Novo leto, nova Luna, novi vi?

V času mlade Lune moramo narediti prostor za začetke in vzorno vedenje. Ne pozabite, da smo vsi novinci, ko začnemo nekaj novega, zato naj vas ne bo strah eksperimentiranja.

Mlaj je trenutek, ko se Luna in Sonce srečata na isti stopinji in tvorita konjunkcijo. Mlaji oz. mlade Lune so namenjene postavljanju namenov in ciljev, ki se bodo manifestirali. Vzemite temo vsake mlade Lune kot navdih za uresničitev najboljše različice sebe!

Srečno novo leto, lepotica! Vaše delo ljubezni je vredno priznanja in hvaležnosti. Upamo, da ste se do sedaj že naučili oditi ob prvem opaznem znaku nespoštovanja; še bolj pa upamo, da veste, da niste krivi, ker ste bili žrtev okoliščin. Nekateri ljudje so res zahtevni in zlobni. Volkovi v ovčjih oblačilih pridejo na dan ponoči in se izživljajo nad angeli. 2024 vas pripravlja na to, da si pridobite debelejšo, bolj zdravo in sijočo kožo. Draga, želimo vam vse najboljše, ko se odpravljamo na naslednje potovanje okoli Sonca.

11. januarja 2024 ob 12.57 bo naš zemeljski ego spodbujen, da bo bolj pozoren na svoja čustva. Sonce se bo nahajalo v disciplinirani domeni Kozoroga in vsrkavalo urejeno in strukturirano bistvo tega kardinalnega zemeljskega znamenja. Luna se bo pridružila Soncu v Kozorogu in tvorila to novo luno. Glede na to, da je Sonce približno 400-krat večje od Lune, je pozornost do naših občutkov in čustev v celoti odvisna od nas; ne moremo pričakovati, da bo kdo to storil namesto nas.

V domeni Kozoroga se Luna zna utišati in vsrkati vase svoje izražanje. Ker se relativno majhna Luna ozira proti gigantskemu Soncu, smo odgovorni za to, da spustimo svoj ego in pokažemo sočutje do ljudi. V bližini tega astrološkega dogodka se giblje planet preobrazbe Pluton, ki je v konjunkciji s Soncem in Luno. Pluton je sodnik, ki preverja vašo rast in sposobnost ohranjanja miru.

Med prvo letošnjo mlado luno pokažite pripravljenost za izvajanje empatije v trenutkih, ko menite, da je nimate. V trenutkih, ko menite, da imate smisel, druga oseba pa ga nima, se ustavite in razmislite, kateri spomini so podlaga za njene občutke. Pristopite k njim z radovednostjo, da bi spoznali njihovo stališče.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 8. do 14. januar 2024

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj