Mlaj je običajno čas, ko smo skupaj poklicani, da posadimo seme ali se lotimo nečesa novega, in ker je Rak kardinalno znamenje, boste zagotovo začutili željo po spremembah.

Ker pa je Rak vodno znamenje, se vam lahko zgodi, da boste namesto hitrega napredovanja previdno ocenili, kakšen naj bo vaš naslednji korak (ne pozabite – Raki hodijo vstran), da bi zagotovili, da je odločitev, ki jo nameravate sprejeti zdaj, varna.

Mlaj v Raku 29. junija 2022 je v kvadratu z Jupitrom. Duhovni pomen tokratne astrološke nove Lune se torej nanaša na osebno in duhovno rast s pomočjo samodiscipline in zmernosti. Toda z izjemno srečno Venero v sekstilu z Jupitrom tvori aspektni vzorec, ki odpira velike priložnosti za učenje. Osebna, materialna in duhovna rast je še bolj verjetna zaradi novonastalega Mlaja ob zelo srečni zvezdi.

Mlaj v sredo, 29. junija 2022, se ujema z zelo srečno fiksno zvezdo, ki prinaša čast, bogastvo, razkošje in užitek.

Pomen Mlaja

Sonce v konjunkciji z Luno predstavlja konec enega cikla in začetek novega 28-dnevnega cikla. Prinaša poživljajoč izbruh energije in pobude. Prinaša pa tudi čustveno ravnovesje – ne iracionalno čustveno, pa tudi ne preveč hladno in preračunljivo.

Zato je Mlaj odličen čas za nov začetek, ‘obračanje novega lista’ ali začetek novega projekta. Prav tako lahko podvomite o starih navadah, vedenju in prepričanjih, saj iščete nove in iznajdljive načine za napredek.

Aspekti

Mlaj v kvadratu z Jupitrom je kot dvorezen meč: zaradi njega se lahko počutite izjemno samozavestni, ponosni, srečni in optimistični. Prinese lahko srečo in uspeh, pa tudi izgubo in zadrego. Način, na katerega izrazite svoje navdušenje, je odločilen za rezultat.

Konflikt ali kriza lahko vključujeta pretiravanje ali nemoralnost, ki lahko vključuje sebičnost, pohlep, pretirano zavezanost, pretirano razvajenost, aroganco, zasvojenost, igre na srečo in zapravljivost. Zato sta potrebni zmernost in samodisciplina. Ne lotite se preveč projektov naenkrat, temveč svojo energijo usmerite le v enega ali dva projekta. Ne pretiravajte in bodite raje konzervativni, zlasti pri ravnanju z denarjem.

Zaradi polsekstila Venere boste bolj naklonjeni in ljubeči. Na odnose vpliva pomirjujoče in harmonično. Spodbuja enotnost in brezpogojno ljubezen ter vas naredi bolj popustljive in razumevajoče. Pogajanja in poslovni dogovori naj bodo prijateljski. Konflikte bo lažje reševati zaradi pripravljenosti na kompromise in želje po miru. Ta prijeten aspekt je naklonjen prijateljstvu, romantiki, ustvarjalnosti, prostemu času in zabavi.

Zaradi Venerinega sekstila z Jupitrom boste bolj optimistični, velikodušni, veseli, sproščeni in igrivi. Zaradi večje nežnosti, strasti in karizme je to še posebej dobro za ljubezenske odnose. Vendar pa je ta vidik lahko tudi nagnjen k pretiranemu razvajanju, pretiravanju in olepševanju neprijetne realnosti. V povezavi z Mlajem v kvadratu z Jupitrom je zato še toliko bolj pomembno, da ne pozabimo na zmernost in samodisciplino.

Glede na to sta odprtost in sreča tega aspekta idealna za izkoriščanje velikih priložnosti za razvoj. Te priložnosti se lahko uresničijo z novimi prijateljstvi, poroko, potovanjem na daljavo, poslom, financami, visokošolskim izobraževanjem, pravnimi zadevami, ustvarjalnimi projekti, zabavo, razvedrilom, lepoto in modo.

PREBERITE TUDI: Pozitivne lastnosti ljudi, rojenih v znamenju raka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj