Čeprav o polni Luni običajno govorimo kot o vrhuncu cikla, ko se razkrije in manifestira vse, kar smo začeli ob Mlaju, je polna Luna tudi odličen čas, da odnehate, dokler ste v prednosti.

Polna Luna v Kozorogu, ki bo v ponedeljek, 3. julija osvetlila nočno nebo, je ključni čas za razmislek, ali je tisto, kar gradite, vredno dolgoročnega truda. Če je, še naprej postavljajte temelje! Če ni, odpokličite gradbeno ekipo in zahtevajte vračilo denarja. Za rušenje tistega, kar je Kozorog zgradil drugače, je potrebno veliko časa.

Venera se je to nedeljo, 2. julija, povezala z Uranom, kar spodbuja spremenljive želje ter nenadne ustvarjalne in romantične preboje. Merkur pa se v petek, 7. julija, poveže z Uranom, kar prinaša navdihujoče in inovativno razmišljanje.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

Ovnica

Veliko dela ste vložili v to, da ste prišli do tega, kar počnete v svoji karieri. Vendar se za trenutek ustavimo – ali to berete med odgovarjanjem na elektronska sporočila med vikendom? Ali je uspeh res vreden tega pomanjkanja ravnovesja? Če ste jih pripravljeni izkoristiti, so ta teden na voljo priložnosti, da se brez zadržkov sprostite in spremenite svoje prednostne naloge. Praznujte, kar ste dosegli, vendar se pri tem ne zataknite.

Sporočilo tedna: Ravnovesje.

Bikica

Spomnite se na lanski december, ko je bilo trenutno potovanje, izobraževanje ali duhovno prizadevanje le drobno seme zamisli. Od takrat ste se veliko naučili! Ta teden se osredotočite na to, da te izkušnje in lekcije vključite v svoje vsakdanje življenje. Dopustite si več presenečenj v vsakdanjem življenju, da vas ne bo mikalo skočiti na letalo v puščavo in se nikoli več vrniti.

Sporočilo za tedna: Vključi.

Dvojčici

Če obstaja neprijetna resnica, ki ste se ji izogibali, se žal nimate več kam skriti. To je teden, ko skrivnosti izbruhnejo na površje in se razkrijejo dolgoletne zamere. Nekaj, kar je bilo decembra le drobna nadloga, postane polna katarzična terapevtska seansa. Po dobrem jokanju se boste počutili bolje. Imate sredstva, da to preživite!

Sporočilo tedna: Razkrijte se.

Rakica

Ne glede na to, ali se spopadate s težavami v razmerju, dolgočasnim delom v službi ali negotovim obdobjem v svojem poslu, ta teden razmišljate o odstopu od nekaterih pogodb, ki ste jih podpisali decembra. Razmislite, ali ste temu zavezani na dolgi rok. Ali si želite, da bi se vsak dan zbudili in se odločili za to?

Sporočilo tedna: Zaveži se.

Levinja

Decembra ste že slutili, kako morate svoje dneve pripraviti za uspeh. Obljubili ste, da boste šli v telovadnico, se zbudili uro prej in pustili elektroniko zunaj spalnice. Ta teden boste lahko videli, kako je ta disciplina vidna. Če vam je šlo težko, morda izkoristite to kot priložnost, da si privoščite milost. Če ste padli s poti, vzemite to kot znamenje, da se dvignete.

Sporočilo tedna: Disciplina.

Devica

Zabava za vas nikoli ni bila lahkotna tema. Ne gre za to, da si je ne znate privoščiti, temveč za to, da užitek jemljete zelo resno. Polna Luna tega tedna poudarja romantiko, ustvarjalnost in veselje, ki jih v svojem življenju gojite že od decembra. Ne pozabite se vživeti v to, namesto da bi to odkljukali kot še en dosežek.

Sporočilo tedna: Romantika.

Tehtnica

 

Če ste odlašali s tem, da bi vaš dom postal pravi dom, vas polna Luna v tem tednu prisili, da pogledate, kako ste si odrekali mir in udobje. Ne glede na to, ali morate posodobiti pohištvo v dnevni sobi ali spremeniti celotno stanovanjsko situacijo, poiščite pomoč in nasvete pri svojih prijateljih. Kdo vam je dolžan uslugo? Izkoristite jo.

Sporočilo tedna: Korenine.

Škorpijonka

Nad svojim okoljem in okolico imate več nadzora, kot si mislite, da imate. V zadnjih nekaj letih (in pravzaprav v zadnjem desetletju in več) ste bili kot na toboganu, ko ste gradili in opuščali tesna prijateljstva, sosedske vezi in veliko različnih vrst rutine. Ta polna Luna vam omogoča, da vidite, kaj zares deluje za vas na temeljni ravni. Sledite tistemu, kar se vam zdi dobro, tudi če to pomeni, da se morate nečemu ali nekomu odpovedati.

Sporočilo tedna: Kurirajte.

Strelka

Decembra ste si zastavili nekaj zelo jasnih finančnih ciljev in namenov, v tem tednu pa boste videli, kako daleč ste prišli. Če imate občutek, da ne dosegate ciljev, razmislite, kako bi lahko v svoje življenje privabili več strank, posojil ali sodelovanj. Sodelovanje povečuje vašo neto vrednost.

Sporočilo tedna: Povečajte.

Kozoroginja

Tretjega je polna Luna v vašem znamenju, kar pomeni, da so vse oči uprte v vas. Čeprav se morda zdi, da je to razlog za praznovanje, se v resnici počutite preveč izpostavljeni in občutljivi. Namesto da bi vas skrbelo, kaj si mislijo drugi, si vzemite nekaj časa in ugotovite, kako se lahko počutite dobro in prizemljeno v svojem telesu in umu. Naredite nekaj samo zase.

Sporočilo za tedna: Žarite.

Vodnarka

Če še nimate pripravljenega sporočila o odhodu, ste se zaradi polne Lune v Kozorogu, ki nastopi v ponedeljek, pripravljeni odjaviti na daljši dopust. Morda si boste celo želeli pobegniti z nekom ali na nepričakovano mesto, saj se boste usmerili v spreminjanje prednostnih nalog in želja. V tem tednu dajte prednost počitku in sprostitvi ter sprejmite prihajajoče spremembe.

Sporočilo za tedna: Počitek.

Ribi

Decembra ste si zastavili nekaj jasnih ciljev glede sklepanja prijateljstev, gradnje skupnosti ali povezovanja s sodelavci, v tem tednu pa je vse delo, ki ste ga opravili v zadnjih šestih mesecih, vidno. Ugotavljate, da je vse odvisno od discipline in rutine. Kako lahko poskrbite, da se bodo te povezave v naslednjih šestih mesecih še naprej razvijale?

Sporočilo za tedna: Zberite se.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj