Ovnica

Da bi dosegli svoje finančne cilje, boste morali priti do korenin svojih strahov v zvezi z obiljem. Ko se Merkur v ponedeljek poveže s Saturnom, boste sredi srečanja s finančnim svetovalcem ali terapevtom ali pa samo v globokem pogovoru s prijateljem ali partnerjem našli besede, s katerimi boste opisali, kaj je v resnici težava. Ko se v petek Merkur združi z Uranom, pride trenutek aha v obliki novega pristopa k spremljanju računov ali vzdrževanju proračuna.

Sporočilo tedna: Preprosto.

Bikica

Medtem ko v celoti stopate v svojo identiteto, odkrivate, da nimate več prostora za določene prijatelje in skupnosti. Ti ljudje so bili nekoč tako pomembni, vendar se ne ujemajo več z vašimi vrednotami. Merkur se v ponedeljek poveže s Saturnom, kar vam daje pogum, da rečete “ne” družabnemu povabilu, ki bi mu običajno iz obveznosti rekli “da”. Nato v petek konjunkcija Merkurja in Urana v vašem znamenju prinese navdih za izražanje samega sebe, ki se bo izjalovil kot strela z jasnega.

Sporočilo za tedna: Zgovornost.

Dvojčici

Medtem ko opuščate strahove in se zavzemate za notranji mir, se zavedate, da morate v poklicnem življenju razviti ostrejše meje. Vaš vladajoči planet Merkur preživlja zadnji teden v vašem nezavednem sektorju, zato vas lahko mnoga od teh spoznanj doletijo prek meditacije. Merkur se v ponedeljek poveže s Saturnom, kar je podporni vidik za delegiranje nekaterih stvari z vašega krožnika. Nato imejte v petek ob nočni omarici beležko, saj boste v sanjah dobivali prebliske navdiha.

Sporočilo tedna: Sanjajte.

Rakica

Cilji, ki ste si jih zastavili, so visoki, vendar niso nemogoči. Ta teden je namenjen iskanju mentorstva in postavljanju obvladljivih ciljev. Merkur se v ponedeljek poveže s Saturnom, kar je podporni vidik za poučevanje, raziskovanje in urejanje. V petek se Merkur poveže s svobodomiselnim Uranom, kar prinaša nepričakovan nasvet prijatelja ali sodelavca o naslednjih korakih, ki jih morate narediti.

Sporočilo tedna: Vodstvo.

Levinja

Da bi dosegli trenutne poklicne cilje, se boste morda morali umakniti in sprejeti podporo partnerja ali družinskega člana. Ali pa se morda stvari premikajo v nasprotno smer in vi prevzemate več vloge hranitelja družine, da si bo vaš partner lahko privoščil počitek. Merkur se v ponedeljek poveže s Saturnom, kar vam daje moč, da zaprosite za pomoč. Nato v petek Merkurjeva povezava z Uranom prinaša dobre (a nepričakovane!) novice o službi.

Sporočilo tedna: Delegacija.

Devica

Zdaj se veliko učite o sebi in svetu, vendar si v resnici želite predvsem intimnosti. Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerstvu – ta teden je namenjen ugotavljanju, čemu se želite zdaj posvetiti. Merkur se v ponedeljek poveže s Saturnom, kar je podporni vidik za izobraževanje, raziskovanje in poglobljene pogovore. V petek boste med branjem, brskanjem po Pinterestu ali hotelih našli nepričakovan navdih za potovanja. Kdo gre z vami?

Sporočilo tedna: Partner.

Tehtnica

Da bi se soočili s svojimi strahovi, rešili dolgove in zgradili pravo intimnost, se boste morali vsak dan malo potruditi za svoj cilj. Odkrivate, da ko ste manj togi glede rutine, dejansko naredite stvari. Merkur se v ponedeljek poveže s Saturnom, kar je podporni aspekt za jasno razmišljanje in dobro presojo glede obveznosti. Čas je za delegiranje! V petek boste zaradi povezave Merkurja in Urana razvijali podjetniške ideje.

Sporočilo tedna: Magija.

Škorpijonka

Če želite biti bolj ranljivi v svojih najtesnejših odnosih, morate prenehati skrbeti, da boste kaj zamudili. FOMO ni prijeten, če vam preprečuje, da bi se odprli. Merkur se v ponedeljek preseka s Saturnom, kar je vidik, ki spodbuja ustvarjanje načrtov in pogovore o mejah. Ko se Merkur združi z Uranom, boste dobili vznemirljivo ponudbo za sodelovanje. Ne gre za to, da bi se omejevali, temveč za to, da pokažete nekaj zrelosti in zadržanosti.

Sporočilo tedna: Načrtno.

Strelka

Ugotavljate, da se ne boste držali rutine, če boste vedno poskušali pobegniti od doma. Težava je v tem, da sovražite vse svoje pohištvo in da je tvoja postavitev WFH tako neudobna, da vsak dan delate iz lokalne kavarne. Merkur se v ponedeljek postavi sekstil s Saturnom, kar je vidik, ki vas spodbuja, da za pomoč pri izboljšanju vašega prostora angažirate partnerja ali najboljšega prijatelja. V petek se Merkur sreča z Uranom in nepričakovano boste našli novega prijatelja za telovadbo ali prehranskega trenerja, ki vas bo ohranjal pri močeh.

Sporočilo tedna: Solidno.

Kozoroginja

Ne glede na to, ali ste se vrnili k aplikacijam, prvič po srednji šoli vzeli v roke kitaro ali poskušate zanositi, se učite manj razmišljati o dolgoročnih načrtih in več o vsakodnevnih radostih. Merkur se v ponedeljek poveže s Saturnom, kar je vidik, ki podpira vadbo vaše obrti ali določanje podrobnosti za simpatičen zmenek. V petek se Merkur poveže s presenetljivim Uranom in pogovor se nepričakovano obrne v smer koketiranja.

Sporočilo za tedna: Neumnost.

Vodnarka

Če se boste doma kdajkoli počutili udobno, boste morali vanj vlagati. Seveda sovražite postavitev svoje spalnice, saj spite na istem okvirju, ki ste ga leta 2012 dobili iz Ikee. Čas je za nadgradnjo! Merkur se v ponedeljek postavi v sekstil s Saturnom, kar je vidik, ki podpira namenjanje sredstev za nekaj, kar vam prinaša zadovoljstvo. Nato se v petek Merkur sreča z Uranom in vas spodbudi, da zamenjate pohištvo, osvetlitev in si zagotovite najbolj udobno življenje.

Sporočilo za tedna: Sprostite se.

Ribi

Iskanje urnika in rutine, ki vam ustreza, ni enostaven proces in odkrivate, da je eden najpomembnejših delov tega procesa ohranjanje zdravja vašega telesa! Merkur se v ponedeljek poveže s Saturnom in tako podpre vaše prizadevanje za izpopolnitev rutine za nego kože. Nato se v petek Merkur poveže z Uranom, kar je aspekt, ki je idealen za eksperimentiranje z različnimi pripravki za kavo ali spreminjanje rutine vadbe.

Sporočilo za tedna: Premikanje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj