Polna luna v Ribah 31. avgusta prinaša vrhunec tistega, kar se je pripravljalo od Mlaja v Levu 16. avgusta (in tudi od Mlaja v Ribah 20. februarja!).

Kako so se uresničili nameni, ki ste si jih zastavili pred nekaj tedni? Velika tema leta 2023 je bila odmik od prejšnje ideje o uspehu k novemu upanju in navdihu za prihodnost, ta polna Luna pa pomeni vrhunec tega potovanja.

S to polno Luno so povezana tudi presenečenja, saj se Uran v ponedeljek, 28., postavi v retrogradno gibanje, kar poudarja vse spremembe, ki smo jih doživljali v tem letu, in za nekatere od nas prav pretrese. Ob tej polni Luni boste morda imeli občutek, da je izbira zdaj ali nikoli, vendar je treba zaradi vstopa Marsa v uravnoteženo Tehtnico v nedeljo, 27. avgusta, vse odločitve skrbno pretehtati.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Device: Zendaya, Beyonce, Blake Lively, Alexander Skarsgard, Chris Pine, Jack Black, Armie Hammer, Lea Michele, Shania Twain, Cameron Diaz, Richard Gere, Gloria Estefan, Padma Lakshmi, Salma Hayek, Keanu Reeves, Michael Keaton, Beyoncé, Idris Elba, Evan Rachel Wood, Adam Sandler, Michelle Williams, Colin Firth, Ryan Phillippe, Emmy Rossum, Tom Hardy, Amy Poehler, Alexis Bledel, Nick Jonas, Jada Pinkett Smith, Jimmy Fallon, Stephen King.

Ovnica

Polna Luna v Ribah v četrtek je namenjena temu, da preklopite na način ‘Ne moti’ in si vzamete odmor. Če ste se preveč naprezali, je to čas, ko izgorevate in nujno potrebujete počitek. Morda se boste počutili, da vas vleče v več smeri, zlasti v smeri pomoči prijateljem in ljubimcem pri reševanju njihovih težav. Vendar si ta teden podarite tišino in meditacijo. Potrebujete ga.

Sporočilo tedna: Tišina.

Bikica

Vse povezovanje, ki ste ga opravili v tem letu, bo doseglo vrhunec ob polni Luni v Ribah, ki bo v četrtek. Trdo ste delali, da bi navezali stike, našli stranke ali si utrli pot na novi poklicni poti, in ta teden boste dobili potrditev o trdni podpori. To niso priložnostni prijatelji, ki jih sklepate zdaj, ampak ljudje, ki vas bodo podpirali še leta. Sprejmite povabilo.

Sporočilo za tedna: Skupnost.

Dvojčici

Polna Luna v Ribah v četrtek prinaša vrhunec za vašo kariero. Vse trdo delo, ki ste ga opravljali od marca, je končno prepoznano in dober občutek je biti v središču pozornosti. Čeprav vam glasek v glavi morda govori, da nikoli ne boste dovolj, ne pozabite, da že ste in da imate delo, ki to dokazuje. Nadaljujte!

Sporočilo tedna: Uspeh!

Rakica

Ob polni Luni v Ribah, ki bo ta četrtek, boste dosegli duhovni ali intelektualni vrhunec. Ne glede na to, ali gre za prvi šolski dan, razsvetljujoč tečaj dihanja ali utrjene potovalne načrte – ste na vznemirljivem potovanju, ki je hkrati velika obveza. Čeprav se boste ta mesec zaradi razočaranj ali (dobesedno) prenove doma morda počutili nemirno, lahko vedno pobegnete v to, kar se učite.

Sporočilo tedna: Iniciacija.

Levinja

Ob polni Luni v Ribah ta četrtek boste na skupinski večerji dobesedno ali v prenesenem pomenu ostali brez računa. Pri tem ne gre toliko za to, da bi bili vaši prijatelji nesramni ali sebični (čeprav, bodimo realni …), ampak bolj za preverjanje realnosti glede tega, koliko ste v teh dneh zapravljali. Ta teden si vzemite nekaj časa in naredite načrt za odplačilo dolgov.

Sporočilo tedna: Ravnovesje.

Devica

Če ste se spraševali, na čem ste z nekom, vam bo polna Luna v Ribah ta četrtek stvari zelo razjasnila. To je polna Luna, ki je v konjunkciji s Saturnom, planetom meja, omejitev in omejitev. Ne glede na to, ali ostanete skupaj ali se odločite, da greste vsak svojo pot – vsekakor čutite težo, ki jo prinaša zaljubljenost ali združevanje moči. Sprejmite to zavezo.

Sporočilo tedna: Zavežite se.

Tehtnica

 

Polna Luna v Ribah ta četrtek se vam zdi kot finale. Prehajate v novo obdobje v vsakdanji rutini in osebnih odgovornostih, vaša naloga v tem tednu pa je, da povežete proste konce in vse uredite za osebo, ki bo prevzela vaše staro delo (dobesedno ali v prenesenem pomenu). Z vstopom Marsa v vaše znamenje to nedeljo, 27., boste občutili tudi velik izbruh energije (in morda celo nekaj agresije). Pazite le, da ne pretiravate. Počasi in vztrajno.

Sporočilo tedna: Ohranite se.

Škorpijonka

Kar mislite, da bo v četrtek ležeren in zabaven večer, se hitro spremeni v resno stvar. Nenadoma načrtujete svojo prihodnost z naključnim zmenkom ali se odločite, da boste tisto neumno pesem, ki ste jo napisali, spremenili v lasten ustvarjalni projekt. Ker Uran v ponedeljek postaja retrograden, lahko ta teden od nekoga, ki vam je blizu, dobite tudi presenetljivo novico. V zraku je zagotovo kaos, vendar se na splošno počutite dobro.

Sporočilo tedna: Priložnost.

Strelka

Ko gre za pohištvo iz Ikee, ki že od marca nabira prah v škatli, ga boste zdaj sestavili ali pa bo tam ležalo večno. Polna Luna v Ribah, ki bo v četrtek, poudari vse majhne projekte, ki jih želite opraviti doma, da bodo stvari videti bolj urejene in strukturirane. Vaša rutina je ta teden nekoliko nepredvidljiva, vendar si vzemite čas za pospravljanje in postavljanje vsega na svoje mesto.

Sporočilo tedna: Gnezdo.

Kozoroginja

Ob polni Luni v Ribah, ki bo v četrtek, boste spakirali avto in se odpravili na izlet na obisk k sestri ali prijateljici. To je le hitra vožnja iz mesta, a po poletju nenehnih bojev za oblast in težkih razprav bi vam res koristilo malo lahkotnosti. Ta teden vas čaka tudi nekaj nepričakovanega veselja, zlasti prek ustvarjalnosti ali druženja z otroki. Uživajte v majhnih stvareh.

Sporočilo za tedna: Preprosta veselja.

Vodnarka

Vaša sredstva so bila v zadnjem času omejena, vendar boste ob polni Luni v četrtek lahko pripravili najbolj okusen obrok za prijatelje z majhnim proračunom. To poletje ste se tako zabavali, ko ste v svoj dom povabili druge in se ponovno srečali s starimi prijatelji, zdaj pa spoznavate, da lahko veselje in varnost najdete tudi takrat, ko je stvari manj v izobilju. Zapomnite si te recepte za prihodnje revnejše čase.

Sporočilo za tedna: Zadovoljstvo.

Ribi

Polna Luna tega tedna, ki bo v četrtek, je v vašem znamenju in poudarja, kako veliko rast ste doživeli v tem letu. Seveda je bila včasih boleča, vendar je bila tudi zelo koristna. Za praznovanje si privoščite manikiro, pedikuro ali akupunkturo. To je tudi popolna polna Luna za izboljšanje rutine nege kože, saj je v konjunkciji s Saturnom, ki vlada strukturirani rutini in tudi koži! Privoščite si malo pilinga ali pa se odpravite na nego obraza!

Sporočilo za tedna: Ohranjajte.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj