Ta teden je zagotovo veliko stvari za premisliti. Merkur – planet komunikacije – ima glavno vlogo in ima ves teden aspekte, ki spodbujajo domišljijo (že to nedeljo), raziskovanje (ponedeljek) in usodna srečanja (torek).

V torek se Merkur iz nostalgičnega Raka preseli v ognjevitega Leva, kar pomeni konec poetičnih ljubezenskih pisem in začetek strastnih izjav o željah. Toda skupaj s strastjo prihaja tudi bolj ustaljen način komuniciranja – ko si Lev enkrat zamisli nekaj v glavi, si težko premisli.

Medtem Mars v ponedeljek vstopi v znak Device – mesto vodij projektov in organizacijskih gurujev. Ta vpliv nam pomaga urediti sezname opravil in nato črtati tisto, kar nas ne osrečuje. V petek se Sonce poveže z Uranom, kar prinaša še več priložnosti, da poskusimo nekaj novega.

Prihodnji teden se bodo stvari v tem mesecu spremenile v bolj burne, zato uživajte v teh na splošno umirjenih vibracijah, dokler lahko!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

Ovnica

Čas je, da se vrnete v telovadnico, Ovnica. Vaš vladajoči planet Mars se v ponedeljek prvič po septembru 2021 premakne v Devico in vaš sektor vsakdanjega dela. Ne glede na to, ali ste se takrat nazadnje prisilili k vadbi ali pa ste se nazadnje zavezali novemu fitnesu, se bo zgodovina ponovila. Če vas dolgočasi vaša običajna rutina, je čas, da se preznojite (ali preživite delovni dan) na nov način.

Sporočilo tedna: Vročina.

Bikica

Mars v ponedeljek vstopi v Devico in medtem, ko nekatere navdihuje k pospravljanju hiše, vas navdihuje, da pospravite svoj seznam zmenkov. Kdorkoli, s katerim se še vedno zabavate, lahko ostane; toda vsi, ki jih hranite samo zato, da bi videli, ali bodo izkoristili svoj potencial (novica: ne bodo, kar dobro veste.), morajo oditi. Če so zmenki daleč od vaših misli, je naslednjih nekaj tednov tudi odličen čas, da se posvetite čemu umetniškemu ali preživite več časa s svojimi otroki.

Sporočilo za tedna: Samo za tiste, ki imajo ljubezen.

Dvojčici

Vaš vladajoči planet Merkur se v torek preseli v znamenje Leva in vaš sektor komunikacije, zato je ta teden primeren za začetek pogovora. Niste človek, ki bi kdaj držal jezik za zobmi, vendar ste zadnjih nekaj tednov bolj kontemplativni. V začetku tedna se obrnite na nekaj bližnjih prijateljev, kar vam bo dalo zanimive ideje ne le za to, kaj boste počeli ta konec tedna, temveč tudi za izboljšanje splošne kakovosti vašega življenja.

Sporočilo tedna: Enostavnost.

Rakica

Rakica, ne pozabite, da je to še vedno vaša sezona. Ta teden se začenja s sanjsko in domišljijsko noto. Čutite navdih za potovanja, učenje ali poučevanje! Ne glede na to, ali načrtujete potovanje ali na kavču gledate popotniški film – obstaja veliko priložnosti za širjenje vašega uma. Počutite se tudi izjemno družabno in prijazno, zato boste, če ste za konec tedna načrtovali nekaj skromnega, to želeli spremeniti v popolno praznovanje.

Sporočilo tedna: Pojdite!

Levinja

Merkur v torek vstopi v vaše znamenje in vam podari dar govorjenja. Sposobnost, da se zavzamete zase in za svoje zamisli, je nujna pri vaših načrtih, da zavzamete svet. Težava ni v tem, da bi prepričali druge, da ste močni – vsi že vedo, da ste. Vaša naloga je, da o svoji moči prepričate sebe, in sicer tako, da v celoti prevzamete odgovornost za svoje ideje. Naslonite se na nepričakovane priložnosti, ki se vam bodo pojavile ta teden, saj vas lahko pripeljejo do dolgoročne zaveze.

Sporočilo tedna: Samozavest.

Devica

To poletje je namenjeno usklajevanju med tistim, kar vam je namenjeno, in tistim, kar morate nujno opustiti. Z Marsom, ki se v ponedeljek za šest tednov preseli v vaše znamenje, se boste počutili izjemno motivirane (in tudi izjemno vroče!). Medtem pa vaš vladajoči planet Merkur v torek začne potovanje v podzemlje v vašem nezavednem sektorju. V naslednjih nekaj tednih se vam bodo najboljše ideje morda porodile v sanjah, kot znak ali klic oddaljenega prijatelja. Imejte odprto srce.

Sporočilo tedna: Utelešenje.

Tehtnica

 

Čeprav je sezona Raka vaš najbolj viden čas v letu – prinaša mejnike v karieri, priznanje šefa in pohvale celo vašega največjega tekmeca – se počutite tudi zmedeni glede tega, ali ste na pravi poti. Ta teden prinaša priložnosti, da razmislite o tem, kje trenutno ste in kam bi radi poklicno napredovali. To se začne z odkrito inventuro tako vaših rutinskih postopkov kot vašega podpornega sistema.

Sporočilo tedna: Iskrenost.

Škorpijonka

V zadnjih nekaj tednih ste sprejeli nekaj res pomembnih odločitev za svojo kariero. Čeprav se vam zdi zamisel o “mreženju” morda srhljiva, se z vašim vladajočim planetom Marsom, ki se v ponedeljek pomakne v Devico in vaš sektor skupnosti, ni primernejšega trenutka za povezovanje z drugimi o tem, kaj želite početi. V naslednjih šestih tednih bodo vse vaše najboljše priložnosti prišle prek vaših prijateljev in podpornikov.

Sporočilo tedna: Vprašajte!

Strelka

V ponedeljek se Mars pomakne v vaš karierni sektor in v ospredje postavi nekatere napetosti, ki ste jih čutili zaradi svojega šefa ali ukazovalnega sodelavca. Če ste razmišljali o spremembi, je zdaj pravi čas, da to storite. Ker ta teden Merkur prav tako spreminja znamenje, boste veliko časa porabili za raziskovanje podiplomskih študijev in krajev, kjer si lahko privoščite poceni počitnice ali dopust. Uveljavite svoje potrebe! Pri tem ne prizadenite čustev nikogar.

Sporočilo tedna: Središče.

Kozoroginja

Začenja se novo obdobje za vaše odnose, Kozoroginja. To je čas v letu, ko ste najbolj osredotočeni na druge ljudi, in ta teden boste lahko v njih dejansko uživali, namesto da bi ves svoj čas porabili za vzdrževanje. Z vstopom Merkurja v znamenje Leva in del vaše karte, ki se ukvarja z dinamiko moči, lahko dosežete tudi nekaj novih ravni intimnosti, saj se boste manj bali pogovarjati o težavah. Poglobite se!

Sporočilo za tedna: Navznoter!

Vodnarka

Ta teden je primeren za čiščenje okostnjakov iz omare, Vodnarka. To je umazano delo, vendar nekdo ga mora opraviti. Ne glede na to, ali gre za odplačilo neporavnanega posojila, soočenje z družinsko dramo ali pravi pogovor s partnerjem o skupnih odgovornostih – dobro je, da to spravite iz sebe. Privoščite si, da ste se potrudili in se odpravili na neprijetno mesto. Ni vsakdo tako pogumen!

Sporočilo za tedna: Neurejeno.

Ribi

Ribe, ta teden si dajte prostor za raziskovanje svoje ustvarjalnosti. Toliko časa porabite za ohranjanje prostora za druge ljudi, kaj pa za stvari, ki si jih želite početi sami? Ne glede na vse prinašate veliko, vendar se lahko bolj polno pokažete, ko se zabavate. Svoje različice sreče ne primerjajte z drugimi. Zapomnite si: posnetek, ki ga vidite na Instagramu, ni celotna slika. Nekdo tam zunaj si želi, da bi bil kot vi.

Sporočilo za tedna: Zahtevajte.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj