Srečno v sezono Dvojčkov! Sonce se v nedeljo, 21. maja, poveže s Plutonom, ki spreminja življenje, naslednji dan, v ponedeljek, pa z vročekrvnim Marsom. Stvari postajajo intenzivne! Vendar na vznemirljiv način! Ta vpliv krepi našo samozavest in moč. Nato se v torek Mars združi z Jupitrom – aspekt pobude in poguma. Vse stvari, ki so nujno potrebovale zagon, se bodo končno začele odvijati.

Nepričakovana romantika je tema tega konca tedna, saj se v petek ljubezenski planet Venera poveže s spremenljivim Uranom. Morda se vam bo dogajanje zdelo naključno, a kaj, če je tako mišljeno? Edini način, da ugotovite, ali gre za kaos ali usodo, je, da se prepustite toku in se soočite s tem, kar prihaja.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

Ovnica

Stvar, ki jo že tedne ali celo mesece odlašate? Zdaj je čas, da se odločite in jo opravite. Energija, ki ste jo potrebovali za čiščenje skladišča, sprint s četrtletnimi poročili ali nabavo materiala za nadgradnjo krova, je končno prišla! Izkoristite navdih, dokler traja!

Sporočilo tedna: Pojdite!

Bikica

Obdobje Dvojčkov je čas, ko se lahko osredotočite na tisto, kar resnično potrebujete. Kaj hrani vašo dušo? Čeprav bi ga morda radi preskočili, ker imate toliko dela, sledite želji in se ta konec tedna odpravite na tržnico. Nikoli ne veste, koga boste srečali med brskanjem po domačih izdelkih in svežih kmečkih pridelkih.

Sporočilo za tedna: Sveže.

Dvojčici

To je vaša sezona, Dvojčki! V zadnjih nekaj tednih je bil za vas velik izziv, da ste se dobro počutili v svoji koži, toda ko se sonce to nedeljo premakne v vaše znamenje, se boste počutili veliko bolj prizemljene in utelešene. Lahko dobite, kar si želite – tako v širšem kot v neposrednem smislu, če ste se pripravljeni dotakniti zemlje in si malce umazati roke.

Sporočilo tedna: Prizemljite se.

Rakica

Obdobje Dvojčkov je vaše letno povabilo, da naredite korak nazaj in razmislite. Če lahko, meditirajte ali odidite za nekaj dni stran! Ta teden imate v mislih tudi denar in vpliv. Ali si prizadevate, da bi naredili vtis na ljudi, ki vam nikoli ne bodo pomagali? Kako lahko pridobite več samozavesti, da se boste lahko zanesli na svojo intuicijo?

Sporočilo tedna: Zaupajte.

Levinja

Za vas je najbolj družaben čas v letu, Levinja! In čeprav bi te zgodnje poletne dni najraje preživeli v flirtanju ob bazenu, morate letos svoj šarm uporabiti za navezovanje stikov in iskanje nove službe. Težko je pogoltniti ponos in prositi za pomoč, a takoj, ko obvestite svojo okolico o tem, kaj iščete, se priložnosti začnejo kar vrstiti.

Sporočilo tedna: Informirajte.

Devica

Obdobje Dvojčkov je za vas, Device, najbolj viden letni čas. Ne glede na to, ali začenjate z novo službo ali se doma lotevate velikih odgovornosti, ta teden odkrivate, da – na vašo žalost – včasih podrobnosti v resnici niso pomembne. Vaša naloga je, da najdete srednjo pot med prevzemanjem nadzora in učenjem, kdaj popustiti.

Sporočilo tedna: Ravnovesje.

Tehtnica

 

Upali ste na preprosto rešitev velike težave in ta teden jo boste morda dobili. Ne glede na to, ali gre za prevzem koncerta za odplačilo dolga na kreditni kartici, iskanje popusta za let za prijateljevo poroko ali uspešno uvedbo zbiranja sredstev v skupnosti, vam je lažje kot običajno delati s tem, kar imate! Ne jemljite teh virov za samoumevne!

Sporočilo tedna: Delite.

Škorpijonka

Toliko se spreminja za vas, Škorpijon! In za nekoga, ki običajno zadovoljno trpi status quo, da bi se izognil velikim spremembam, je ta teden za vas divji naval dejavnosti! Tako vaše osebno kot poklicno življenje se osvežujeta, in čeprav je to vznemirljivo, je zelo grenko-sladko. Ne bodite tako zatopljeni v to, kar puščate za seboj, da bi pozabili uživati v tem, kar se dogaja v tem trenutku.

Sporočilo tedna: Prisotnost.

Strelka

Obdobje Dvojčkov je čas v letu, ko ste najbolj osredotočeni na svoje najtesnejše odnose. Kako lahko postanete bolj solidaren partner, sodelavec in prijatelj? Toliko ljudi v vašem življenju se zdaj spopada z velikimi spremembami, vaša naloga pa je, da ste žilava spodbuda, ki jo potrebujejo! Če se boste zdaj izkazali za druge, se boste prepričali, da se bodo v prihodnosti izkazali tudi za vas.

Sporočilo tedna: Skupaj.

Kozoroginja

Ko Sonce ta teden vstopi v znamenje Dvojčkov, preidete na način hitenja, Kozorogi. Od avgusta 2022 se je v vašem življenjskem slogu toliko spremenilo – bodisi da ste začeli novo službo, spremenili prehrano ali popolnoma posodobili svojo telovadbo. Zdaj je čas, da se osredotočite na potek svojega dnevnega urnika. Kako lahko najdete več ravnovesja, da se ne boste preveč utrudili?

Sporočilo za tedna: Umirite se.

Vodnarka

Obdobje Dvojčkov je odličen čas, da se osredotočite na stvari, ki vam prinašajo veselje. Ne glede na to, ali boste več časa preživeli z otroki, se lotili ustvarjalnega projekta ali si šli ogledat koncert svoje najljubše skupine, čas je, da gojite stvari, ki jih imate radi. Stvari se hitro spreminjajo tako doma kot v vaših najtesnejših odnosih, zato poskrbite, da si boste vzeli čas za sprostitev samo zase.

Sporočilo za tedna: Veselje.

Ribi

Sonce vstopi v Dvojčke in vaš domači sektor to nedeljo, zato je to čas v letu, ko ste najbolj nagnjeni k zasebnosti in introvertiranosti. Zakaj ne bi namesto velike zabave raje priredili manjšega žara z bližnjimi prijatelji v svoji hiši? Gojenje intimnosti je pomembno, še posebej v tem nemirnem času, ko se v vaši službi ali vsakdanjem urniku veliko spreminja. Uživajte v mirnih trenutkih!

Sporočilo za tedna: Mir.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj