53-letna Naomi Campbell je ena izmed supermodelov, ki bodo nastopile v novi dokumentarni seriji AppleTV+ z naslovom The Super Models, ki pa ne prinaša le edinstvenega vpogleda v njeno slavno kariero, temveč Naomi med snemanjem poda tudi odkrito priznanje.

Mati dveh otrok je priznala, da doživlja vročinske oblive, ki so simptom perimenopavze. Ko na snemanju postane vsa vroča in razburjena, vsem pove: “Mislim, da sem v perimenopavzi. To je pred začetkom menopavze.”

Dodala je: “Pravkar sem se znašla v peči … V enem trenutku sem v redu. V naslednjem trenutku se pojavi ta peč… zakaj moški ne dobijo menopavze?”

Režiserka oddaje Larissa Bill je za Daily Mail spregovorila o prihajajoči oddaji in pohvalila Naomi za njeno iskrenost pri tej temi. “To je tako resničen trenutek, kajne? Videti te ženske v trenutkih, ko si rečeš: ‘Oh, to je tako znano … in to je Naomi Campbell’. To je tako neverjetno,” je povedala za publikacijo.

Menopavza ima poleg vročinskih oblivov tudi vrsto drugih neprijetnih simptomov, ki se lahko pojavijo v njenem poteku, kot so spremembe razpoloženja, izpadanje las in nočno potenje.

Kaj je perimenopavza?

Perimenopavza je obdobje, ko se raven hormonov začne spreminjati, vendar je to še preden menstruacija popolnoma preneha. To lahko povzroči številne izjemno neprijetne telesne in duševne simptome. To se naravno zgodi med 45. in 55. letom starosti in traja od nekaj mesecev do nekaj let.

Naomi ni edina zvezdnica, ki je spregovorila o svojih izkušnjah z menopavzo, saj so pred njo spregovrile tudi Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore in druge.

Naomi ima dveletno hčerko in novorojenega sina, in čeprav ju raje drži stran od pozornosti, je že spregovorila o življenju v vlogi mame.

V dokumentarcu The Super Models, ki bo na sporedu 20. septembra, voditeljica Sheinelle Jones sprašuje: Naomi je odgovorila: “Kako je to videti?” “Zelo zabavno. Všeč mi je, zelo zabavno je. Vsak dan je presenečenje, ne veš, kaj se bo zgodilo, ne vem, kaj bo rekla moja hči.”

PREBERITE TUDI: Naomi Watts o tem, kako je našla ljubezen po menopavzi in o tem, zakaj je starost ‘in’

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj