Ovnica

Ali manifestirate ali le živite v popolni domišljiji? Pod nebom tega tedna se boste zlahka ujeli v svojo glavo in se napolnili z dvomi vase. Ta teden si raje kot za stres vzemite čas za sprostitev in počitek ter verjemite, da se bodo stvari postavile na svoje mesto v soboto, 9. marca, ko Merkur vstopi v vaše znamenje in vam pomaga izraziti vaše potrebe.

Sporočilo tedna: Potrpežljivost.

Bikica

Ta teden je ključnega pomena eksperimentiranje, saj se bo vaš vladajoči planet Venera to nedeljo povezal z inovativnim Uranom. Zakaj ne bi šli na zmenek na slepo? Ali pa vstanete in zapojete na odprtem mikrofonu? Ali pa nosite te pobarvane kavbojke v javnosti? Čeprav pod tem nebom ni priporočljivo uvajati trajnih estetskih sprememb (barvanje las, zamenjava kavča, tetovaža), se je pomembno zabavati.

Sporočilo za tedna: Tvegajte.

Dvojčici

V tem tednu je pomembno, da ste preudarni glede tega, od koga sprejemate navodila. Vaš vladajoči planet Merkur se v petek sreča z navideznim Neptunom, ki vse, kar počnete, prekrije z meglico. To je odličen čas za ustvarjalnost, vendar grozen čas za poskuse česar koli tehničnega. Nesporazumom se ne morete izogniti, zlasti na delovnem mestu. Merkur se iz megle izvije v soboto in vstopi v Ovna, kjer so pogovori na vaše olajšanje veliko bolj neposredni.

Sporočilo tedna: Predstavljajte si.

Rakica

V tem tednu je vaše energije malo in morda vam bo zmanjkalo potrpljenja, ko bo prišlo do konflikta z zakoncem, poslovnim partnerjem ali sostanovalcem/bestiejem. Venera in Mars sta v kvadratu z Uranom (nedelja in sobota), kar prinaša nekaj novih rešitev za stare težave in upanje, da se bo vse kmalu rešilo.

Sporočilo tedna: Pogajajte se.

Levinja

V tem tednu bodo pogoste nesporazume, saj se bo Merkur v petek srečal z Neptunom, kar bo vse do konca tedna zameglilo. Meje so zabrisane in morda boste zapravljali denar, ki ga nimate, ali se preveč vpletali v posle nekoga drugega. Sonce se v soboto poveže z Uranom, kar prinaša presenečenje, ki vas bo vodilo v bolj pozitivno smer.

Sporočilo tedna: Krmarite.

Devica

Ste zaljubljeni ali pa se vam vse podira? Odkar je Merkur 23. februarja vstopil v znamenje Rib, ste zelo osredotočeni na druge ljudi, zlasti na svojega romantičnega partnerja, stvari pa postanejo vseobsegajoče, ko se Merkur v petek sreča z Neptunom. Da bi se izvlekli iz megle, morate ugotoviti, kaj je njihovo in kaj vaše.

Sporočilo tedna: Ločeno.

Tehtnica

Teden se začne z razmahom, saj se vaš vladajoči planet Venera v nedeljo združi z inovativnim Uranom, kar navdihne nov podjetniški podvig ali skupni ustvarjalni projekt. Vaša težava ni pomanjkanje idej, temveč to, da se preveč trudite v službi, da bi lahko začeli izvajati druge projekte. Kdo vam lahko pomaga uresničiti te ideje?

Sporočilo tedna: Sodelujte.

Škorpijonka

Če ste v nekoga zaljubljeni, se morda sprašujete, ali je čas, da naredite korak. Ali je to resnično ali pa gre le za odvračanje pozornosti? Komunikacijski planet Merkur se v petek sreča z domišljijskim Neptunom, kar bo celoten teden prekrilo z romantično meglico. Izkoristite to energijo in zapišite svoja čustva v dnevnik ali v poetično besedilo svoji simpatiji.

Sporočilo tedna: Šarm.

Strelka

Zaradi pretresov na delovnem mestu se ta teden počutite nemirno. Vaša najbolj nezahtevna sodelavka je pravkar naznanila, da odhaja in ustanavlja svoje podjetje. Če lahko tudi ona najde kaj boljšega, kaj te ovira, da se s svojo službeno najboljšo prijateljico ne bi razširila in ustanovila svojega podjetja? Merkur v soboto vstopi v znamenje Ovna in vaš sektor ustvarjalnosti ter vam prinese vse vrste inovativnih idej.

Sporočilo tedna: Razširite se.

Kozoroginja

Frustracije v zvezi s komunikacijo so v tem tednu na najvišji ravni. Med tem, ko vam na Tinderju uide zmenek, šef ignorira vašo prošnjo za dopust, sestra pa vam pošilja sedemminutne glasovne zapiske o ničemer, ste pripravljeni vreči telefon v morje in trajno odklopiti brezžični internet. Ko Merkur v soboto vstopi v drznega Ovna, se vam povrne samozavest in z veseljem se boste pogumno soočili z vsemi, ki si vas drznejo pustiti na cedilu.

Sporočilo za tedna: Neposredno.

Vodnarka

Zadnjih nekaj tednov razmišljate o tem, ali bi se morali pogumno odločiti glede svoje podobe in osebnega sloga, in to nedeljo ste zelo blizu temu, da naredite nekaj drastičnega, kar boste pozneje obžalovali. Namesto da si lahkomiselno prebodete nos ali si naredite tetovažo metulja, poskusite raje zamenjati ličila.

Sporočilo za tedna: Preusmerite se.

Ribi

Vaša ustvarjalnost je ta teden na vrhuncu, saj službena elektronska sporočila pišete v verzih in vsak nakupovalni seznam spremenite v pesem. Kdo potrebuje jasnost, če lahko namesto tega pišeš poezijo? Ker se Venera in Mars še vedno zadržujeta v vašem nezavednem sektorju, vas bolj kot podrobnosti zanima širša slika. Bodite pozorni na druge, ki bodo morda potrebovali, da natančneje poveste, kaj potrebujete.

Sporočilo za tedna: Plavajte.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj