S partnerjem verjetno delita enake vrednote, okuse in mnenja, saj istočasno delita tudi enako nebesno znamenje. To lahko vodi do velikih težav. Poglejte, kaj povzroča težave v paru določenih enakih nebesnih znamenj in kako se s tem soočiti.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

Vodnar
Če sta oba v paru po nebesnem znamenju ribice, sta zagotovo vesel in srečen par, ki na življenje gledata z vesele strani in se prepuščata toku in pokata od energije. Izziv: oba sta grozna pri odpiranju glede svojih občutkov in čustev, kar lahko vodi do dveh sicer zabavnih, pasivno-agresivnih strani brez vidne ali učinkovite komunikacije. Prosite svojega partnerja naj pove, kaj misli, ko začutite, da o nečem premišljuje in da ga nekaj moti (in enako storite vi). Medsebojno si obljubite, da boste izboljšali komunikacijo.

Ribi
Dve zasanjani ribici v paru živita popolno življenje. Čeprav to izgleda na videz zelo idilično, pa bližnji pogled pokaže, da temu ni tako. Skupaj sta tako zasanjana, da vajine odločitve pogosto lebdijo močno na krilih sanj in premalo na realnih tleh. Dober in skrbno finančni plan je tisti, ki se ga morata držati, sicer vaju bo sanjarjenje odneslo.

Oven
Uh, to pa je udarna kombinacija. Dva ovna sta par vzkipljivih ljudi, ki se pogosto zapleteta v prepire in pri tem trmasto vztrajata pri svojem prav. Pravzaprav se prepirata pogosteje kot drugi. Skrivnost do uspeha? Pojdite preko svojega ponosa in povejte partnerju, da vam je žal. Preživita nekaj časa tudi narazen. Tako se boste lahko tudi pogrešali saj odsotnost partnerja povzroči še večjo ljubezen.

Bik
Podobno kot pri ovnih – kaj dobimo, če skombiniramo dva trmasta bikca? Par, ki se zelo težko odloči, kje bo večerjal. Par, kjer oba posameznika zelo težko priznata svoje napake. Še dobro, da sta oba zelo čutna. Čas, preživet v spalnici in pestro spolno življenje je tisto, kar vaju rešuje. Prav tako se poslužujta športnih aktivnosti na svežem zraku, dobro vama bo delo in vama zbistrilo misli.

Dvojček
Za dvojčke vemo, da so zelo razdvojeni, že sami po sebi. Kaj šele, če imamo par, ki sta po nebesnem znamenju oba dvojčka, potem dobimo 4 različne obraze. Čeprav se imata skupaj lepo, pa nihče od vaju ne želi biti v vlogi odraslega, kar vodi do občutkov nestabilnosti. Dajta prednost času, ki ga preživita doma in si vzemita tudi nekaj časa le zase. To vaju bo pomirilo.

Rak
Luštno! Vidva sta uživača, ki najraje uživata doma. Sta tudi zelo občutljiva na čustva drugih. Težava? Hibernacija lahko sčasoma vodi do težav in poslabšanje vajinega družabnega življenja. Vsak mesec si zadajta, da bosta poskusila tudi nove stvari, ki so izven vajinega udobja. Tako bosta ohranile iskrice.

Lev
Huh, dve močni osebnosti ki iščeta veliko pozornosti in to z visoko samozavestjo in močjo. Kar je v redu, dokler ti dve moči ne trčita. Vajin izziv? Laskajta en drugemu, tako bosta zadostila pozornosti, ki jo oba potrebujeta. In, kompromisi, kompromisi. Merjenje moči ne bo obrodilo sadov.

PREBERITE TUDI: Kaj je tisto, ki povzroči konec zveze pri posamezniku, glede na horoskopsko znamenje?

Devica
Dve devici v enem razmerju? Dobra novice je da si oba želita najboljše od vsega in točno vesta, kaj to pomeni. Problem nastane, ko svoje lastnosti obrneta eden proti drugemu. Konstruktivna kritika lahko boli. Naučite se, da premislite, preden spregovorite in morda boste našli harmonijo.

Tehtnica
Oba iščeta srečo, ravnovesje in lepoto, kar pomeni, da imata zagotovo prelep in prečudovit dom, kjer kažete zaupanje in lahkotnost. Problem je, da se oba pretvarjata, da je vse v najlepšem redu, čeprav morda v resnici ni. Če drug drugemu ne dovolita, da vidita slabo stran vajinih osebnosti, bo napetost kmalu narasla.

Škorpijon
Strastni in intenzivni partnerji v znamenju škorpijona imata zvezo, kot jo opisujejo najboljši romani. Škoda, da to pomeni tudi obilo ljubosumja in posesivnosti. Veliko komunikacije in iskrenost je ključ do srečne zveze in zaupanja.

Strelec
Čeprav sta v vsem složna, pa se razhajata, ko pride do zavezanosti (konec koncev sta po srcu nomada). Največlji problem nastane, ko se eden od vaju želi ustaliti in drugi ne. Vadita delanje kompromisov.

Kozorog
Oba sta noro ambiciozna, kar vaju kot par lahko naredi močnejša. Ampak bodita previdna, pri vajini skupni obsesiji, da ne izgubita vidika nad tem, kaj je zares pomembno. Skupni hobiji vaju bodo povezali!

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj