Ovnica

V mesecu pred vašim rojstnim dnem ste vedno v stanju razmišljanja. Z lahkoto nasedate temu, kje ste bili lani ob tem času in koliko ali kako malo ste od takrat naredili. Pomemben del tega procesa je premikanje naprej in odpuščanje. Koga zanima, kako produktivni ste bili? Polna luna v Devici v soboto vas bo spomnila, da je edini izhod, da nadaljujete z delom.

Sporočilo tedna: Vztrajno.

Bikica

V tem tednu se navezujejo in prekinjajo povezave, saj se stvari v vaših medosebnih odnosih segrevajo. Čutite pritisk, da se morate pokazati in popeljati svojega partnerja ali ekipo skozi to težko obdobje, vendar je del lekcije tudi ta, da tega ne morete storiti sami. Polna Luna v Devici v soboto vas bo povabila, da se vrnete k svoji ustvarjalnosti in se osredotočite na tisto, kar vas osrečuje. Kaj pa, če ne bi šlo za to, da nekaj pomeni? Kaj če bi lahko samo bili?

Sporočilo za tedna: Prisotnost.

Dvojčici

Obdobje Rib preusmeri vašo pozornost z analitičnega na poetično. V zadnjem letu ste se prilagajali na prej neznano moč in odgovornost, ta teden pa prinaša še eno morsko spremembo. Polna Luna v Devici v soboto razkrije, kako dobro so vzdržali vaši temelji, in vas spodbudi, da postanete še bolj sočuten vodja.

Sporočilo tedna: Skrbite.

Rakica

Rak, astrologija tega tedna vam prinaša vsaj nekaj sladkega olajšanja. Po obdobju, ko ste se počutili ujete v bojih za oblast in pogajanjih, je zdaj sonce v vašem vodnem znamenju Ribe in spet ste v toku. Polna Luna v Devici v soboto razkriva, kako vam vaš urnik in vsakodnevni rituali služijo ali pa ne. Kaj če bi namesto “držanja rutine” raje našli pretočnost?

Sporočilo tedna: Plavajte.

Levinja

Obdobje Rib je za vas, Lev, v znamenju meja. Ne glede na to, ali ste v krču novega razmerja, se prepirate s sostanovalcem ali iščete vlagatelje za svoje malo podjetje, težko veste, kje se končajo oni in kje se začnete vi. Včasih je najbolj prijazno, če rečete “ne” in si vzamete prostor. Polna Luna v Devici v soboto vas spomni na vašo pravo vrednost.

Sporočilo tedna: Trdno.

Devica

V zadnjih nekaj tednih vas je čakalo neutrudno delo, Devica, v tem tednu pa se boste vrnili v središče. Obdobje Rib prinaša porajajočo se romantiko in priložnosti za preživljanje časa s svojimi najbližjimi. Nato pa v soboto polna Luna v Devici usmeri pozornost na vas. Katere cilje glede zdravja in podobe ste si zastavili pred šestimi meseci? Kako se lahko še izboljšate?

Sporočilo tedna: Utelešaj se.

Tehtnica

Ta teden je treba opraviti veliko dela, in čeprav morda gledate v preglednice, razmišljate o svoji zaljubljenosti. Venera se v četrtek sreča z Marsom v konjunkciji, ki se zgodi enkrat na dve leti, zato se vam zdi, da morate zdaj ali nikoli razkriti svoja čustva. Kaj pa, če res potrebujete več prostora? Polna Luna v devici v soboto je odlična priložnost za razmislek na samostojnem oddihu.

Sporočilo tedna: Mir.

Škorpijonka

Sezona Rib se začne to nedeljo in za vas je to najbolj ustvarjalen, romantičen in radosten čas. Seveda se vedno najde več dela, ki ga lahko opravite na sebi, toda zakaj se ne bi malo zabavali? Polna Luna v Devici v soboto prinaša vašo najbolj družabno noč do zdaj v tem letu. Že septembra ste si zastavili nekaj namenov v zvezi s povezovanjem s prijatelji in gradnjo svoje mreže. Kako ste uresničili te sanje?

Sporočilo tedna: Mreža.

Strelka

Polna Luna v Devici v soboto prinaša prelomni trenutek za vašo kariero in javno podobo. To je vaš najvidnejši čas v letu, saj vidite rezultate projektov, ki ste jih začeli že septembra. Nekaj pomembnega, o čemer morate razmisliti, zlasti če se počutite razočarani nad rezultati, je, kako gojiti več ravnovesja med delom in zasebnim življenjem. Uspeh ne pomeni, da morate biti vedno “na delu”.

Sporočilo tedna: Ravnovesje.

Kozoroginja

Dobro se je učiti in raziskovati pod lastnimi pogoji. Ob polni Luni v Devici v soboto se boste spakirali na potovanje, se učili za vmesne izpite ali se odpravili na zadnji tečaj meditacije. Katere cilje ste si zastavili v zvezi s širjenjem svojega uma septembra? Kakšno je poročilo o napredku šest mesecev pozneje? Ne bojte se uveljaviti svojega strokovnega znanja. Imate toliko znanja, ki ga lahko delite.

Sporočilo za tedna: Strokovnjak.

Vodnarka

Ne glede na to, ali se pogajate s strankami, flirtate s svojim stalnim natakarjem ali si poskušate zagotoviti hipoteko, ta teden sta karizma in moč prepričevanja vsekakor na vaši strani. Ljudje ne morejo odvrniti pogleda od vas! Polna Luna v Devici v soboto poudari, kje potrebujete jasnejše meje, da boste lahko samozavestno napredovali.

Sporočilo za tedna: Opredelite.

Ribi

Vaša sezona je tu in končno lahko izstopite iz svoje glave in se vrnete v svoje telo. Z Merkurjem, ki v petek prav tako vstopi v vaše znamenje, se ne le čutite, temveč se tudi izražate. Na svoji strani imate moč poezije. Spregovorite! Napišite ljubezensko pismo, še posebej zato, ker ta teden s polno Luno v Devici v soboto prinaša tudi vznemirljive priložnosti v odnosih.

Sporočilo za tedna: Dva.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj