Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Diane Sawyer, Ricky Martin, Ryan Seacrest, Sissy Spacek, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Tyrese Gibson, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Kate Middleton, Mary J. Blige, Orlando Bloom, Julia Louis-Dreyfus, Jason Bateman, LL Cool J, Regina King, Sade, Jim Carrey, Michelle Obama, Betty White, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Diane von Furstenberg, January Jones, Nicholas Cage, Liam Hemsworth, Kate Moss, Michelle Obama, Ellen Degeneres, Nina Dobrev, Sienna Miller, Mary J. Blige.

Ovnica

Po nekaj tednih snovanja načrtov, njihovega opuščanja in nato ponovnega snovanja istih načrtov se boste z Merkurjevo direktno postavitvijo 1. januarja končno vrnili na pravo pot. Vaš vladajoči planet Mars se v četrtek premakne iz divjega Strelca v delavnega Kozoroga, zaradi česar postanete neustavljivi (in več kot zgolj malo zastrašujoči).

Sporočilo tedna: Sila.

Bikica

Leto 2024 se za vas začne produktivno, vendar melanholično. Po eni strani vam je bolj kot kdaj koli prej jasno, kateri odnosi in situacije v vašem življenju morajo oditi. Po drugi strani pa odpuščanje boli. Osredotočite se na to, kaj ste se iz teh povezav naučili, namesto da bi obtičali v zankah obžalovanja.

Sporočilo za tedna: Naprej.

Dvojčici

Leto 2024 se začne s tem, da se vam bo ponovno začelo goditi, saj se vaš vladajoči planet Merkur 1. januarja postavi v direktno smer. Zadnjih nekaj tednov je prineslo veliko nesporazumov, zlasti v vaših najtesnejših odnosih, in pripravljeni ste razčistiti stvari. Ne pozabite, da se komunikacijski planet Merkur, čeprav je direkten, še vedno premika zelo počasi, zato bo za te razrešitve trajalo nekaj časa, da se v celoti razrešijo.

Sporočilo tedna: Jasnost.

Rakica

Vaše najboljše načrte, da bi si uredili telesno pripravljenost in zdravje, je zmotila praznična sezona, vendar ste zaradi direktne postaje Merkurja 1. januarja pripravljeni, da se odpravite v telovadnico ali preizkusite keto dieto. Bodite pozorni na to, s kom delite svoje cilje, saj lahko Marsov vstop v Kozoroga v četrtek prinese napetosti in nekoristne povratne informacije.

Sporočilo tedna: Ponavljajte.

Levinja

Leto 2024 se začne z občutkom, da ste končno dobili mir glede svojega pristopa k zmenkom. Čeprav je počitniški premor prinesel nekaj flirtov v preteklost, ste pripravljeni začeti leto z jasnejšim razmišljanjem o tem, koga in kaj si želite v sedanjosti. Marsov premik v Kozoroga v četrtek vas še dodatno spodbuja, da se osredotočite na tisto, kar je že pred vami.

Sporočilo tedna: Sedanjost.

Devica

Stres zaradi preživljanja praznikov z družino je končno mimo in s tem, ko se vaš vladajoči planet Merkur 1. januarja postavi v direktno pozicijo, boste leto začeli z občutkom, da ste spet sami s seboj. Čas je, da se nastanite nazaj v svojem domu in si povrnete svoj osebni prostor. Mars se v četrtek premakne v Kozoroga, kar vas ponovno spravi v gibanje in poudari kreativne rešitve.

Sporočilo tedna: Umirite se.

Tehtnica

Leto 2024 se za vas začne z grenko-sladko noto. Merkur se 1. januarja postavi direktno in po nekaj tednih besa se ponovno vrnete na pravo pot pri komunikaciji – odgovarjate na sporočila in elektronsko pošto ter se dogovarjate za številne prijateljske zmenke. Vendar si ne morete pomagati, da ne bi opazili, koga ni v vašem poštnem nabiralniku. Včasih je za ponovno vzpostavitev miru potreben popoln premor.

Sporočilo tedna: Odločite se.

Škorpijonka

Merkur se 1. januarja postavi direktno in za vas lahko ta premik prinese kruto spoznanje v zvezi s tem, koliko denarja ste porabili v tej praznični sezoni. Del vrnitve na pravo pot v tem tednu je za vas oblikovanje proračuna in spreminjanje priboljškov v manjšo samoumevnost in večjo spodbudo. Vaš vladajoči planet Mars v četrtek vstopi v odgovornega Kozoroga in okrepi vašo moč in samozavest.

Sporočilo tedna: Razum.

Strelka

Merkur se 1. januarja postavi direktno v vaše znamenje, in čeprav to prinaša konec vsega stresa, povezanega s komunikacijo in potovanji, čutite tudi pritisk, da morate “nadoknaditi izgubljeni čas”. Trenutno je na vas usmerjene veliko pozornosti, in čeprav je veliko te pozornosti pozitivne narave, vam je neprijetno biti viden. Kako lahko prevzamete nadzor nad pripovedjo?

Sporočilo tedna: Premaknite se.

Kozoroginja

Leto 2024 se začne z direktno postavitvijo Merkurja 1. januarja, in čeprav se stvari okoli vas vračajo na pravo pot, ste še vedno ujeti v meglo. Stvari pa se razgrejejo v četrtek, ko v vaše znamenje vstopi Mars – tranzit, ki prinaša veliko motivacije, a vas lahko tudi nekoliko razburi. Določite si čas, da se boste spotili od dodatne vročine.

Sporočilo za tedna: Gibajte se.

Vodnarka

Leto 2024 se začne z občutkom, da ste razpeti med številnimi različnimi družbenimi obveznostmi, predvsem pa se vam zdi, da je vse predrago. V zvezi s tem: preskočite brunch s prijatelji na novoletni dan in namesto tega pripravite svoje proračunske preglednice za letošnje leto. Ko bo Mars v ponedeljek vstopil v Kozoroga, boste želeli vso svojo energijo usmeriti v to, da ostanete na svoji poti.

Sporočilo za tedna: Začnite.

Ribi

Medtem ko se po prazničnem premoru počasi vračate v službo, je ta teden namenjen predvsem temu, da v svoji ekipi prevzamete nov vodstveni položaj. Merkur se 1. januarja postavi v direktno pozicijo, kar bo izboljšalo komunikacijo z vašim šefom. Pazite le na konflikte z ljubosumnimi sodelavci, ki se bodo pojavili, ko bo v četrtek Mars vstopil v Kozoroga.

Sporočilo za tedna: Direktno.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj