Majska polna Luna se imenuje tudi cvetlična Luna, svojo največjo polnost in osvetljenost pa bo dosegla v četrtek, 23. maja, ob 15:53 popoldan.

Zakaj se imenuje cvetna luna?

Poimenovanja polne Lune, ki jih uporablja Almanah starega kmeta, izvirajo iz številnih krajev, vključno z indijanskimi, kolonialnimi in evropskimi viri. Tradicionalno se je vsako ime polne Lune uporabljalo za celoten lunarni mesec, v katerem se je pojavila, in ne samo za polno Luno.

Kaj lahko pričakujete?

Sprejmite, da ne morete izsiliti izida, ne glede na to, kako zelo se trudite. Če pa sprejmete kakršne koli rezultate in dovolite, da se vaša čustva naravno pretakajo, si lahko lastite svoje izkušnje. Poznamo občutke izgube in nesreče. Sprejemanje “če bo, bo – če ne, tudi prav” ne pomeni nujno, da boste lažje izpustili izid, ki ste si ga želeli videti. Vsi smo ljudje in vsi imamo čustva; včasih so čustva nesmiselna in nas puščajo zmedene glede tega, kaj čutimo. Polne Pune so lahko zahtevno obdobje, če prakticirate zatiranje čustev.

Polna Luna v Strelcu nastopi 23. maja ob 15.53 popoldan. Astrološko gledano nas ta polna Luna poziva, da dovolimo čustveno sprostitev. Sonce v Dvojčkih se tej polni Luni zoperstavi in nas opomni, da ni vse tako, kot vidimo. Včasih nespametno dovolimo, da naš ego narekuje, kako se izražamo, kar nas ovira pri spoštovanju naših čustev. Lahko se na primer odločite, da boste nekomu dokazali svojo vrednost in postavili meje – kar lahko razumemo kot ljubezensko bombardiranje. Namesto da se samosabotirate, pokažite pripravljenost za sodelovanje z osebo, na katero poskušate narediti vtis.

V času polne Lune v Strelcu lahko spremenite nezdrave vzorce in uživate v zadovoljivih nagradah. Preverjanje svojega ega, vstopanje v varen prostor in izražanje svojih namenov vas lahko pripravijo na izpolnjujoče povezave. Ne pozabite, da je življenje maraton. Zakaj bi sprintali skozi nekaj lepega?

PREBERITE TUDI: To so osebnostne lastnosti ljudi, rojenih v znamenju Dvojčka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj