Ovnica

Veliko vaše rasti v preteklem letu je bilo bolj duševne kot materialne. Če se umaknete od običajnega dela in opravite nekaj potrebnega dela v ozadju, se vam bo to dolgoročno obrestovalo, čeprav se vam bo zdaj zdelo, da je to samotno delo. Ko se v soboto Saturn pomakne v retrogradno gibanje, si vzemite trenutek in primerjajte svojo miselnost zdaj in pred letom dni. Ali ni neverjetno, kako daleč ste že prišli?

Sporočilo tedna: Razdalja.

Bikica

V zadnjem letu je bilo za vas veliko vprašanje: kam spadam? Ko ste stopili v novo kariero, namen ali življenjsko smer, je postalo jasno, da se ne morete družiti z istimi ljudmi, kot ste se pred petimi leti. Vaša skupnost se spreminja na vseh področjih vašega življenja. Ko se 29. septembra Saturn postavi v retrogradno gibanje, si vzemite trenutek, da se obrnete na vse, ki so vam v tej preobrazbi stali ob strani, in se jim zahvalite.

Sporočilo za tedna: Kakovost.

Dvojčici

V zadnjem letu ste prevzeli ogromno odgovornosti. Ne glede na to, ali ste bili nagrajeni, napredovali, postali mama ali vse našteto, vam ni preostalo drugega, kot da svojo trenutno vlogo vzamete zelo resno. Ta odločnost vas je z nekaterimi ljudmi zbližala, od drugih pa odtujila. Ko se bo Saturn v soboto premaknil v retrogradno gibanje, si vzemite trenutek, da se ustavite in sedite v hvaležnosti za vse, kar se je zgodilo. To vam je res uspelo.

Sporočilo tedna: Prepoznajte.

Rakica

Zadnje leto je pred vami odprlo povsem nov svet priložnosti. Odšli ste v tujino, se vrnili v šolo ali se podali v samonadzorne raziskovalne zajčje luknje. Če je bil cilj razširiti svoj pogled, ste več kot presegli pričakovanja. Ko se v soboto Saturn postavi v retrogradno gibanje, je čas, da prekinete aktivno gradnjo sveta in naredite korak nazaj. Upoštevajte, koliko ste že dosegli, in se pripravite na naslednje.

Sporočilo tedna: Čiščenje.

Levinja

V zadnjem letu ste bili postavljeni v številne neprijetne situacije. Vsaka vas je prisilila, da ste spregovorili in ustvarili meje tam, kjer jih prej niste imeli. Nič od tega ni glamurozno delo (in verjemite mi, vem, da ste radi videti glamurozno). Ko se v soboto Saturn postavi v retrogradno gibanje, si privoščite odmor od vseh katarz. Pomislite, kje ste bili lani ob tem času: ste ponosni na to, koliko ste si povrnili?

Sporočilo tedna: Razdelite.

Devica

Ne glede na to, ali ste se letos razšli ali poročili, ste se veliko naučili o tem, kako želite strukturirati svoje najtesnejše odnose. Ko se v soboto Saturn postavi v retrogradno gibanje, se boste morda znašli sredi še enega velikega pogovora o zavezanosti. Ta teden prinaša še zadnji kompromis, preden se lahko umaknete in uživate v tem, kar ste že zgradili.

Sporočilo tedna: Predanost.

Tehtnica

V preteklosti ste naredili, kar ste morali, da ste se prebili skozi težke čase. To leto je bilo namenjeno iskanju bolj podpornih načinov za zadovoljevanje vaših potreb. V tem procesu ste se spopadali z izzivi na področju zdravja, telesne pripravljenosti in vsakodnevne rutine. Ker se Saturn v soboto postavi v retrogradno gibanje, boste morda doživeli še zadnjo krizo, da bi opravili veliko stvari. Počistite svoj koledar za veliko počitka na drugi strani.

Sporočilo tedna: Zdravje.

Škorpijonka

Površinski pogovori ali naključne zabave vas ne zanimajo več tako kot nekoč. V zadnjem letu ste odkrili, da sta predanost in predanost lahko prav tako zabavni, če počnete stvari zgolj za LOL. Ko se v soboto Saturn pomakne v retrogradno gibanje, vas preveva globoko zadovoljstvo, ki ga prinaša vztrajanje pri nečem. Za trenutek se ustavite in pomislite, kje ste bili lani ob tem času. Kako ste odprli svoje srce?

Sporočilo tedna: Stalno.

Strelka

V zadnjih nekaj mesecih so se vam doma stvari zelo zaostrile. Ne glede na to, ali se selite k svojemu dolgoletnemu partnerju, se ukvarjate z družinskimi zadevami ali prenavljate garažo, gre za to, da poskrbite, da bodo vaši temelji trdni. Ker se Saturn v soboto pomakne v retrogradno gibanje, boste ta teden še zadnjič poskrbeli, da bodo ti sistemi urejeni. Vzemite si čas za razmislek o vsem, kar je od tega časa lani postalo bolj zanesljivo.

Sporočilo tedna: Prizemljite se.

Kozoroginja

Znani ste kot “resna” oseba z “resnimi” cilji, vendar se je večina vaše rasti v zadnjem letu zgodila skozi drobne trenutke v vašem vsakdanjem življenju. Med dolgim sprehodom s prijateljem ta teden boste morda doživeli nepričakovan trenutek “aha”. Ker se bo v soboto vaš vladajoči planet Saturn premaknil v retrogradno gibanje, se boste morda počutili počasne. Vendar si vzemite trenutek in bodite hvaležni za vse stvari, ki jih imate radi v svojem malem življenju.

Sporočilo za tedna: Rutina.

Vodnarka

V zadnjem letu je bilo veliko govora o varčevanju. Ni bilo lahko na takšen način resnično govoriti o svojem denarju, vendar je vse to delo pravzaprav pomagalo pri krepitvi samozavesti. Ker se vaš vladajoči planet Saturn v soboto pomakne v retrogradno gibanje, vam ta teden prinaša še zadnjo spodbudo za varčevanje ali doseganje drugega finančnega cilja. Ko ga boste dosegli, si vzemite trenutek za korak nazaj in bodite ponosni nase. To je bilo vse vaše delo.

Sporočilo za tedna: Zbirajte.

Ribi

Letos ni bilo lahko biti vi, Ribi. Ne rečemo, da je bilo vse slabo, vendar ste se morali nenehno soočati z izzivi, ki so ogrožali vaše zdravje, podobo in občutek zase. Ker se Saturn v soboto retrogradno postavi v vaše znamenje, bolj kot kdor koli drug čutite izčrpanost. Toda ko boste stopili korak nazaj, boste morda ugotovili, da ste močnejši kot kdaj koli prej. Kaj vam je pomagalo zgraditi te mišice?

Sporočilo za tedna: Ponavljajte.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj