Ne glede na to, kje na svetu se nahajate ta teden, je v astro napovedi junijski mrak melanholičen. Razočaranje, zmedenost in preobremenjenost vztrajajo, a sčasoma se temperatura dvigne in prodre sonce, ki prinese prepotrebno jasnost.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

Ovnica

Nenaden izbruh navdiha ali sprememba načrtov bosta začinila vaš teden. Ne glede na to, ali se v zadnjem trenutku prijavljate na neko delovno mesto, ali pa nepričakovano denarno darilo uporabite za nadgradnjo garderobe (da, spet), je vaša pozornost ta teden usmerjena drugače, kot ste mislili, da bo. Sledite ovinkom, kamor vas vodijo.

Sporočilo tedna: Krmarite.

Bikica

Niste človek, ki bi brez načrta igre skočil v neznano, vendar vas nekatere nepričakovane domače ali družinske zadeve prisilijo, da pohitite z nečim novim. To je v enaki meri spodbudno in destabilizirajoče in do konca tedna si boste želeli le, da bi se raztopili na kavču. Dolg telefonski pogovor ali pošiljanje sporočil z najboljšo prijateljico med vikendom vam pomaga, da se spet počutite kot sami.

Sporočilo za tedna: Stabilizirajte se.

Dvojčici

Mislili ste, da boste ta teden končno dobili napredovanje, vendar je vaš šef iznenada ves tečen in pregled delovne uspešnosti se zavleče. To se bo na koncu zgodilo, vendar verjetno šele naslednji mesec, vi pa ste že naredili velike načrte za porabo tega bonusa in povišanja plače. Ups! Razočaranje je veliko, vendar ničesar, česar ne bi rešili z malo pametnega načrtovanja proračuna čez vikend.

Sporočilo tedna: Okrepite se.

Rakica

Komunikacijski planet Merkur je to nedeljo vstopil v vaše znamenje in v naslednjih nekaj tednih boste obdarjeni z edinstveno močjo senzibilnega izražanja. Če ste odlašali s kočljivim pogovorom, počakajte do konca tedna (ko se Merkur v soboto, 1. julija, sreča s Soncem) in nežno odprite to temo. To je strašljivo, vendar boste odšli s prepotrebno jasnostjo.

Sporočilo tedna: Nežno.

Levinja

Če ste brisali elektronska sporočila z bančnimi izpiski, plačevali le minimalne zneske na kreditni kartici ali odlašali s težkim pogovorom o financah s sostanovalcem, se ta teden ne morete več izogniti situaciji. Usklajevanje vsega skupaj je zmedeno in preobremenjujoče, vendar poskusite sedeti z informacijami. Prvi korak je priznanje, da imate težave.

Sporočilo tedna: Iskrenost.

Devica

Naporen pogovor s fantom, najboljšim prijateljem ali poslovnim partnerjem začne vaš teden na bojni nogi. Zdi se, da se ne strinjata glede vajinega naslednjega kariernega koraka. Morda boste morali pridobiti še nekaj drugih mnenj in ker se je vaš vladajoči planet Merkur to nedeljo pomaknil v vaš sektor prijateljstva, boste imeli veliko priložnosti za množično iskanje in povezovanje.

Sporočilo tedna: Drugo mnenje.

Tehtnica

 

Ta teden upočasnite in poskrbite za svoje telo in zdravje, Tehtnica. Čeprav se na področju vaše kariere in javne podobe veliko pripravlja, ne boste nikamor prišli, če ne boste gojili discipline. Pri tem ne gre toliko za izpopolnjevanje seznama opravil, temveč bolj za to, da poskrbite, da jeste dovolj zelenjave. Bolje poskrbite zase, da se bodo stvari začele odvijati na trdnih tleh.

Sporočilo tedna: Zdravje.

Škorpijonka

Spremembe niso vaše najljubše, vendar so ta teden neizogibne. Ne glede na to, ali boste v telovadnici dobili nepričakovano pohvalo, ali pa prejeli vznemirljivo novico, da bo vaš strupeni šef odpuščen, boste morali po prejemu te nove informacije prilagoditi svoj urnik. Odličen pogovor z mentorjem ali učiteljem (ali odmevna vrstica v knjigi, ki jo berete) vam čez vikend prinese jasnost.

Sporočilo tedna: Nadgradnja.

Strelka

V vašem življenju se zdaj veliko dogaja, in medtem ko se nekatere stvari ogrevajo, je treba druge postaviti na stranski tir. Občutek je grenko-sladek, ko se ženete v nekaj vznemirljivega, medtem ko za seboj puščate tudi drugačne sanje. Razjasnitev o tem, kdo je v vaši ekipi, konec tedna pomaga ublažiti prehod.

Sporočilo tedna: Sprostitev.

Kozoroginja

Stvari, kot so urniki in rutina, se zdaj zdijo nekoliko spremenljive ali zmedene, vendar stvari olajša to, da se z nekom, ki ga imate radi, vrnete v tok. Ne glede na to, ali gre za tedenske pijače z najboljšo prijateljico ali mesečne izlete s partnerjem, se zavežite nečemu, kar vam bo prineslo stalno veselje.

Sporočilo za tedna: Vozi.

Vodnarka

Ne glede na to, ali gre za denarne težave ali težave s samozavestjo, se v zadnjem času težko počutite samozavestno. Bi morali izbrati tisto, kar vas osrečuje, ali tisto, kar vam zagotavlja največjo stabilnost? V tem tednu se osredotočite na rutino in vzpostavljanje doslednosti v vsakdanjem življenju, da bi preprečili preobremenjenost.

Sporočilo za tedna: Doslednost.

Ribi

Neptun se v petek retrogradno pomakne v vaše znamenje, zato bo ta teden za vas zelo vesoljski. Vsak dan si vzemite čas, da se povežete s svojim telesom in umom, ter poskrbite, da boste poskrbeli za svoj živčni sistem. Kar se zdaj zgodi, morda ne bo tako, kot se zdi, zato vse jemljite z rezervo. Vsaj nekoliko si boste razjasnili svoje želje.

Sporočilo za tedna: Tecite.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj