Veselo spomladansko enakonočje!

Sonce vstopi v znamenje Ovna 21. marca, kar pomeni, da se za naše ljubke Ovne, ki so v dobri družbi zvezdnic, kot so Reese Witherspoon, Keira Knightley in Sarah Jessica Parker, začne sezona rojstnih dni. Na isti dan, v torek, bo tudi Mlaj v Ovnu, ki nam omogoča, da sezono začnemo z optimizmom in na sveže.

Vendar to ni le začetek sončne sezone ali luninega cikla – ta teden se bo spremenil! Pluton – planet preobrazbe, ki določa to obdobje – v četrtek vstopi v Vodnarja. Pluton je v Kozorogu že od leta 2008 (!), zato bo ta prehod v Vodnarja prinesel povsem novo obdobje, ki ga bo zaznamovala prenova naših družbenih in tehnoloških sistemov.

Pluton bo v Vodnarju vse do leta 2040, zato ne skrbite – to ni nenadna metamorfoza. Gre za počasen proces postopnih sprememb. Opazite, kako se od vas ta teden zahteva, da sprejmete prihodnost.

Nazadnje v soboto sledi še ena sprememba, in sicer se Mars po sedemmesečnem bivanju v Dvojčkih premakne v znamenje Raka. S tem premikom pride olajšanje, da so izzivi, s katerimi smo se ukvarjali od avgusta (ali oktobra ali decembra), končno minili in da smo prešli na naslednjo stvar. To ne pomeni, da nimamo več težav, vendar smo vsaj končali s starimi. Čas je za vstop v novo obdobje!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Ovna: Lady Gaga, Paul Rudd, Pharrell Williams, Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Jessica Chastain, Elton John, Keira Knightley, Steven Tyler, Mariah Carey, Celine Dion, Ewan McGregor, Eddie Murphy, Robert Downey Jr., Russell Crowe, Jackie Chan, Robin Wright, Dennis Quaid, Kristen Stewart, Elle Fanning, Mandy Moore, Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar, Emma Watson, Emma Thompson, Jennifer Garner, Kourtney Kardashian, Ashley Judd, Keri Russell, Sarah Jessica Parker, Leslie Mann, Diana Ross, Fergie, Patricia Arquette, Cynthia Nixon, Seth Rogen, Rooney Mara, Kate Hudson.

Ovnica

Spreminjanje življenja ni enostavno in ko se ta teden začenja vaša sezona, se zdi, da se spogledujete s prihodnostjo. Mlaj v torek je v vašem znamenju in ponuja trenutek, da se prizemljite v svojem telesu in sedanjem trenutku, preden se poženete v naslednjo stvar. Prednostna skrb za sebe vam zbistri glavo … in kožo.

Sporočilo tedna: Čisto.

Bikica

Za vas je ta teden mešanica samozavesti in samoprevare, toda med visokimi vzponi in nizkimi padci se učite, da vam je manj mar za mnenja drugih ljudi in da bolj zaupate sebi kot nekoč. Mlaj v torek vam omogoča, da se znebite starih strahov in sprejmete prihodnost.

Sporočilo za tedna: Prizemlji se.

Dvojčici

V tem tednu hodite po tanki črti med tem, da bi dobili, kar si želite, in tem, da bi vas preveč prevzelo. Mlaj v Ovnu prinaša navdih in zagotovila, da lahko uresničite svoje velike sanje. Zdaj je izziv, kako trajnostno napredovati, da bi se v prihodnosti izognili izčrpanosti.

Sporočilo tedna: Vztrajno.

Rakica

Ob Mlaju, ki bo v torek, se posadijo profesionalna semena. Skrajni čas je, da vam priznajo vaše vodstvene sposobnosti! Pazite le na skrb za svoje telo in duha, saj v soboto v vaše znamenje za dva meseca vstopi žgoči Mars. Če boste uresničevali velike sanje, se lahko pregrejete. Ostanite hidrirani!

Sporočilo tedna: Pogasite se.

Levinja

Medtem ko lahko opazite, da se drugi okoli vas lotevajo pomembnih življenjskih premikov, je vaše delo ta teden bolj notranje, Levinja. Mlaj v torek je namenjen prilagajanju vaših pričakovanj. Pomembno je, da je vaša naslednja velika pustolovščina usklajena z vašimi resničnimi vrednotami in ne s tem, kar od vas pričakuje nekdo drug. Naprej se pomaknite z integriteto.

Sporočilo tedna: Vizija.

Devica

Ko ta teden vsi sprejemamo prihodnost, je vaša naloga sprejeti nekaj zapletene dinamike moči. Mlaj v Ovnu v torek ponuja priložnost za pogajanja o poslu, poravnavo dolga ali posredovanje v nesoglasjih. Sprostite stare zamere. Vaše novo obdobje se začne s tem, da se vrnete na terapijo in stopite na bolj zadovoljujočo pot.

Sporočilo tedna: Delite.

Tehtnica

 

V tem tednu velja: ven s starim in noter z novim, najpomembnejše vprašanje za vas pa je, kdo vam bo stal ob strani? Mlaj v Ovnu, ki nastopi v torek, pomeni prenovo za vaša partnerstva vseh vrst. Verjemite, da je tisti, s katerim se zdaj povezujete, namenjen trajnemu sodelovanju.

Sporočilo tedna: Skupaj.

Škorpijonka

Kolektivni tokovi se spreminjajo in za vas je prvi korak k prihodnosti, da bolje obvladate svojo rutino. Mlaj v torek je ugoden datum za začetek nove službe, ponovni zagon načrta telesne pripravljenosti ali začetek razstrupljanja od sladkorja ali alkohola. Disciplina je zdravilo.

Sporočilo tedna: Ponavljaj.

Strelka

Ko kolektivno stopamo v prihodnost, vas skrbi predvsem to, da bi dobili, kar si želite, in se zabavali. Mlaj vam v življenje prinaša romanco ali ustvarjalni projekt. Čeprav so pred vami še vedno pogajanja, verjemite, da se pomikate proti napredku. Ne boste več obtičali.

Sporočilo tedna: Naprej.

Kozoroginja

Ko skupaj pozdravljamo novo obdobje, je vaša glavna naloga, da se doma uredite. Mlaj v torek je ugoden datum za začetek iskanja stanovanja, za začetek gradnje objekta ali za sajenje semen za družinsko srečanje. Svojo prihodnost gradite od temeljev.

Sporočilo za tedna: Domov.

Vodnarka

Ko skupaj vstopamo v novo obdobje, se počutite drzne in opolnomočene. Mlaj v torek je poziv, da poveste svoje mnenje in razvijete močnejše meje v zvezi s komunikacijo. Obdajte se z ljudmi, ki so vas pripravljeni sprejeti v vaši najmočnejši podobi in ki želijo, da zasijete.

Sporočilo za tedna: Moč.

Ribi

Časi se spreminjajo in ta teden je vaša naloga, da uredite svoje finance, da boste lahko uspevali. Mlaj v torek vam ponuja trenutek, da globoko vdihnete in se samozavestno soočite s svojimi proračuni ali bančnim stanjem. Vse to lahko uredite, če ste pripravljeni posvetiti nekaj pozornosti.

Sporočilo za tedna: Podrobnosti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj