letnica je pred časom povedala, da je prenehala nositi ličila, potem ko je njena dolgoletna vizažistka in prijateljica Alexis Vogel leta 2019 umrla zaradi raka na dojki.

Takrat je dejala: “V času, ko je umrla, je bilo v njej veliko ljudi, ki so se odločili, da bodo umrli: “Bila je najboljša. Od takrat sem čutila, da je brez Alexis zame bolje, da ne nosim ličil.”

Potem ko so jo na številnih rdečih preprogah fotografirali brez ličil – in ustvarili kopico naslovnic – je Pamela novembra 2023 v intervjuju za People razkrila, da jo je osupnilo, koliko pozornosti je bila deležna, ker se je v javnosti pojavljala brez ličil.

Povedala je tudi, da se ne obremenjuje preveč s svojo starostjo. “Lahko sem samo jaz. Biti v svoji koži je zelo osvobajajoče.”

PREBERITE TUDI: Zakaj bi morala vsaka ženska nositi make-up?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj