Ovnica

Načrti, ki ste jih začeli snovati že marca, so še vedno na čakalni listi. Razočaranje je, da ne veste, kaj bo sledilo. Toda ko Venera v petek vstopi v vaše znamenje, je to znak, da si vzamete odmor in se posvetite lepoti in skrbi zase. Zdaj je odličen čas, da Pinterest razvije vašo garderobo, se posvetujete s stilistom o barvanju las ali nadgradite rutino nege kože.

Sporočilo tedna: Privlačnost.

Bikica

Čeprav je bilo to Ovnovo obdobje težavno tako za vaše duševno kot fizično zdravje, začnete teden z občutkom hvaležnosti za svojo skupnost. Vzemite si nekaj časa (zlasti v sredo), da se oglasite pri svojih bližnjih in jim omogočite, da se bodo počutili cenjene. Ko Venera v petek vstopi v vaš nezavedni sektor, se lahko oblečete v haljo, telefon preklopite na funkcijo Ne moti in si vzamete prepotreben odmor od družabnega življenja.

Sporočilo za tedna: Mir.

Dvojčici

Merkur bo od 1. do 25. aprila retrograden v vašem družbenem sektorju, zato bo ves ta mesec odličen čas za spremljanje elektronskih sporočil, besedil in potrditev udeležbe. Načrti, ki ste jih začeli snovati že sredi marca v zvezi z družbenim dogodkom ali prostovoljnim delom, se bodo ta teden nadaljevali, vendar sredi maja ne boste ničesar začeli izvajati. Vzemite si čas.

Sporočilo tedna: Zbirajte.

Rakica

Mrk prejšnjega tedna je prinesel nepričakovano novico, ki vas je prisilila v hiter (dobesedni ali preneseni) premik. Še vedno je treba razpakirati škatle in opraviti telefonske pogovore z mamo, toda ta teden se morate osredotočiti na poklicne cilje. Ko se bo Merkur v ponedeljek pomaknil v retrogradno gibanje, si vzemite nekaj časa za razmislek o tem, kaj ste do zdaj dosegli v tem letu, in ustrezno prilagodite svoje dosežke.

Sporočilo tedna: Naprej.

Levinja

Čeprav vam na videz vse “gre dobro”, se že nekaj časa počutite nezadovoljni s svojim poklicnim življenjem. Merkur se v ponedeljek postavi v retrogradno gibanje, kar prinaša nekaj tednov, ki vas bodo prisilili k upočasnitvi in ponovnemu razmisleku o vaših večjih ciljih. Vodilo pri tem je dohitevanje starega mentorja, prijava na tečaj ali preprosto počitek in branje knjige.

Sporočilo tedna: Vodite.

Devica

Vaš vladajoči planet Merkur se v ponedeljek retrogradno pomakne v vaš sektor skupnih virov, zato bo naslednjih nekaj tednov namenjenih uravnoteženju knjig. Če ste samostojni podjetnik, ki poskuša dokončati davke, je ta vpliv lahko zelo neposreden. To je tudi odličen teden za nov pristop v terapiji, začetek težkega pogovora s partnerjem ali prijateljem ali za majhen obred, s katerim se boste znebili dolgotrajnih zamer.

Sporočilo tedna: Zaključek.

Tehtnica

Ta teden lahko z dobro besedo opišemo kot osupljiv. Vašo pozornost pritegne vznemirljiv razvoj dogodkov v vašem družabnem in romantičnem življenju, hkrati pa si prizadevate, da bi opravili še zadnji napor pri velikem projektu v službi. Namesto da se tepete, da ste “leni”, upoštevajte, da je v redu, če se prioritete spreminjajo. Nikomur ne dovolite, da vas sili, da se držite njegovega urnika. Vzemite si čas.

Sporočilo tedna: Počasi.

Škorpijonka

Ko se Merkur v ponedeljek postavi v retrogradno gibanje, ste sredi krize življenjskega sloga. Kako je mogoče dovolj spati, telovaditi, hoditi v službo, opravljati stranske posle, sprehajati psa, hoditi po opravkih in imeti družabno življenje? Razmislite, katere odgovornosti lahko prenesete na druge. Ali morate biti res junak pri čiščenju stanovanja, če je cenovno ugoden čistilni servis na voljo?

Sporočilo tedna: Razbremenite se.

Strelka

Venera v petek vstopi v znamenje Ovna in vaš sektor romantike, zaradi česar bo že tako zaletava sezona v znamenju Ovna za vas še bolj vroča. Toda zaradi mrkov in retrogradnega Merkurja to niso običajni flirti in spogledovanja. Ti zmenki so tu, da spremenijo vaše življenje, vas naučijo lekcije ali vam pokažejo, kaj je mogoče. Bodite radovedni.

Sporočilo tedna: Radovednost.

Kozoroginja

V tej sezoni mrkov vam je bilo težko ostati prizemljen. Pritisk je na vas, da sprejmete pomembno odločitev, vendar namesto tega temeljito čistite svojo hišo. Zaradi retrogradnega Merkurja, ki se do 25. aprila nahaja v vašem domačem sektorju, vas čakajo domači projekti za več dni, ki vas bodo raztresli. Toda preden se izgubite v malenkostih, se posvetujte s svojim občutkom. Ali se izogibate tej odločitvi ali je preprosto ne želite storiti?

Sporočilo za tedna: Realnost.

Vodnarka

K vsemu kaosu v sezoni mrka se bo ta teden morda treba odločiti za nov telefon, obiskati mehanika ali zamenjati televizor. Merkur se v ponedeljek retrogradno postavi v vaš komunikacijski sektor, kar pomeni, da vse, kar se tiče tehnologije, prevoza in besedil, do 25. aprila ne bo šlo po načrtih. Vzemite to kot znak, da upočasnite in nadoknadite zamujeno v pogovorih, ki so zares pomembni.

Sporočilo za tedna: Preglej.

Ribi

Venera se v sredo v vašem znamenju sreča z Neptunom, in čeprav je zaradi tega vpliva veliko ljudi okoli vas globoko v kakšni romantični fantaziji ali nerealistični zablodi, se vi počutite samo sebe. Razvajajte se! Nosite rdečo šminko! Razmigajte si lase! Če potrebujete nove fotografije (za profil za zmenke, LinkedIn ali spletno stran), je ta teden pravi čas za fotografiranje.

Sporočilo za tedna: Lepo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj