Želje, ki so se v preteklem tednu pojavile v času Mlaja v Levu, se ta teden začenjajo uresničevati, pri tem pa vas čakajo tako veselje kot preobremenjenost. Ne upamo le, da bomo postali močnejši, temveč se prijavljamo na tečaj pilatesa ali kake druge vadbe. Veliki koraki so že dobri, vendar je še vedno v redu, če se stvari odvijajo počasi.

Sezona Device se začne 23. avgusta – vse najboljše za rojstni dan našim najrazkošnejšim zemeljskim znamenjem, od Salme Hayek do Keanuja Reevesa in Cameron Diaz. Toda! Sezona Device letos ni tako preprosta, saj se vladar Device, Merkur, od 23. avgusta do 15. septembra pomakne v retrogradno gibanje – znamenje, da nam organizacijski sistemi, ki so nam v preteklosti dobro delovali, tokrat morda ne bodo. Čas je za razmislek, revizijo in morda premik našega urnika iz digitalnega v analognega (ali obratno), da bi ugotovili, kakšen je naš načrt.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Device: Zendaya, Beyonce, Blake Lively, Alexander Skarsgard, Chris Pine, Jack Black, Armie Hammer, Lea Michele, Shania Twain, Cameron Diaz, Richard Gere, Gloria Estefan, Padma Lakshmi, Salma Hayek, Keanu Reeves, Michael Keaton, Beyoncé, Idris Elba, Evan Rachel Wood, Adam Sandler, Michelle Williams, Colin Firth, Ryan Phillippe, Emmy Rossum, Tom Hardy, Amy Poehler, Alexis Bledel, Nick Jonas, Jada Pinkett Smith, Jimmy Fallon, Stephen King.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Leva: Jennifer Lopez, Rose Byrne, Sandra Bullock, Helen Mirren, Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, Laurence Fishburne, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Hilary Swank, Jason Momoa, Tom Brady, Barack Obama, Meghan Markle, Charlize Theron, Antonio Banderas, Chris Hemsworth, Mila Kunis, Halle Berry, Steve Martin, Jennifer Lawrence, Debra Messing, Ben Affleck, Steve Carell, Angela Bassett, Madonna, Robert de Niro, Matthew Perry, John Stamos, Amy Adams, Demi Lovato.

Ovnica

Ko Sonce vstopi v Devico in se pridruži Marsu in Merkurju v vaši hiši vsakdanjega dela, ste pripravljeni vso svojo energijo usmeriti v pitje zadostne količine vode, majhne sprehode in ubijanje seznamov opravil. Toda preden se boste popolnoma posvetili temu, se boste morda morali vrniti k risalni deski. Ko se bo Merkur 23. premaknil v retrogradno gibanje, si vzemite nekaj časa za premor in razmislek o tem, kaj vas izpolnjuje in kaj vas nenehno izčrpava, nato pa se temu primerno prilagodite.

Sporočilo tedna: Ponovno se ‘nastavite’.

Bikica

Teden se začenja z navdušujočo noto, saj se vam naenkrat začne uresničevati veliko stvari, za katere ste si prizadevali. Končno se odpravljate na potovanje, vračate v šolo ali se selite v nov kraj. Čeprav ste navdušeni in ponosni, se hkrati počutite, kot da ste pod vodo. Naredite korak nazaj in razmislite, ali ta pritisk prihaja od notranjih ali zunanjih sil. Ni vam treba, da so zdaj vsi drugi srečni. Naloga je, da zadovoljite sebe.

Sporočilo za tedna: Celota.

Dvojčici

Obdobje Device je čas v letu, ko ste najbolj nagnjeni k temu, da ste domači. Vendar letos ne gre toliko za sproščanje na kavču, temveč bolj za pregledovanje vse tiste krame v kleti in ugotavljanje, kaj je vredno obdržati in kaj mora iti naravnost v smetnjak. Vaš vladajoči planet Merkur se 23. pomakne v retrogradno gibanje, zaradi česar se boste morali za zdaj vrniti nazaj, čeprav bi se radi premaknili naprej.

Sporočilo tedna: Raziskujte.

Rakica

V obdobju Device se osredotočite na sorojence, bližnje prijatelje in lokalno skupnost. Ko se Merkur 23. avgusta postavi v retrogradno gibanje, ponovno stopite v stik z nekom iz preteklosti, ki vam daje pomemben pogled na to, kje se nahajate v sedanjosti. To je tudi odličen teden za brskanje po knjigarni, vrnitev v kavarno, ki je že dolgo niste obiskali, ali hiter izlet. Navdih vas najde, ko stopite iz območja udobja.

Sporočilo tedna: Ovinki.

Levinja

Obdobje Device je za vas, Levi, povezano z denarjem, sredstvi in varnostjo. Od sredine julija ste pod velikim stresom, saj so se stroški kopičili, poslovanje pa je bilo počasnejše kot običajno. S prošnjo za podporo (in posojila!) pri prijateljih in družini ste se prebili skozi, zdaj pa je čas, da si ogledate dejanske številke. Ta teden vam prinaša nekaj prepotrebnih perspektiv in rešitev, ki vam bodo pomagale, da se boste počutili bolj varne.

Sporočilo tedna: Sprijaznite se.

Devica

Srečen sončni povratek, Devica! Vaše obdobje se začne v sredo, vaš vladajoči planet Merkur pa se na isti dan postavi v retrogradno gibanje. Pod tem vplivom si boste morda želeli postriči lase, iz omare potegniti tvegan vintage videz ali končno postati blondinka, vendar je bolje, da zdaj niste preveč impulzivni. Te želje raje izkoristite za navdihovanje ustvarjalnosti, kot da bi vam narekovale naslednje korake. Če si sredi septembra še vedno želite to, o čemer razmišljate, potem si to lahko privoščite.

Sporočilo tedna: Obrnite se.

Tehtnica

 

Ta teden je za vas, Tehtnice, v enaki meri navdihujoč in ohromljajoč. Vaš vladajoči planet Venera je še vedno retrograden in v torek, 22., tvori kvadrat z obilnim Jupitrom, kar vam prinaša priložnost, da se povežete in začutite podporo tako v poklicnem kot v zasebnem življenju. Morda se boste znašli na podobnem mestu, kot ste bili 11. junija, vendar z manj izčrpano perspektivo. Ko Sonce v sredo, 23., vstopi v Devico, se vaše prednostne naloge preusmerijo od druženja k počitku.

Sporočilo tedna: Nasitite se.

Škorpijonka

V tem tednu so stvari za vas intenzivne, Škorpijon, vendar na način, ki ga ne morete povsem razbrati. Vaš vladajoči planet Mars se spopada z iluzornim Neptunom, zaradi česar je vse skupaj nekoliko zmedeno. Zapomnite si: stvari zdaj niso takšne, kot se zdijo. Če se počutite nelagodno ali paranoično, zlasti v krogu prijateljev ali sodelavcev, si vzemite odmor od skupinskega klepeta in namesto tega preberite knjigo. Naslednji teden boste imeli jasnejšo perspektivo.

Sporočilo tedna: Vibracija.

Strelka

Obdobje Device se začne v sredo, ki napoveduje za vas, Strelci, najbolj viden čas v letu. Ta teden prinaša nekaj pomembnih lekcij o ravnovesju med delom in zasebnim življenjem ter vas sili v spraševanje, ali so vaši trenutni poklicni cilji usklajeni s tem, kje je vaše srce. Istega dne se retrogradni Merkur postavi v retrogradno gibanje, kar vam v naslednjih treh tednih daje prostor in čas, da se srečate s svojim šefom, mentorji in zaupanja vrednimi svetovalci ter oblikujete načrt.

Sporočilo tedna: Zahtevajte.

Kozoroginja

Sezona Device je za vas, Kozorogi, v znamenju pustolovščin. Že od sredine julija veliko pozornosti namenjate potovanjem, izobraževanju ali duhovnim prizadevanjem, vendar ste se osredotočili tudi na zbiranje sredstev, da bi to omogočili. Zdaj se lahko v celoti posvetite samemu potovanju. Kljub temu lahko pride do zamud ali zapletov v podrobnostih, saj se Merkur v sredo postavi v retrogradno gibanje. To je frustrirajoče, vendar vztrajajte. Vaša nekonvencionalna pot je odlična zgodba.

Sporočilo za tedna: Potujte.

Vodnarka

Obdobje Device je za vas, Vodnarji, vedno čuden letni čas. Vsi drugi se veselijo nakupov za nazaj v šolo in svežega začetka jeseni, vi pa že razmišljate o računih in posledicah, ki bodo prišle. Težave v odnosih, ki ste jih doživljali vse poletje, se končno rešujejo in ne glede na to, ali se razhajate ali spravljate, si dajte ves prostor, ki ga potrebujete, da se znebite nekaterih grdih čustev.

Sporočilo za tedna: Sprostitev.

Ribi

Sezona Device se začne v sredo in naznani čas v letu, ko ste najbolj osredotočeni na odnose (in bodimo realni, tudi večino preostalega leta ste osredotočeni nanje, a zdaj je to vse, o čemer lahko razmišljate). Ker se Merkur na isti dan postavi v retrogradno gibanje, boste v naslednjih nekaj tednih, ne glede na to, ali ste samski ali v partnerstvu, pregledali dinamiko preteklih odnosov in se morda celo povezali z nekdanjim partnerjem ali dvema. Pod tem nebom se partnerski odnosi morda ne bodo premaknili naprej, vendar se bodo poglobili.

Sporočilo za tedna: Popolnoma.

PREBERITE TUDI: Kakšna je vaša skrivna ženska moč na podlagi horoskopa?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj