Ovnica

Mlaj v Raku, ki nastopi ta teden v soboto, osvetli vaš domači sektor. To je začetek povsem nove poti, ko gre za vaše zasebno življenje. Ne glede na to, ali iščete novo stanovanje, pošiljate otroka na dnevni tabor ali kupujete sanjsko obleko na razprodaji, bodo imeli subtilni premiki, ki jih boste naredili zdaj, velik vpliv. To je tudi odličen čas za začetek zdravilnih pogovorov z družino.

Sporočilo tedna: Gnezdo.

Bikica

Mlaj v Raku v soboto vam daje energijo na področju komunikacije. To je idealen čas, da se povežete s starimi prijatelji, se odpravite na hitro potovanje ali pokroviteljsko obiščete svoja najljubša lokalna podjetja. Morda se vam bo zdelo, da je čas, da prekinete vezi z izčrpavajočim znancem, zapustite skupinski klepet ali opravite težak pogovor s sestro. Sočutje je na vaši strani – govorite iz srca!

Sporočilo za tedna: Delite.

Dvojčici

Mlaj v Raku, ki nastopi v soboto, osvetljuje vaš finančni sektor in prinaša priložnosti, da na novo začnete s svojim proračunom ali raziščete nove tokove prihodkov. To je tudi idealen trenutek za čiščenje omar, osvežitev garderobe ali temeljito prenovo shrambe. Na čustveni, duhovni in materialni ravni se učite zaupati svojim instinktom glede tega, kaj vas resnično hrani. Morda je čas, da si naredite odraslo različico tistih nalepk za nagrajevanje, s katerimi boste spremljali svoje cilje.

Sporočilo tedna: Nagrajevanje.

Rakica

Z novo Luno v vašem znamenju 6. julija je to močan teden za vse vrste novih začetkov. Zastavite si namere glede tega, kaj želite razvijati v prihodnjih mesecih, zlasti v zvezi z zdravjem, podobo in osebnim slogom. (Ta konec tedna je še posebej primeren čas, da se postrižete.) To je čas obnove in samospoznavanja. Sprejmite nove načine izražanja svoje identitete in negujte svojo osebno rast.

Sporočilo tedna: Sejemo.

Levinja

Mlaj v Raku 6. julija osvetli del vaše karte, ki običajno ostaja v temi. Čas je, da raziščete svoje nezavedno in tisto, kar se skriva v senci. To je teden za introspekcijo in samoto, zato si zjutraj vzemite nekaj časa za meditacijo ali pa samo srkajte in glejte. To je idealen čas, da izklopite fotoaparat za sestanke Zoom, si vzamete odmor od družbenih medijev in uživate v tišini.

Sporočilo tedna: Umaknite se.

Devica

Mlaj v Raku v soboto osvetli vaš sektor skupnosti. Zdaj je odličen čas za sklepanje prijateljstev, udeležbo na dogodkih za mreženje ali vključevanje v lokalno prostovoljno delo. Pri prijateljstvih in tudi v svoji širši mreži poskušajte prevladati kakovost nad količino. Manj je pomembno, koliko ljudi poznate, bolj je pomembno, da poznate prave ljudi. Tisti, ki imajo usklajeno vizijo, vas bodo pripeljali do naslednje priložnosti.

Sporočilo tedna: Uskladite se.

Tehtnica

Mlaj v Raku v soboto osvetli vaš sektor kariere in javne podobe. Če vam je všeč ali ne, ste v središču pozornosti! To je idealen teden za določanje namenov za poklicno rast in vodstvene priložnosti. Povezovanje s pravimi ljudmi vam bo pomagalo, da boste pri svojih prizadevanjih prevzeli več ustvarjalnega nadzora. Spremljajte vse zanimive ponudbe, ki jih prejmete ta teden, tudi če niste prepričani, kam vas bodo pripeljale.

Sporočilo tedna: Dajte pobudo.

Škorpijonka

Mlaj v Raku v soboto pomeni nov začetek za potovanja, duhovnost ali izobraževanje v vašem življenju. Ta teden si vzemite nekaj časa za raziskovanje potovanj, tečajev ali umikov, ki vas zanimajo. To je tudi idealen čas, da se namestite z dobro knjigo ali preidete na raziskovalni način. Če si ne morete privoščiti potovanja v Mehiko, si na Pinterestu naredite tablo z vizijami o tem potovanju. Sprejmite priložnosti, ki vam omogočajo, da ste hkrati učenec in učitelj.

Sporočilo tedna: Absorbirajte.

Strelka

Mlaj v Raku 6. julija izpostavi vaš sektor skupnih virov. To je mesto v karti, ki vsebuje vse, o čemer ne bi smeli govoriti v vljudnem pogovoru ob večerji: žalost, dolgove in davke. To je odličen čas za iskanje novega terapevta ali finančnega svetovalca. Prav tako je idealen za vzpostavljanje globljih vezi s partnerjem in najbližjimi prijatelji. To je za vas občutljiv čas, vendar se poskušajte nasloniti na občutke, namesto da bi pred njimi bežali.

Sporočilo tedna: Sprejmite.

Kozoroginja

Mlaj v Raku v soboto aktivira vaš sektor partnerstva, Kozorog. Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerstvu, je ta teden primeren za začetek novih odnosov in obnovitev zaobljub v odnosih, ki so prestali preizkus časa. Čeprav imate trdo zunanjost, vam je bolj kot večini mar za ustvarjanje izpolnjujočih vezi. To je idealen čas za vzpostavljanje sladkih in trajnih vezi.

Sporočilo za tedna: Povežite se.

Vodnarka

Nova Luna v Raku 6. julija ponuja nov začetek za vaš splošni življenjski slog. To je idealen čas za začetek novih zdravstvenih navad ali ureditev vsakodnevnega delovnega urnika. Osredotočite se na ustvarjanje rutinskih postopkov, ki so hranljivi in varni, tako da se jih boste želeli držati tudi po tem, ko bo začetna želja po spremembah minila. To je tudi idealen čas za posvojitev hišnega ljubljenčka, pospravljanje delovnega prostora ali podstrešja.

Sporočilo za tedna: Red.

Ribi

Mlaj v Raku 6. julija prinaša veliko olajšanje v vaše ustvarjalno in romantično življenje. Morda ste se znašli v umetniški rutini. Morda ste bili razočarani nad aplikacijami za zmenke. Morda ste se počutili oddaljene od svojih otrok. Ta nova Luna vam omogoča, da se ponovno povežete z občutkom za igro. Sprejmite tisto, kar vzbuja veselje in hrani vašega notranjega otroka, ostalo pa pustite.

Sporočilo za tedna: Oživite.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj