Ovnica

Zaradi počasnih in meglenih vibracij tega tedna ste globoko v produktivni možganski nevihti, vendar se počutite tudi preveč leni, da bi kuhali. Bodite pozorni na svojo porabo, sicer se vam lahko zgodi, da boste konec tedna ugotovili, da ste na kreditno kartico naložili nekaj preveč večerij z dostavo. Sreda je odličen dan za prekinitev dela, začetek meditacije ali nekaj ur v načinu “ne moti”.

Sporočilo tedna: Mir.

Bikica

Vaš poštni predal je prepoln prošenj vašega šefa, največje stranke ali (v najslabšem primeru) nadobudne družice vaše srednješolske prijateljice. Toda namesto da bi se odločili za svoj običajni ljudem prijazni pristop in jim takoj odgovorili, jih pustite, da se malo znojijo. Vzemite si čas: sreda prinaša priložnost za ponastavitev in zavezanost skupnostim, ki so vam resnično pomembne.

Sporočilo za tedna: Prostor.

Dvojčici

Trenutno je na obzorju za vas veliko vznemirljivih kariernih priložnosti, vendar je dokončanje katere koli od njih čakalna igra. Poskusite ne razmišljati preveč o vseh možnostih, kaj če, in se ne obremenjevati. Sreda vam prinaša priložnost, da uveljavite svoje sposobnosti in moč. Veste, o čem govorite. Ljudje bi morali imeti to srečo, da so deležni vaše modrosti, zato ne dovolite, da vas dvomi zavedejo.

Sporočilo tedna: Strokovnjak.

Rakica

Medtem ko čakaš, da nekdo pomemben sprejme odločitev, lahko v sredo vaša nepotrpežljivost razburka nekaj ljudi. Kaj pa, če se prepustite in zaupate, da se bo vse uredilo? Sreda je odličen dan, da se usmerite v naslednjo veliko pustolovščino. Končali ste status študenta in končno postali učitelj. Kako želite deliti svojo modrost?

Sporočilo tedna: Jadrati.

Levinja

S svojim partnerjem (ali najboljšo prijateljico, ali ženo v službi, ali sovražnico) se ne ujemata najbolje. Vi želite, da stvari potekajo v eno smer, oni pa se s tem ne strinjajo. Običajno vas tovrstni konflikti destabilizirajo, toda ta teden vas spodbujajo sovražniki! Sreda prinaša priložnost, da razčistite svoje dolgove in obveznosti, da boste lahko nadaljevali s čistim listom.

Sporočilo tedna: Sprijaznite se.

Devica

Ker Mars ta mesec potuje skozi vaš zdravstveni sektor, ste navdušeni nad tem, da bi se vrnili k telovadbi. Ne glede na to, ali greste na vročo jogo, končno začnete s programom od kavča do 5 km ali se prvič lotite dvigovanja uteži, se počutite močnejši kot kdaj koli prej. Poskusite le, da ne pretiravate. Sreda vam prinaša dvig samozavesti v obliki ljubljene osebe, ki vam odseva vaše dosežke.

Sporočilo tedna: Priznajte.

Tehtnica

Februar je v vaše življenje ponovno prinesel romantiko in na začetku tedna čakate, da se vam oglasi vaš prvi izbrani zmenek. Ne pozabite, da se ta teden vsi počutijo nekoliko iz sebe. Poskusite se izogniti paničnemu nakupovanju, medtem ko čakate na sporočilo. Sreda je odličen dan, da se ponovno osredotočite in posvetite rutini ter veselje obravnavate kot nujnost.

Sporočilo tedna: Prednost.

Škorpijonka

Mars, ki potuje skozi vaš sektor doma in družine, je v zadnjih nekaj tednih vnesel stres v vaše zasebno življenje, prepir s partnerjem ali sostanovalcem v torek pa to napetost še poveča. Kaj je pomembnejše: imeti prav ali imeti mir? Sreda prinaša ponastavitev v vaš sektor užitkov in je odličen dan, da se vrnete k ustvarjalni praksi ali se dogovorite za zmenek.

Sporočilo tedna: Sprostitev.

Strelka

Ta teden je za vse ostale zelo ostro, še posebej vi pa se počutite obremenjeni zaradi svojega urnika in odgovornosti. Zdi se vam, da vašo energijo vleče v vse smeri, vi pa ne veste, katero bi izbrali. Sreda je odličen dan, da se vrnete v središče in poskrbite za preproste stvari doma. Zamenjajte posteljnino, posesajte tisti nerodni kotiček za kavčem in uredite omaro. Mir doma izboljša vašo produktivnost.

Sporočilo tedna: Urejeno.

Kozoroginja

Začetek tega tedna je prava praznina, skozi katero ste ujeti v delirij spletnega nakupovanja. Preden kliknete na nakup še enega para dragih škornjev ali tiste palete ličil, razmislite, ali boste to dobro uporabili ali pa le lovite občutek. Sreda je odličen dan, da ponovno uskladite svoj urnik in se povežete z ljudmi, ki so prizemljeni in sočutni.

Sporočilo za tedna: Prisotnost.

Vodnarka

Vodnar, pojdi v savno! Polna Luna v Devici prejšnji teden je v vas vzbudila nekaj občutljivih čustev in na začetku tedna se morate znojiti. Učite se, kako bolje skrbeti zase, vendar se na tej poti ne morete izogniti bolečinam pri rasti. Sreda je odlična priložnost, da ponovno uskladite svoj proračun in določite strategijo za ustvarjanje bogastva.

Sporočilo za tedna: Vrednost.

Ribi

Vaš urnik se ta teden polni, vendar se še vedno trudite, da bi se počutili popolnoma prisotne. To doseže vrhunec okoli torka, ko se boste morali odpovedati pomembnemu sestanku in namesto tega sredi dneva zadremati. 28. je primeren čas za raztezanje, meditacijo in vrnitev domov v središče. Obedujte z nekom, ki ga imate radi, in nazdravite na to, da se boste spet počutili kot sami.

Sporočilo za tedna: Vrni se.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj