Victoria Beckham se zaradi svojih preveč populjenih obrvi tako zelo slabo počuti, da jih skriva celo pred svojim možem.

Mama štirih otrok, ki je julija praznovala 24 let zakona z Davidom, je to presenetljivo priznanje objavila v svojem videu, v katerem je predstavila svoje novo črtalo za obrvi.

V 6-minutnem posnetku 49-letnica pojasnjuje, da si njene obrvi niso nikoli opomogle od trendov iz 90. in 00. let, ko so si jih ženske pulile v tanke črtice, vendar ima nekaj preizkušenih nasvetov in trikov, da bi bile videti kar najbolje.

“To je prvič, da sem komu dovolila, da me vidi brez obrvi. Tudi moj mož me nikoli ne vidi brez obrvi. To je moja stvar. To je nekaj, zaradi česar se precej slabo počutim. Veste, z leti sem zaradi pretiranega puljenja dobila precej razredčene obrvi – če niste videli, imam tukaj vrzeli. In nekaj jih manjka ob strani – pravzaprav jih manjka kar nekaj. Če sem povsem iskrena, sem se ravno zaradi pretiranega puljenja začela zavedati svojih obrvi. Poleg tega moram zapolniti še ta majhen rob tukaj in ta rob tukaj.”

Lastništvo kozmetične blagovne znamke ima vsekakor svoje prednosti, za VB pa to pomeni, da lahko odpravi svoje negotovosti glede obrvi – in tudi negotovosti drugih ljudi.

Victoria, ki za oblikovanje svojih sanjskih lokov uporablja dve barvi, je pojasnila: “Iskala sem popoln izdelek; izdelek, ki je dovolj tanek, da ga lahko nanesem zelo natančno, in izdelek, ki bo res obstojen ves dan, saj ne želim nečesa, kar se bo potem, ko bom ustvarila popolno obrv, tekom dneva zabrisalo.”

“To je majhen, majhen svinčnik. Všeč mi je tudi majhna krtačka na koncu, saj omogoča, da sem lahko prodrla do korenin in dlačice razčesala navzgor. To skorajda daje iluzijo, da so dlačice laminirane.”

Victoria je bila v preteklih letih vedno ikona modnih in lepotnih trendov, zdaj pa – tako kot mnoge ženske – samo še sanja o lepih, košatih obrveh, ki si jih mora vsakodnevno zapolnjevati s svinčnikom.

Dodala je: “Obsedena sem s tem izdelkom. Če sem iskrena, je dejansko spremenil moje počutje in samozavest, saj sem se, kot sem že rekla, zelo sramovala svojih obrvi in tega, da sem si jih v preteklosti preveč pulila.”

“Ko pa grem ven, nimam občutka, da me ljudje gledajo in mislijo, da so moje obrvi videti slabe. Mislim, da so videti zelo naravno. To je očitno zato, ker je formula neverjetna, pa tudi zato, ker vidim, kako natančen je ta majhen izdelek, saj lahko res narišem posamezne dlačice in je videti tako naravno. Ni videti, kot da sem si narisala obrvi. Čudovite, puhaste, polne obrvi.”

PREBERITE TUDI: Victoria Beckham končno priznala resnico o svojem prehranjevanju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj