V novem intervjuju, objavljenem 30. aprila, je za Allure spregovorila o tem, da je s svojim 35-letnim “partnerjem” Adanom Banuelosom v Teksasu začela na novo in se osredotočila na to, kar jo veseli, ter pustila za seboj tisto, kar je ne veseli.

To vključuje tudi umik od manekenstva.

“Po desetih letih manekenstva sem spoznala, da vlagam toliko energije, ljubezni in truda v nekaj, kar mi na dolgi rok ni nujno vračalo,” je pojasnila.

Hadid je še povedala, da je njeno življenje v Teksasu drugačno kot prej. Našla je skupino prijateljev, s katerimi se druži in se ima izvrstno in nikoli se ji ne zdi, da bi se morala preveč potruditi, ko se mora pripraviti na večerno druženje z njimi.

“Zdaj je prvič, da se ne pretvarjam. Če se ne počutim dobro, ne grem. Če se ne počutim dobro, si vzamem čas zase,” je dejala. “Nikoli prej nisem imela priložnosti, da bi to storila ali povedala. Zdaj, ko me kdo vidi na fotografijah in reče, da sem videti srečna, sem resnično srečna. Počutim se bolje; moji slabi dnevi so bili prej moji dobri dnevi.”

27-letna Hadid je delala kot model za vrhunske oblikovalce, kot so Chanel, Marc Jacobs, Givenchy in številni drugi. Na pariškem tednu mode leta 2022 je bila znana tudi kot model za obleko Coperni, ki so ji jo na telo v živo na modni stezi narisali s sprejem. To je bil viralni trenutek, ki ga je videl ves svet.

Toda v zadnjem času – predvsem v zadnjem letu – Hadid tiho dela na svojem duševnem in telesnem zdravju. Avgusta je na Instagramu odkrito spregovorila o svojem boju z boreliozo in zapisala, da je “končno zdrava” po več kot desetletju intenzivnih zdravstvenih težav, vključno z “več kot 100 dnevi zdravljenja borelije, kronične bolezni, sočasne okužbe in skoraj 15 leti nevidnega trpljenja”.

Od takrat se je preselila v Teksas, kjer je začela novo razmerje z Banuelosom, zdaj pa predstavlja svojo prvo kolekcijo dišav Orebella. Kolekcija s tremi vonji, ki je na voljo od 2. maja, je zasnovana za uporabo neposredno na koži in se je rodila iz njene ljubezni do mešanja in kombiniranja eteričnih olj.

Za Allure je povedala, da je obiskovala trgovino z zdravo hrano v bližini družinske kmetije v Pensilvaniji in mešala vonjave eteričnih olj z glicerinom, dokler ni našla kombinacije, ki se ji je zdela posebna. Všeč ji je bil občutek, da ima nekaj, kar je njeno lastno.

“Poskušala sem jih narediti čim bolj edinstvene, da bi se mi, ko sem jih nanesla na telo, zdelo posebno,” je dejala. Zato je razvila profile vonjev, blagovno znamko predstavila vlagateljem in jo ustvarila od temeljev, ker je bilo to nekaj, kar ji je bilo zelo blizu.

“Nisem želela samo dati na trg nekaj, kar bi bil samo še en izdelek ali še en parfum; to je bilo nekaj, do česar sem bila že tako izjemno strastna, in tega nisem želela več zadržati zase.”

“Ker sem odraščala v arabski družini, so bili parfumi in dišave skoraj osebnostna značilnost,” je povedala o tem, zakaj se je odločila ustvariti lastno dišavo. “Še vedno se spomnim, kako so dišali moji stari starši, ko so vstopili v sobo. Moj stric Mahmud je v 70. letih prejšnjega stoletja izdeloval svoja eterična olja – lesne vonjave z vonjem po tobaku.”

PREBERITE TUDI: Bella Hadid pozirala zgoraj brez: “Oprosti, mama”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj