Ovnica

Še vedno se prilagajate na materialne in čustvene premike v vašem domu in družinskem življenju, ki so se pojavili ob Mlaju v Raku prejšnji teden. Obdobje Raka je nostalgičen letni čas in globoko v sebi čutite, ko razmišljate o svojih koreninah. Prav tako čutite pritisk, da morate zaslužiti več in dokazati svojo vrednost. Venera se v četrtek premakne v Leva in s tem nastopi vaš najbolj romantičen čas v letu. Najboljši način, da se izvlečete iz krize, je, da se malo zabavate.

Sporočilo tedna: Zabavajte se.

Bikica

Mlaj v Raku prejšnji teden vam je vrnil stike s številnimi čudovitimi prijatelji, ta teden pa se boste morda počutili preobremenjene, ko boste poskušali obvladati toliko družabnih povabil. Ne pretiravajte z urnikom tako zelo, da bi na koncu zboleli! Pritisk, da bi morali nekaj spremeniti na osebni ravni, se stopnjuje, kar lahko pomeni, da si boste morali vzeti dodaten čas samo zase. Venerin premik v Leva v četrtek je drzen namig, da več časa preživite doma, v družbi ljudi, ki vas zares poznajo.

Sporočilo za tedna: Ostanite.

Dvojčici

Mlaj v Raku vas je prejšnji teden opomnil, da se bolj umirjeno lotite tako denarja kot svojih vrednot. Dovoljeno vam je, da si privoščite nekaj prostora za dihanje. Kljub temu zdravilnemu trenutku pa se ta teden počutite zelo zataknjeni v svoji glavi in pretirano zaskrbljeni, da bi rekli ali naredili napačno stvar. Venerin premik v Leva v četrtek vas spomni, da lahko v teh trenutkih, ko se ujamete v svoji glavi, vedno prosite prijatelja, da se o tem pogovorita. Ne bojte se povedati, kaj čutite.

Sporočilo tedna: Sprostitev.

Rakica

Mlaj v vašem znamenju vas je prejšnji teden spodbudil k razmisleku o vaših osebnih ciljih in poti naprej. Toliko osredotočenosti nase je bilo vznemirljivo, vendar čutite, da v vašem širšem družbenem krogu nastajajo napetosti. Nekateri ljudje v vašem življenju res ne prenesejo, da niso v središču pozornosti. Venerin premik v Leva v četrtek spodbuja miselnost obilja in ne pomanjkanja, zlasti ko gre za prijateljstvo. Če si vzamete odmor od ene skupine, to še ne pomeni, da ne boste imeli nikogar več, s komer bi se lahko družili.

Sporočilo tedna: Prekinitev.

Levinja

Zaradi Mlaja v Raku ste se prejšnji teden počutili introspektivne in ranljive. Ta globok potop v vaš notranji svet je bil vznemirljiv, vendar zelo potreben za vašo rast. V tem tednu se povečujejo napetosti z vašim nadrejenim ali v vas samih. Želite napredovati in narediti velike korake v svoji karieri. Osredotočite se na postopne spremembe, namesto da bi vse skupaj izpeljali naenkrat. Venerin prehod v vaše znamenje v četrtek vas spodbuja k pogumnejšemu izražanju samega sebe. Izpostavite svoj slog in se izrazite!

Sporočilo tedna: Izpostavite se.

Devica

Mlaj v Raku prejšnji teden je bil tako sladek trenutek, ko ste se počutili podprte in cenjene v svojih družbenih krogih. Končno ste našli svoje ljudi in občinstvo! Kljub tem zmagam pa ta teden še vedno čutite veliko nemira. Uprite se želji, da bi (dobesedno ali v prenesenem pomenu) pobegnili iz države, in se raje prepustite udarnim valovom navdiha. Z Venerinim premikom v znamenje Leva v četrtek se boste umaknili. Preostanek tega meseca bo zelo osredotočen na počitek in skrb zase.

Sporočilo tedna: Razcvetite se.

Tehtnica

Še vedno ste v precepu (in morda nekoliko v zadregi) zaradi vse pozornosti, ki ste je bili deležni med novonastalo Luno v Raku prejšnji teden. Gre za zasluženo priznanje, a vseeno se počutite nerodno, ko vas iz območja udobja potisnejo v središče pozornosti. Morda se boste upirali spremembam, ki jih morate narediti, zlasti v odnosih, ki se nagibajo k soodvisnosti. Venerin premik v Leva v četrtek vas spodbuja, da se odločite za širšo družbeno mrežo in se osredotočite na prijatelje, ki vas navdihujejo, da ste drzni.

Sporočilo tedna: Nexus.

Škorpijonka

Mlaj v Raku prejšnji teden je bil prepotreben odmerek navdiha. Želite si, da bi ta teden preživeli v raziskovalni zajčji luknji, načrtovali naslednje potovanje ali vadili španščino, da bi se zbližali z novim partnerjem. Toda namesto tega ste obtičali sredi frustrirajočega prepira s poslovnim partnerjem, najboljšo prijateljico ali šefom. To ni nova težava, temveč težava, ki se je kopičila več tednov (ali celo let). Venerin vstop v znamenje Leva v četrtek vas spodbudi, da prevzamete nadzor nad situacijo s sočutjem in srčnostjo.

Sporočilo tedna: Vodite.

Strelka

Razkritja, ki jih je prejšnji teden prinesla Mlaj v Raku, vključujejo: s partnerjem se je preseliti veliko težje, kot ste mislili, da bo, in/ali se je nemogoče pogajati z nekom, ki ne deli vaših vrednot. Vsi ti prepiri res škodujejo vašemu zdravju. Ali pa, na drugi strani, morda trdo delate ali telovadite, da bi se izognili nekaterim velikim občutkom. Venerin vstop v znamenje Leva v četrtek vas bo opomnil, da se osredotočite na širšo sliko in upoštevate pridobljene izkušnje.

Sporočilo tedna: Kompromis.

Kozoroginja

Novo Luno v Raku prejšnji teden je razjasnilo pogodbe in vas vrnilo na isto stran s partnerjem. Toda še vedno vam nekaj manjka in ta teden si obupno želite povrniti iskrico. V resnici si želite več intimnosti in tesnejšega sodelovanja, tako na osebni kot na poklicni ravni. Venerin vstop v znamenje Leva v četrtek vas spodbudi, da izraziteje prevzamete odgovornost za svoje želje. Ne bodite več sramežljivi. Pustite, da se razbesnijo.

Sporočilo za tedna: Sprejmite.

Vodnarka

Med novonastalo Luno v Raku prejšnji teden je postalo zelo jasno, da ste edina oseba, ki vam preprečuje, da bi živeli zadovoljno življenje, pravzaprav vi. Počutite se bolj samozavestni glede svojih prednostnih nalog in sprejemate ukrepe za izboljšanje svojega zdravja in splošnega počutja, vendar je v ozadju še vedno velika napetost, ki jo je treba odpraviti. Se doma ali v družini dogaja nekaj, zaradi česar se počutite negotovo? Venerin premik v znamenje Leva v četrtek vam omogoča, da se po podporo bolj naslonite na svoje bližnje.

Sporočilo za tedna: Oboje.

Ribi

Ko se umirjate od romantičnih vzponov, ki jih je prejšnji teden povzročil Mlaj v Raku, se zavedate, da morate narediti nekaj velikih sprememb v svojem urniku in rutini. Pritisk narašča tudi v nekaterih vaših najtesnejših odnosih in vse težje se izogibate pogovorom, ki ste jih odlagali več tednov (ali celo let). Venerin vstop v znamenje Leva v četrtek je drzen namig, da se osredotočite na to, da se stvari lotevate korak za korakom in izboljšujete življenje po malem in iz dneva v dan.

Sporočilo za tedna: Postopoma.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj